yaa bu gebze tayfasından korkulur yaa ibo adamları yalan etmişın resmen ilmini kurutmşsun hele o selm bitmşşşş 180 hp))))) oda güzel
yaa bu gebze tayfasından korkulur yaa ibo adamları yalan etmişın resmen ilmini kurutmşsun hele o selm bitmşşşş 180 hp))))) oda güzel
kanka baktı adam geyik buna nedesem yeridir ondan bg öle yüksek sölüyo yoksa kim inanır 180ps 106 yada saxo olduğuna oda işin makarasında tabiki
Konuyla biraz ilgisiz ama, bir tane ilanda bu parçalarla 193 beygir oldğu yazılmış. Doğrumudur acaba? Merakımdan soruyorm. 106 Gti.
PT 51 KOLOMBO BARİANİ EKSANTİRİK
FORGET CELIK PISTON
FORGET YAY SAPKA
MOTOR KORUYUCU CELIK BAR TASLANMIS KAPAK HAFIF VOLAN
BENZIN REGULATORU
KISA 13.59 SANZIMAN AYNA MARUTTİ
KATALİZOR IPTALI
SEEBRİNG ORTA VE SON SUSTURUCU EKSOZ SISTEMI
ya merak ettım bu arac sahıplerı ıbrahımcım sana kızmıyorlarmı![]()
www.honda-tech.com
senden korkulur walla
180 bg 106 yokmudur yaw 167 bg dyno verisi görmüştüm ama 180 çıkarırmı bilemiyom..
süper ya gerçekten kotum
p.s:ahanda pişti olmuşuk![]()
süper ya
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
abi vallahi on numara tiyatrocusun..
artık araba satamaz olacak millet, ayrıca araba alacağımız zaman pazarlık için sana başvurcaz..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
hakikaten güzel bi video olmuş bunu sizlerle paylastım inanın herhangi maksadım yok ***** hergün aynı konular üzerinde yorumlar yapıyoruz buda değişik bi hava getirir düşüncesi ile buraya koydum benim kadar sizlerde eğlendiniz hepiniz saolun sakayaptığım arkadaşlarımda bana kırılmadıkları içinde saolsunlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)