Abi ne iş yapıyorsun şimdi?
Printable View
Abi ne iş yapıyorsun şimdi?
Bir markanin zincirini kuracagiz... Biraz gecikmeler oldu daha baslayamadik ama sirketin diger kolu olan Catering kisminin operasyonuna yardimci oluyorum... Satis pazarlama yometim kismi sorun degil ama sektor yeni benim icin... Simdilik iyi kurduk duzenimizi cok sukur...
Arada spor olsun diye araba aliyorum satiyorum falan... Ama selden sonra cok al sat yapmayabilirim, riskli cunku...
Greencard başvuruları aktif arkadaşlar, patron çıldırdı :D Biraz bekletse de yapabilirsiniz.
Bu sene de attık oltamızı bakalım ama çok zor, Trump reyiz iyice zorlaştırdı kriterleri.
Electronic Diversity Visa Lottery
basvuru buradan. Resmi site ve ucretsiz.
IOnternette turkce karsiliklari var forumlarda...
Hic bir sey olmaz... Ben evde kendim cektim. Golge bile olmustu arklada... Hele ki kucuk oglumun fotosu evlere senlikti...
Yeterki yuz kafa orani falan tutsun...
Sistem kabul ettiyse sorun yok
https://i.hizliresim.com/kXnrz7.jpg
Oldu sanırım gerisi beklemeye kaldı
bende başvurdum fakat şimdi bunların kabul kriterleri nedir ? neye göre okey veriyolar?
Ben bu fotograf isini cozemedim ya, elimde UK vizesi icin cektirdigim hazir biyometrik var ama napsam olmuyor.
Official sitede ki photo tool'u da calistiramadim bi turlu. Sizler nasil yaptiniz?
Offical siteyeden devam edin... Yogunluk vardir, acele etmeyin...
Lise mezunu olmaniz yeterli bu arada...
abi sistem kabul ettide, elenme durumunda etkisi olur mu onu merak etmiştim :)
Create your own passport photo for free - IDPhoto4You
buğra ben burada düzenledim
@semavi bey gorusemiyoruz bayadir :)
Sanirim ABD nin kabul ettigi bazi is kollari var, bunlardan birisinde yeterli sartlari tasiyorsaniz lise mezuniyeti aranmayabiliyor... Detayli bilgileri www.yesilkarforum.com gibi greencard forumlarindan ogrenebilirsiniz, cok tecrubeli arkadaslar var... Bu tip detaylarda yailtmak istemem sahsen...
Simdi tamamladim basvuruyu. 2 sene once basvurdugum da daha cok soru sormuslardi. Simdi 1 sayfada hersey bitti.
Fotografi da @emre ilbi sayesinde hallettim. Fotograf tam kareyi doldurmadi, sagdan soldan alttan ustten bosluk kaldi ama sistem kabul etti. Ins bi aksilik olmaz.
https://travel.state.gov/content/dam...19-TURKISH.pdf
verdiğim linkten aradığınız cevabı bulabilirsiniz
Son dakika haberi… ABD Turkiye’den yapılan vize başvurularını suresiz askıya aldı - Son Dakika Guncel Haberler
Abd Tr den vize basvurularini suresiz durdurmus.
Amerika da sebebi ne gösteriliyor
Çok büyük çoğunluğu ilgilendiren göçmen olmayan vize hizmetlerini durdurmuşlar.
Adamların konsolosluk çalışanını ajan diye göz altına aldık , fetoculara vize verip yolluyor diye :)) Amerika da adamı alamazsınız , suçu yok bırakın diyip süre vermişlerdi şimdide böyle ..tiler :) Biz kimiz hala anlam veremiyorum , önüne gelene atar gider sanarsın en yüksek refah seviyesiyle yaşayan , güllük gülistanlık ülkeyiz bu toplara giriyoruz , pes valla.
beyler kardeşim amerikada yaşıyor annem geçen hafta vize aldı 10 yıllık.Bilet de aldı bugun amerikaya christmas için.Sorun olur mu sizce çıkarken ?
Vizesi olanlara , greencard hakkı sahip olanlara vs etkileyen bir durdurma değil ama yeni başvuracaklar için geçerli. Bizimde birader yaşıyor ailede herkesin uzun yıllık vizesi var bir sıkıntı yok yani , bir an bizde tırsmadık değil :)
Diğer bir merak ettiğim de ileri tarihli vize randevusu alıp , parasını vs yatırıp, plan program yapan herhalde baya bir insan vardır onlara Allah sabır versin hatta maddi anlamda planlama yapıp hatta bir çok kişi uçak biletini , okul parasını vs önceden yatırıp veya alıp öyle vize görüşmesine gidiyordu herhangi bir sıkıntısı yoksa şimdi onların hepsi patlamıştır yazık.
Tr den cikarken ve Abd ye giristede sorun cikmaz. Gecen hafta bugun giris yaptim tekrardan Abd ye US pasaportumla ( giriste green card ve US pasaportlular ve ziyaretcileri ayiriyorlar. Onunde 60 yaslarinda bir teyze nasil olduysa US pasaportlularin arasinda karismis gram ingilizce bilmiyormus giriste memurla anlasamadilar, ben dedim tercume ederim vs.. kadin 6 ay kalip Tr ye gidiyormus birkac haftalik sonra tekrar US donuyormus. Memur 3-5 soru sordu iyi tatiller dedi soktu iceriye. Annendede sorun cikmaz asiri extreme birsey olmadigi surece.
Şaşırdık mı? Şahsen ben hiç şaşırmadım. Daha bunlar iyi günlerimiz bence. Eeeyyyyy avrupaaaa
Panik yok...... 84 New York 85 Washington ...
82 portland 83 las vegas 84 seattle
Tüh şimdi hükümetin oy verenleri nasıl gidecek Amerikaya?
Hayır adamların oy veren kitlesi kahvaltı akşam yemeği hepsini farklı ülkelerde yiyip hafta sonu mitingde kılıyık diye bağırıyor.
Ulan adamlar ne halt yapsa hep bizi buluyor. Hiç kendi kitlesine giren çıkan yok.
Gergin saatler: Amerikanın vize iptaline karşılık Turkiye de vizeleri durdurdu!
Bu hızla gidersek tüm dünya ile ipleri koparacağız
Ya arkadas diplomasi nedir, nasil iliski gelistirilir hic mi anlayan, durun lan bir biz ne b*k yiyoruz diyen bir kisi yok kabinede. Bu nedir ya liseli ergen gibi her gidene bir atar keserim bicerim sana mi sorucam tarzi dis politika izlenir mi. Adamin sabah uyandigindaki haleti ruhiyesine gore dis politika ya da egitim sistemi degistiriyoruz. Asil diktatorluk “keyfiliktir” bunu unutmayin. İllaki bir etnik gruba katliam uygulamaniz sart degil.
korvet kamaro fiyatları düşse bari
Ülke ilişkileri "Sen bunu yaptın ahanda ben de bunu yaptım" tadında olmamalı.. Diplomasi diye bir şey var.. Kahkaha attım duyduğumda..
Türkiye zaten vize uygulamıyor Amerikaya.. Uygulamadığın şeyi nasıl durdurabilirsin? Komik..
eeee şimdi greencard'a başvuramayacak mıyız?
bu olay kanımca karşılıklı dövüştür. siyasi şov kendi nefsi egolarını tatmin etmekten başka bir şey değildir.Green card olayını etkilemez sanırım.