Aynen öyle, teşkilat gibi geziyorlar bir de. Birine diklen, hemen peşinden 25 tanesi ışınlanıyor :D
Printable View
suriyeli korsan taksici muhabbeti iyiymiş, kavga etsinler bakalım suriyelilerle, müstahak hepsine
uber devam demek ki.
hala saldırılara uğradıklarına göre.
UBER surucusune boyle saldırdılar! - Son Dakika Haberleri
aktif calısıyorlar hala kullanıyoruz
Daha öncede dediğim gibi sarı taksiye ölüm kalım olsa dahi binmem, kapıma 3-5 liraya motoru sağlam lada çekerim sarı taksiye binmem
geçen havalimanındaki lüks taksi vitoya bindim, yenibosnadan bahçelievlere tam 64 liraya geldim :)
bindiğim gibi uberden evime baktığımda yani aynı ineceğim yere 19 lira gösteriyordu
Uber candır abi yasak masak bilmem olduğu sürece kullanmaya devam edeceğim
Istanbul'da çok lüks bir otelde çalışıyorum. Yabanci misafirlerin büyük bir kısmı hala uber cagırmayı tercih ediyorlar. Biz şuan yasal olmadığını yardımcı olamayacağız şeklinde uyarı yapmamıza rağmen büyük kısmı kendisi uber çağırıyor. Türk taksisine binmekten çok daha iyi olduklarını söylüyorlar.
Ve her gün taksicilerle sorun yaşıyoruz. Kimisi klimasını açmak istemiyormuş. Kimisi arabada sigara içiyor. Gelen arabaların büyük kısmı vuruk, kırık 3-5 ayrı renkte parçası var. Resmen rezalet ya. Yarı yolda misafiri indiren mi dersin.
Taksi geldi geçen gün misafiri bindiricez. Mikla'ya göndericez adam diyoki ben o tarafa gitmem havaalanı olan var mı ? Taksicideki lükse bak.
Uber den öncede binmek istemiyodum taksiye şimdide binmek istemiyorum . Az mı çektirdiler millete , turistlere.Sonuçta bedavaya hizmet vermiyolar biz arabalarında sigara kokusunu onların kısa mesafeye yüz ekşitmesini çekmek zorunda mıyız sanki.Dün 2 kere bindim duraktan birinde kısa mesafe diye o almak istemiyor bu almak istemiyor :D ben arkadaşımın yanında bunu çekmek zorunda mıyım , diğerindede radyo son ses götürdü beni gidiceğim yere kadar :D tamam ben rahatsız olmadım belki ama kardeşim bi sor ya müşteriyiz bizden para kazanıcaksın.
Kadıköy pendikte bitmiş dün gece kadıköyden bindim yol boyu kürtçe müzik dinledi kürtçe telefonla konuştu,kadınlara falan bakmalar tip desen at hırsızı.Kim çalıştırıyor bunları? Eskiden kadıköy pendik bizim karadenizlilerin elindeydi hiç değilse kürtçeye maruz kalmıyorduk.Şuan %90 doğulu olmuş şöförlerin
Geçen bir Vito gördüm. Muhtemelen önceden UBER olan bir araç.. Adam koçlar gibi arka camına arapça bişeyler yazmış, resmini koymuş, altına bir de telefon yazmış. Baya sticker yaptırmış bunun için.
Camı açmış çıkarmış dirseğini de dışarı, efil efil de rüzgar vuruyor yüzüne sakalına,
Tın tın gidiyordu..
Alenen, açık seçik, göğsünü gere gere..
Önünde sağında solunda da taksiciler vardı kimse de bişey demedi din kardeşimize..
Dedim helal olsun.. Dinsizin hakkından imansız işte böyle gelir..
Öğrendim tuzla pendik civarı taksicilermiş. Pendikten itibaren takip etmişler. Şerefsizler.
Ataturk havalimaninda uber cagirdim sari taksi meter olarak. Arkadas almaya geldi tam binecekken guvenlik duedurmaya calisti buradan musteri alamazsin diye . Bende sanami soracam neye binecegimi deyip biraz bagirip cagirdik. Guvenlik taksinin plakasinin resmini cekti iptal ettircem senin ruhsatini fln diye.
