yiğit liquayı ben yurtdışında alıyorum premium likit olarak ve lezzeti muhteşem. türkiyede sahtesi mi var acaba?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Arkadaşlar I just S kullanıyorum ama sürekli likit akıtıyor, 4 pakette akıllı gibi coil aldım (20 adet) aynı coiller kullanabileceğim akıtmayan cihaz tavsiyesi olan var mı? Likitin neredeyse 3te 1i çöpe gidiyor...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Abi adam akıllı olan cihaz picodur. Bende ijust s kullanıyorum. Bizdeki akıtmanın sebebi atomizerin içindeki contalar. Temizlerken biraz sıkılaştırırsanız akıtmayı kesebilir. Veya silikon lastiklerden 2 adet alıp atomizerin camının birleşme yerlerine getirirseniz kökten çözersiniz.
İsteyen olursa bende 1 haftalık Joyetech Evic Aio cihazımı satıyorum. Kutu içeriği tam 4 adet coil var yedek olarak. Pm den yazabilirsiniz..
siyah olan renk mevcut.
http://i.hizliresim.com/5gGkod.png
suicide bunny- mothers milk elinde olan varsa , yarım falan da olur , ücreti karşiliğinda denemem için gönderebilecek varmı?
Sigara içimi olarak kullanılacağından ne çok pile ne de çok watt'a ihtiyaç olacak. En mantıklı ve sorunsuz tercih pico. Her yönden çokta kullanışlı. Zaten 0.5 kullanıp hoşuna gitmişti Aybars abi, kutu içinden de 0.5 coil çıkıyor ekstra. O hoşuna giderse, o coilden devam edersin. İstemezsen ecr coil alıp saradabilirsin veya konuştuğumuz gibi atomizer değiştirirsin.
Coil i takmadan once kic kismini cevirip contayi tirnaginizla çepere bastirin sonra takin duzelir.
+ olarak likiti koyarken hava kanallari full kapali olsun. Kapagi (ust) kapattiktan sonra atomizeri ters cevirin hava kanallarini acin. 2 3 fırt tersken atesleme yapmadan nefess cekin. Muhtemel sorununuzccoilden degil bu sebebten fakat gene de yaziyim dedim.
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaşlar 8 adet one hit wonder var 180 ml 3mg nikotin isteyen varsa pm atsın
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Atlantis tipi diye geciyo
Ec
Ecr
Ecl
Hepsini kullanabilirsiniz,gemini tankta ayni coil i kullanir ornek.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)