Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İtalya, Japonya ve son olarak İsviçrede satılmaya başlamış.
Ben de isteyene Eleaf iStick 2300 mAh satabilirim.
290 liraya almıştım. Deneme amaçlı 3-4 dakika kullandım. 2 adet bataryası var. Kutusu şarj aleti vs. duruyor. Yanında kolalı ve elmalı likit vereceğim.
200 TL. İletişim için PM atabilirsiniz.
Mavi olan;
http://www.eleafworld.com/image/iStick-basic-kit-01.jpg
Ego one v2 siparid ettim bir arkadssim icin bugun geldi.
Yalniz asiri isiniyor bi alet. Evic vt hic boyle degildi.
0.5 ve 1.0 coil cikti icinden ikisini de denedim ama metal agizlikla agiza degdirilmeyecek kadar isiniyor 3 cekim sonunda.
Kac kere açtım icini temizledim kapattim.
Cozemedim var mi fikriniz?
3 gündür iStick Pico + Melo3 mini ikilisini kullanıyorum. Çok güzel, çok memnun kaldım ancak daha ince delikli bir driptip almam lazım melo3'ün driptipi geniş geldi beğenmedim.
Bursada likit alabileceğim yer bilen varmı acaba?
+
=
Merhaba abiler hemen hemen bütün sayfalara göz attım ama anlamadığım bir konu olduğu için fikir yürütemedim , şu sigara pisliğinden beni de kurtarın , günlük 1.5-2 paket marlboro lıght içiyorum e sigara olarak hangi cihazı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Isınma olayını bende anlamadım, japonlar gibi soğutup devam ediyorum bu vesileyle azda içmiş oluyorum
Likiti bildiğim kadarıyla elden satan bir yer yok yasal olmadığı için, ben en son likitim.com'dan aldım çok güzel. Zıkkım adlı likitin müptelası oldum, soranada zıkkım içiyorum diyorum
elektronik sigarayı bazı telefon aksesuarcıları ve internette bulabilirsiniz ankarada nerede olur bilemem
ben günde 1 paket rothmans slender içiyordum. Şuan sıfır nikotinli meyve aromalı likitler ile içiyorum. Sigaradan kurtulmanız kafada bitiyor, arada sırada bende tek dal içiyorum ama genelde sigara sürmüyorum ağzıma desemde yeridir. İkramları içiyorum diyelimya da nikotin ihtiyacımı karşılıyorum nikotinsiz içtiğim için
ben joyetech one mega kullanıyourm şuan baya memnunum
cihazım bu
JOYETECH eGo One Mega (2600 mAh) | Elektronik Sigara Evi
- Bize Her Yer TRABZON
Arkadaşlar istick pico ve nikotinsiz naneli tütün almak istiyorum, perpadaki jojetech'e gittim ama ne renk vardı ellerinde ne de nikotinsiz tütün. İstanbul Avrupa'da Taksim'e yakın nereden gidip inceleyip alabilirim? ya da alışveriş yaptığınız güvenli siteler hangileri?
Güzel cihaz aldın. Ben Egrip Oled cihazdan zor vazgeçmiştim. Tam yaz cihazı. Egrip 2 de 510 bağlantısıda geldi ister kendi tankı hhazır coili ile ister 510 bağlantısını takarak başka atomizer ile kullanırsın. Tek eksi dahili pil olması o kadar. Güle güle kullan.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
Merhabalar;
Uzun bir süredir elektronik sigara işine aşinayım, ancak ben normal sigarayı bırakmadığım gibi elektronikle de devam ettim. Bu edindiğim dandik icatlar beni soğuttu bu işten, belki de ondan bırakamadım normal sigarayı. Herneyse, bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Mümkünse elego twist batarya ile kullanabileceğim bir ürün var mıdır? Bir kaç tane elego twist olduğu için bende, onları da çöpe atmayayım diyorum. Bir kereliğine kangertech evod2 kullandım, onu da çöpe attım her dumanda likit yutuyordum. Şimdiden yardımız için teşekkürler
.
İsteyen olursa vtc mini var 2 haftalık hatasız sayılır atomizerde çok küçük boya atması var kutusu faturası yedek contaları ve 1 adet coil i mevcut 250 tl istiyorum
Ben bugün aromalı likiti hayatımdan çıkarttım. Lanet aroma boğazıma, ciğerime yapışıyor aynı zamanda karaciğeri çok zorluyormuş (Genelde idrardaki koyu renk örneği)..
Bugün deneme amaçlı 20ml Fumetti 3mg niko 70pg/30vg nBase aldım, bayıldım bayıldım. Tatsız, tuzsuz, kokusuz, aroması boğaza yapışmayan ve gün içerisinde yediğin içtiğinin tadını bozmayan en ideal likit. Yarın Fire Juice Premium nBase (Merck) geliyor ona devam edicem. Ancak 3mg 70/30 boğaza sağlam vuruyor özellikle buharı geri üflerken, o nedenle ya, 0mg 70/30 ya da 3mg 80/20 deneyip son kararımı vericem. Tavsiye ederim.
+
=
İsteyene 1 haftalık Eliaf istick Pico - Griffin 22 var.
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
XoR bey nerelerdesin başladın mı yoksa geri sigarayasaf vg aldım merck bugün gelir onu denicem bakalım, eldeki likitlerden damlatarak biraz tat verebilirim umarım saf halide biraz tatlı imiş zaten, cumaya tel pamuk vb çeyizlerim geliyor, pazartesiye griffin 25 gelicek inşallah takılmazsa, bi de en son wismec 2/3 aldıkmı uçuşa hazırız, şaka maka sigara kullanmayan adam buhar bağımlısı oldum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)