sinema sektöründen teklifler geliyor imiş
Gelse gelse the walking dead den zombi rolü gelir![]()
sinema sektöründen teklifler geliyor imiş
Gelse gelse the walking dead den zombi rolü gelir![]()
Allah akıl fikir versin.
Hoş bunlardan önce o haber yapan muhabire versin. Tahminim fındık kadar beyni yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yarışcıymıs bunlar...
Kım lısans verıyor bunlara?
Hangı pıstte yada parkurda derecelerı var?
Daha basıte ındırgeyım;pıst gunlerı gıbı orglarda neyaptılar?
-Olabilir. Bizi de tırlar sıkıştırıyor. Biz yaptığımız iyilikleri ortaya dökmüyoruz. Şehitler için bir araya geliyoruz. Engelli ya da hasta kardeşlerimize yardım ediyoruz, küçük hediyeler gönderiyoruz. Onların ettiği dualarla hep ileriye gidiyoruz.
Turan ordusu nedir Allah aşkına? Yazık gerçekten çok yazık Allah ıslah etsin bu zihniyettekileri.
BMW E90 320d LCI
farz et ki hiç sitrit rayzing yapmadık...
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Gazteci az taştaş geçmiş gibi geldi bana o zaman burda bir şey olsa sektör biter ahuhahshshshshshs
Onu bunu geçtim de bunlara daha nasıl özel alan verecekler lan istanbul park var yaa daha napacan amk daha ne özel alanı![]()
allahım herşeyi geçtim de allahım hiç bir zaman bu kadar görgüsüz olmadım en sinir olduğum tip evde 4-5 araba var sayısını bilmiyorum tarzı ben hep arkada giderim işe bla bla
"Bir altımızdakiler belki 10 sene sonra bize yetişir."
E normal anca ehliyet alacak yaşa gelirler.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bunu buraya bırakır giderim okuduklarımdan beynim yandı
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)