Bu olay bir bizde var zaten. Müşteri değil tüccar önemli bizde. Ben Antalyada 70-80 TL parayı kekolara vermemek için kendi taksici arkadaşımı çağırıyorum bazen onada atar yapmaya kalkıyorlar, bende sana ne lan bu taksi bana ait, bu da çalıştırdığım şoför diye ayak yaptım kavga çıkmasın diye. Adam demez mi abi pardon camiadan olduğunu bilmiyorduk :) enteresan işler. Bu ülkede hakkından da fazlasını bir tek taksiciler koruyabiliyor.
günübirlik bi işe mi ne gitmiştim dönüşte sabiha gökçen mahşer yeri gibi. bende de sadece sırt çantası var. müşteri getirmiş taksiye el ettim ışık hızıyla çıktık bişey diyemeden havalanından ayrılmıştık. havalanı taksisine binmek istemeyenler sabiha gökçende şu ucuz otoparklara götüren servislerden birine binip taksiyi oraya çağırın. AHL'de de metroya binip bir istasyon sonra inip dünya ticaret merkezine binin. buyrun taktik :)
Uber kadar güzel bir uygulama varken gidip taksicilerin triplerini çekmek nasıl sinirlerimi bozuyor anlatamam.
Şurdan git diyorsun taksici oraya giremem uf pof ora bozuk bura dar ora çıkmaz sokak deyip aklı sıra yolu uzatmaya kalkıyor. Küstahça hareketler cabası.
Uber ise buyrun efendim hoş geldiniz. Nereden gidelim efendim buyrun iyi akşamlar vs vs kibarlık rahatlık konfor on numara takside neymiş. Sonuna kadar UBERi destekliyorum..
Sarı taksilerin ve şoförlerinden bıktım... Trafikte herkese yol veren ben taksicilere hiç acımıyorum. Eşim havalimanında görevli, aylardır taksiye bindirmiyorum. Arabalar leş şoförler leş, kullanım tarzları iğrenç. Hiçbir denetleme olmazmı arkadaş. Sürekli kavga peşindeler hiç bir kural yok onlar için. Benden 1 tl işlemez, ve çok ciddi yol bile vermiyorum istediği kadar sıkıştırsın.
baba,oğul taksici tanıdığım var.
oğlu 6 ay önce transporter alıp ubere başladı.
dün aradım ne yaptın diye belgeleri iptal ettik(ne belgesi bilmiyorum)bıraktım uberi dedi.arabada kapıda yatıyormuş.
yani uberde çalışanların %50si zaten bildiğimiz taksici.olay şahıslarda değil kurumsallıkta bitiyor gibi.
Aslinda onu yapmak icin ust kata ciktim ama farkettim cebimde hic TL yoktu dedim uber yapayim. Bi oturup biz neyi yanlis yapiyoruzda millet uber e donuyor diye dusuneceklerine yok uber kotu yok uber yahudi bos bos sacmaliklar pesindeler . Tovbeliyim giderim metroya binerim elimde bavullarla ama havalimani taksisine bir tl mi bile vermem.
İstanbul'un taksici esnafı şapkasını önüne koyup acaba biz neyi yanlış yapıyoruz diye düşünsün. İstanbul'da yaşayıp taksi kullananda düşünsün. 1 hafta dişini sıkıp taksiyi kullanmasalar herkes kendine çeki düzen verirdi. @turbo&quattro burada yaşamamasına rağmen protestosunu yapıp tepkisini ortaya koyabiliyor. İstanbulda yaşayan tepkisini ortaya koyamıyorsa birazda hakediyor.
Bırakın mülayim taksicilerimize çamur atmayı, bugün bir uber çağırsan böyle patlayabilir misin?
Adamlarda hizmette sınır yok, ot taş bonzai her türlü hizmeti bulabilirsin...
Bonzai icip kaza yapan taksiciye dayak - Son Dakika Haberleri
https://i.hizliresim.com/X6RROO.jpg
Ne diyorsunuz arkadaşlar.
Şimdi sarı taksiler düşünsün.
Uber korsan değildir bir tercihtir Tekelci zihniyet korsandır
Bunlar ilk geldiğinde de bir Altur muhabbeti dönmüştü.