User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
115 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hot Hatch Önerisi (70.000- 80.000)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pro ceed GT : https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...77047086/detay

i30 Turbo : Hyundai sitesinde aracınızı yapın diye bi secenek var ona girin motor secenekleri renk bilmem ne var istedigini sec 83.000 tl fiyat cıkartıyor sıfır km iyi bi pazarlıkla 70li rakamlara Sıfır İ30 Turbo al. tipide harika. Normal i30'lardan farklı tamponlara sahip.

Bu dolulukta bu goruntude bu konforda bu gücte 2 araç varken üstelik bu 2 aracada 5 yıl garanti veriyorlarken ustelik SIFIR KM iken Polo mu alınır mitomu alınır yav

ER_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde hedefim olan 208 gti derim. ama alternatif olarak benimde kafamı çelen sıfırı mükemmel fiyatıyla opel adam S 1.4 turbo 150 bg küçük oynamalara müsait bir araç ve 208 gti dan artısı recaro yarış koltukları he bide zamanın varsa eylül gibi beklenen 208 R 1.6 270 bg
    (2007) 207 GT - (2009) 308 HDİ - (2013) RENAULT SYMBOL

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 alınacaksa ibiza Cupra 1.8 tsi, ikince el olursa 2.0tfsi olan araçlardan biri olabilir. Leon Cupra veya S3
    01 CLIO RS
    00 CLIO RS
    13 POLO GTI
    09 LEON CUPRA

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende var Pro Ceed GT. Yukarıda söylenen 208-GP gibi araçlar kadar hızlı olmasa da onlardan donanım ve tasarım olarak üstündür bence. Gitmesine de gidiyor bana göre. Ama siz sıfır istemişsiniz aracın sıfırı yok.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 tip olarak bence çok geride.

illa sıfır olacaksa corsa opc alırdım ben, yeni kasalarda kilitli diff standart eski kasalarda nur editionlarda vardı normal opc lerde yoktu.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedELite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O Kadar para veriyorsan kesinlikle Sıfır al müdür ne polosu allahını severseniz yav.

Kia Pro Ceed GT Yada Hyundai İ30 Turbo al. Hem Bu Konudaki tüm soylenen arabalardan cok ama cok daha dolular ve Motor gücleride 180 Beygir üzeri Yazılımla Aşırı bi keyifli olurlar tipleride zaten bu konuda soylenen araçlara milyon basar araştır bu 2 aracı.

i30 ve ceed alınacaksa dizeli alınır hot hatch için daha uzun yolları var. Tip olarakta pro ceed gt kurtarır ama i30 un bir esprisi yok.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kriterlere göre tek seçenek 208 gti güzel araba bence alınır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 bine temiz megane bulunmasına bulunur onda sorun yok ama megane yüklemek o kadar kolay bi iş değil. Megane a türkiyede büyük enjektör ile yazılım yapabilecek 1 kişi var o da Özgün. O da uğraşacak vakit bulamıyor. Bana kalibrasyon dosyasını bul gerisini hallederiz yoksa kalibrasyon yapmak için sürekli uğraşmam gerekli ama vaktim yok demişti. Yurt dışından parası karşılığı hiç bir şekilde alamadım. Zaten yapabilen 2 kişi var. İkisi de sıkıntılı herifler. Bi tek kapılarında yatmadığım kaldı gene de alamadım kalibrasyon dosyasını. Yani motor içi vs yapsanda 300 hp sınırınız var maalesef. Bunlarıda geçtim 2005 model araba yani 11 yaşında. Aldınız yaptınız size maliyeti olacak 60 70 bin. Satarken dünya zarar. Zamanının güzel arabasıdır şase inanılmazdır ama yeni nesil arabalar çok daha mantıklı o paralara.
    IN BOOST WE TRUST

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence stage 2, HK lu, ekranlı, deri koltuklu JCW hem performans, hem sürüş, hem de kalite anlamında bahsi geçen araç hepsinden daha fazla tatmin eder.
    Coskun ARIKAN

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer alin mutlu olun
    Illa sifir olcaksa sifir Type-r a 80 pesinat verin
    Ve yine type r alin
    Ama lutfen type r alin
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8 t ibiza cupra golfr turbosuylada 360-370 hp oluyormus
    Onu cook ama cok acik bir motor gen3 tsi lar
    http://www.etuners.gr/seat-leon-1-8-...r-turbo-98ron/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İddia ediyorum; 40bine temiz Megane RS yok. Ya da temizlik anlayışımız farklı
    Benim temizlik anlayışım; kazasızlık, mümkünse en fazla 1-2 parça boya, kurcalanmamışlık, maks. 90K km.de olma, insan edition kullanılmışlık-minimum kırbaç, vb.vb...

