Evet. Belkide adamlar haklisiniz beyefendi yanlislik yapilmis diyip ozurdileyecekler gerekli duzeltmeleri yapacaklar
Aksi olursa yasanan herseyi genelmudurluklerine iletirsin
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
para sigortadan çıkıcağı için , bence sigortaya resim ve faturayı gonderip , burda fazladan işlem olduğunu bildirin
picanto daha dun çıktı banada sağ arka kapı ve çamurluktan çarpmışlardı kapı vs açılmıyordu daha buyuk bir hasar gerçi parçaları çok daha ucuz ama herşey dahil 1240tl çıkarmışlar fiyat
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hocam Türkiyede öle her şeye dava açılmaz neden dersen bizde hukuk sistemi öle jet hızla ve kolay ilerlemez servise dava açsan ne olucak sana çıkan maliyet o faturadan fazla olucak o duruşmalara gidip gelmen gerekicek işini sulh yoluyla çözmeye çalış
İki adet cam değil, parça numaralarından araştırırsanız 2 farklı parça olduğunu göreceksiniz. 1 i cam diğeri montaj aparatı gibi bir parça .
Sol kapı kilit konusunda yorum yok, sağdan darbeliyken sol kapı kiliti neden değişir anlamadım.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ben varsayimda bulunarak hukuki sureci sordum sadece dava acicam hemen demedim gerektigi yerde hukuki surecide baslatirim demek istedim. Sorun benim cebimden cikacak olan para veya kaybedecegim zaman degil varsin dunya para gitsin avukata bilmem neye sonuçunda HARAMİ HELALİ karistiranlar haddini bilsin mumkunse bir daha boyle ise kalkisamasinlar
leyleğiz
Servisle görüşmeden çözüme ulaşamazsın, önce servisi ara ve bu faturayı detaylı olarak açıklamalarını iste...
Tatmin olmazsan sigorta şirketini arayacağını ve konuyla ilgili inceleme başlatılacağını söyle. Nissan Türkiye ile de iletişim halinde olduğunu, müşteri memniyeti konusunda başlarını ağrıtacağını da belirt. Aracının yüksek faturadan dolayı değer kaybına uğradığını ve bunla ilgili de mahkemede hakkını arayacağını söyleyerek telefonu kapat bak nasıl hemen herşey çözülüyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aracınız boyanmadan nasıl tamir edilmiş ?bunu neye gore yazdınız. Ona gore boya konusunda yorum yapıcam. Birde fotodn yanlış gormuyorsam aracınız sedefli beyaz dimi ?
74 model sehpa...
Herşeyi geçtim 8xx lira işçilik ne arkadaş cam değiştirmek için. Kaporta işçiiği değil cam değiştirme işçiliği. Kaporta işçiiliği ayrı yazılmış zaten. Orası boyanmadan zor düzelir çekerken çatlama oluşur bence boyanmıştır. Amam bunların dışında 800 küsur işçilik nedir yaw. Bizim hıyarlar bi müşterimin ön camını çizdi değiştirdim verdiğim para 600 lira herşey dahil. Koca pug 2008 ön camı yaw. Birisi arabanın bütün camlarını kırsa bunlar sadece işçilik 4000 lira işçilik mi yazacaklar. Bi de fitilleri vs neden değiştiriosun yaw yırtık yok bişey yok. Soygun bu arkadaş. Sizi de soyuyorlar. Hasarınız ne kadar yükseilrse seneye sigorta priminiz o kadar yükseliyor. Sigortaların neden zarar ettiğide ortada işte. En fazla 1000 lira tutacak hasara 3200 lira giydirmiş servis.
IN BOOST WE TRUST
Adamlar sigortadan alacagını bildiği için kitlemiş işte bu kadar basit..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)