3. Havalimanı taşımacılığını aldı. Bence oradan Ubervari bişeyler yaratıp VIP taşımacılık yapabilirler.
Printable View
3. Havalimanı taşımacılığını aldı. Bence oradan Ubervari bişeyler yaratıp VIP taşımacılık yapabilirler.
Kim yapıyor bu haberleri arkadaş :):)
Altur yöneticileri yalanları öyle bir açıklama kendileri tarafından yapılmamış. Yani paint terk.
Havalimanı ihalesi bugün iptal edildi
Beyler dipnot
Şimdi Sarı taksiler düşünsün
Uber Turkiye auf Twitter: "İş ortaklarımıza ve yolcularımıza daha iyi bir deneyim sunmak icin tum mevcut UberXL surucu ortaklarımızla birlikte e-Fatura sistemine gecmiş bulunuyoruz. Artık UberXL yolculuklarınız icin kolayca e-Fatura alabilirsiniz. Detaylar: https://t.co/UeO1MhWcTA… https://t.co/Xi0s5sUXFQ"
Nasıl da kandırdı hükümet sarı taksicileri ama :D :D
Fatura muhabbeti bana da geldi mail olarak artık yasal yani?
TOPLANTIDA UBER DE KONUŞULDU
UBER’le ilgili ise Aksu, “Bundan sonra İBB, yol belgesi vermeyecek. Bugün bu madde görüşüldü; fakat karara bağlanmadı. Ama UBER’in yok edilmesi, çalışmaması için İBB çok hassas davranıyor. Araç koltuk sayısını da inşallah bir sonraki toplantılarda 11+1 olarak revize edeceğiz. Bunlar da 8+1 ile taksicilik yapamayacaklar” dedi.
TAKSİCİLER SORUNLARINI ANLATTI
Toplantı yapıldığı sırada AKOM önünde bekleyen taksicilerden Ali Demir, “Hakkımızı istiyoruz. Taksici arkadaşlarımızı görmezden geldiler, biz de kendimizi göstermek istiyoruz. Birçok sorunumuzu devletim çözdüğü an biz refaha ulaşacağız. Devletimizden çözüm bekliyoruz” dedi. Osman Oruç ise, “Bize uygulanan D segmenti turkuaz araçlar çok lüks. Şu anda uygulayamayız. Kalkmasını istiyoruz. İptal edilmesi için buradayız. Zam ve korsan için buradayız. Zam istiyoruz” diye konuştu. Bir diğer taksici Tuncay Aykırı da, “Bizler çok mağduruz. UBER ve korsanlar en büyük sorunumuz. Sarı taksilerin muhafaza edilmesini istiyoruz. Evimize ekmek götüremez duruma geldik” ifadelerini kullandı. Toplantının sonlanmasının ardından taksiciler, olaysız şekilde dağıldı.
Taksicilerden ‘zam’ isteği - Ekonomiden guncel haberler
Şimdi bu taksicilerle ilgili yine bişey yazıcam tanıdığı akrabası olan birilerini üzücem ayıp olucak diye yazmıyorum genellememek adına da artık genellemek gerekiyor yani arsızlık cahillik diz boyu.
şu sarıların sorunlarıyla ilgilendikleri kadar, kadına şiddet ve çocuk gelinlerle ilgilenseler şimdiye ülke çağ atlardı.
varsa yoksa sarılar. bıktık be kardeşim. bıktık sarılardan. araba almayıp elimden geldiğince taksi kullanayım diyorsun, yakın gidince surat yapana denk geliyorsun. araçlar desen pislik içinde. kapı cebinde belli ki 3 gün önceki müşterinin yediği yemeğin artığı vardı kurtlanmış artık.
yani devlet artık uğraşmasın bunlarla. bıraksın kendi başlarını yesinler. daha kendi aralarında anlaşamıyorlar. yoldan araç çeviriyorum, adam yanıma fırlayıp taksiciyi kovalıyor bura bizim mekan diye.
dedim ki ben senin aracına binmek istemiyorum sen nasıl yoldan çevirdiğimi kovalarsın? o zaman yürücen abi bura bizim mekan diyor.
binmiyorum dedim bir daha çevirdim, karışırsan birbirimize gireriz dedim bindim. gözümün önünde aracında ot içecen, sonra bizim mekan diyip taksine bindirmek isteyecen. s.tir olup gitsinler.
kendi aralarındaki pislikleri temizlemedikleri sürece hepsi benden pislik muamelesi görür. ciddi bıktık artık. bunlara bu kadar yüz yetkili makam sahibi kim var ise ........ ...... .....
bu uber muhabbeti ne olacak arkadaş yaa
sabah uber gruplarından biri yazdı
taksicinin biri binmiş havaalanına gitmeye
girişte polislere teslim etmiş uberci diye kendisine de ceza yazdırmış
hergün böyle 20 araç teslim edicez polise demiş
manyak bunlar yaa :)
Ya Allah bildiği gibi yapsın bunları, sırf oy için de şu sistdme kimse el atmıyorya, paranla rezil oluyorsun. Bakın 8 9 aydır sarı taksiye 1 tl vermedim,ailemede verdirmiyorum. Yengem hamile taksiye binemiyor kadın pislikten, saçma sapan kullanmalarından. Bizden para yok müştreri yok! Yol bile vermiyorum! Eşim sabahın 5 inde gelecek havalimanına gidip alacağım, bindirmiyorum...