Konuya dönersek de, Type-R çok güzel. Ama ulaşılabilirlik açısından herkese göz kırpacak bir seçenek değil maalesef.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O Kadar para veriyorsan kesinlikle Sıfır al müdür ne polosu allahını severseniz yav.

Kia Pro Ceed GT Yada Hyundai İ30 Turbo al. Hem Bu Konudaki tüm soylenen arabalardan cok ama cok daha dolular ve Motor gücleride 180 Beygir üzeri Yazılımla Aşırı bi keyifli olurlar tipleride zaten bu konuda soylenen araçlara milyon basar araştır bu 2 aracı.
    Teknik verilere bakınca beğenmedigin polo blue gt bile daha hızlı i30 dan.

Konuda bahsi geçen 208 durur durur geçer i30 u . Hothatch dediğin biraz da gidicek .

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    87.000 liradan başlayan fiyatıyla ibiza cupra 1.8 tsi alırım ben hem önü çok açık motorun hemde 1.8 olması biraz düşünsede yükleyip yürütmek gibi niyetiniz varsa çok güzel bi tercih olur...
    SM PERFORMANCE

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hangi Kia Mini'den daha iyi ?
    Link vs var mı ?
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İddia ediyorum; 40bine temiz Megane RS yok. Ya da temizlik anlayışımız farklı
    Benim temizlik anlayışım; kazasızlık, mümkünse en fazla 1-2 parça boya, kurcalanmamışlık, maks. 90K km.de olma, insan edition kullanılmışlık-minimum kırbaç, vb.vb...

Konuya dönersek de, Type-R çok güzel. Ama ulaşılabilirlik açısından herkese göz kırpacak bir seçenek değil maalesef.
    minimum kırbaç mı. Bu arabaları 0 alıpta gazlamayan adam yoktur. Diyende yalan söylüyordur. Ben 2010 da aldığımda 2. sahibiydim ve 48 bindeydi. Aldığım adamda 50 yaşlarında ilk sahibiydi. Arabayı Konya Renault bayisinden 2007 de yaptığı inşaata karşılık almış. O bile gazlıyordu ki adamı ben durdurdum notere giderken. 11 yaşındaki araba boya vs olabilir normal. Yazılım evet sıkıntı ama doğru kişiler yapmışsa sorunsuzdur. Ben sattıktan sonra onun motoru kırıktı öyle sattı dedi kendini bilmezler. 3 sene oldu satalı 110 küsür binde sattım arabanın km si sürekli aşağı düşüyor hala motor açılmadı şu anda da Orduda. Temiz diyemem ne durumda bilmiyorum ama motor açmadığına göre bende 290 hp civarında o kadar süre kullandığıma göre motoru dayanıklı. 11 yaşındaki bi arabanın muhakkak kusuru vardır. Kim derseki benim arabam kusursuz binersem kusurunu bulurum. İşletme körlüğü denen şey arabalarda da vardır. Senin gözüne batmıyordur o kusur ama kusurdur.
    IN BOOST WE TRUST

DMR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mini tercih ederdim. s yada jcw farketmeden hatta
    A dream chaser

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok varsa öyle bir araç alıyorum
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minimum kırbaç ibaresinin yanına 'insan edition kullanılmışlık' ibaresini ekledim ki anlaşılır olsun. İsmi ya da cismi lazım değil; daha düne kadar çok iyidir temizdir, bilmem kimin arabasıdır gözü kapalı alınır diye reklamı yapılan biçok aracın ne halde olduğunu biliyorum. Adamın yanına gidiyorsun, nasıl gittiğini gösterecek ya; çalıştırır çalıştırmaz dip gaz. Al sana temiz RS. Dakika 1 gol 1. Daha neler neler. Yazılım manyağı olmuşu mu dersin, düzenli kaza yapmışı mı dersin...
    3üncü kez RS sahibi oldum ve bu araçlar da ilk ve tek seferde görüp aldığım araçlar değildi. Yani arayışlar içerisinde iken birçok RS'e baktım ettim.
    Çoğu kurcalanmış ve suyu çıkarılan araçlar. Kimse 40binli rakama benim kafamdaki "temiz" RS'i vermiyor ve vermedi de.
    40bine bi abim bi faz-2 aldı evet. Ama yaklaşık 50bin masraf etti. Oldu mu oldu; ama 50bine mal oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)