10 kilometrelik mesafeye 213 TL alan taksici: Yolu şaşırdım - Son Dakika Haberler
İSTİNYE'den Beşiktaş'a giden biri Iraklı 2 kadından, 10 kilometrelik mesafe için 213 TL ücret alan taksici hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 5 yıl hapis ve 5 bin gün adli para cezası istemiyle dava açıldı. Taksici kendisini, "Yolu şaşırdım. Yol biraz uzadı. 213 lira tuttu. 'İsterseniz ödeme yapmayın' dedim. 'Sorun yok' deyip ödeme yaptılar" diye savundu. Iraklı kadın ise "Giderken 47 TL ödediğim yere dönüşte 213 TL ödedim" dedi.
Anlamadığım olay;
Mavi taksilere neden b*k atmıyorlar? Onlar da kaliteli araçlar ve taksimetresi daha pahalı açılıyor.
Herkesin arabası daha düzgün olsa, mesafe beğenmeseler daha çok kazanırlar, daha akıcı olur.
Mantıken, kısa mesafe daha çok kazandırır ama bunların hepsi çakal ya cidden. Şu taksi denetlemesi her gün farklı yerlerde olsa, belki düzelir.
Bugun sabah yine bi tanesi elimde kaliyordu, memlekette ne kadar it kopuk varsa bi direksiyonun ucundan tutuyor..
Uber korsan değildir tekelci zihniyet sari taksi zihniyeti korsandir isteyen istediğini tercih eder amk sari taksileri :)
https://www.youtube.com/watch?v=En3ihq46Vhs
taksimeytır may firend okey ama trafik
ben şu muhabir yerinde olsam dayanamaz oha amk adam mı seviyonuz derdim :D
Rezillik puanı 10/10 umarım bu my friend trafik diyen arkadaşı şikayet etmişlerdir. Görüntü de var oh mis.
O.çocukları diyecem ayıp olacak şimdi :ofk:
devir saat niye tam belirli olunmaya çalışılır ki? ben bile masabaşı çalışmama rağmen telefonda desteğim bitmeden öğle yemeğine çıkmıyorum ki 13.30'da çıkmışlığım ve 1 saat sonra gelmişliğim vardır. aynı durumda da fazla mesaini geç alarak idare edersin olay biter. iş tamamen kısa mesafe beğenememezliği net
Adam 24 saat taksiye mi çıksın. Günün en rahat saati 2-3 arası şoför değişikliği yapılıyor. Vereceği adamın saatinden alabilme gibi bir lüksü yok.
polis de kamera şakası yapıyor gibi polisim diyor :) , böle denetimler iki taraf içinde yoğun yapılsa hiç sıkıntı olmaz aslında
Taksiler kaldırılsa
Her vatandaş bu taşımacılığı ek iş olarak yapma
Mesela Bahçelievler de oturan bir kişi
Maslakta çaşışıyor olsun
Sistemini açsa oraya gidecek birini bulsa ve beraber gitseler
Hem trafikte gereksiz 18.000 küsür araç çekilmiş olacak
Hemde puana göre hizmet verenler sayesinde bu tarz haberler bitecek
6 ay içinde 5 üzerinden 4,80 altına düşen bu işi yapamayacak mesela
Al sana pırıl pırıl ulaşım çözümü
Ama yaparlar mı
Taksiciler sanki bu ülkenin sahibi
Hükümet bakanlar kurulu kararı çıkartmasına bakar
Devlete karı olmayan taksicileri savunmak tam bir ahmaklık
Taksiciler bir tek yakıt alırken vergi veriyor gibi birşey
Geçenlerde onun bile kaldırılmasını istediler isterler çünkü yüzsüzler
18.000 araç sokağa çıkarlarmış
Sen kimsin la devletten vatandaşdan mı büyükmüsün demek gerek
Eşkiya hepsi
UBER vergi vermeye başladı - Son Dakika Haberler
ylardır UBER-taksi krizi sürüyor. Taksicilerle UBER sürücüleri arasındaki kavga gürültü bitmek bilmiyor. Taksiciler UBER'i ekmekleriyle oynamakla suçluyor. UBER'in Türkiye'den kazandığı yüzde 20'lik gelirin vergisini vermemesi de çok eleştiriliyor, çok tartışılıyor.
İşte şimdi UBER, bu vergi eleştirilerine karşın önemli bir adım attı ve Maslak Vergi Dairesi'ne kaydoldu.
Habertürk'ten Esra Boğazlıyan'ın haberine göre; adresini Hollanda Amsterdam olarak gösteren UBER, Maslak Vergi Dairesi'ne Türkiye'den kazandığı yüzde 20'lik komisyonun bedelini ödemeye başladı.
vergi vermiyor dedikleri bu muymuş?
Vergi vergi dediler
Uber vergi vermeyede başladı
Bu iş bakalım ne olacak sonunda
#TercihimUber
Türk gördüğünde binbir türlü bahane uyduran hele birde kısa mesafeyse kaçmaya calısan taksici bozuntularındansa parasını verip paşa paşa vip araçta gitmek en iyisidir.Uber ekmeğimizi elimizden alıyor diyen taksiciler kendilerini bu hale kendileri getirdiler.
Patır patır uber araçlarını bağlıyor polisler
Tanıdığım ve müşterim 10 15 uber aracı var, şuan neredeyse hiçbiri sistemi açmıyor , felaket ceza yazıyorlarmış, siviller kovalıyormuş Uber araçlarını genelde. 2 ay da bağlıyorlarmış sanırım araçları + 5000 tl ceza.
Esenyurt Koza Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan lüks bir araçla olay yerinden kaçarken, saldırıda Yusuf Yılmaz göğsünden aldığı çok sayıda kurşunla ağır yaralandı. Yılmaz'ı taksi durağındaki arkadaşları hemen en yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akbatı Taksi Durağı'nın sahibi olduğu öğrenilen Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti