User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: V6 tavsiyesi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bindim, 10 yaşındaki bir araç kısa sürede nasıl 9-10 bin tl para yer gördüm,

evet keyifli araç, konforlu, sürüş zevki güzel ama ne yazık ki kırılgan bir araç,

bilinçli kullanılmadığı zaman sorun çıkaran bir araç
    Emre sende spider mı vardı yanlışmı hatırlıyorum yoksa..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mu açıklaman yani?
    Gitmişsiniz çöpünü almışsınız, sonra 10 lira para yedi.

Almazsınız olur biter, milleti boş boş yönlendirmeyin.
    50 bin tl'lik boyasız arabaya çöp dediniz ya ne diyeyim size

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre sende spider mı vardı yanlışmı hatırlıyorum yoksa..
    yok abi yanlış hatırlıyosun, aile işiydi

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 bin tl'lik boyasız arabaya çöp dediniz ya ne diyeyim size

yok abi yanlış hatırlıyosun, aile işiydi
    Kriter aldığın fiyat ve boyasızlık mı? Boyasız bir arabanın ırzına geçilemez mi?
    Sen kasislerden langır lungur geçersen, yağına suyuna bakmadan sürekli devir çevirirsen, bakımlarını yaptırmazsan arabanın boyasız olması neyi ifade eder?
    Elinde boya makinesiyle gezerek mi arabanın diriliğini, durumunu anlıyorsunuz?

Uzatmadan açıklıyayım sana;

3-5 tane çakal ustanın yüzünden milleti bu markadan soğuttular.
    Az ustası var diye geleni gideni kucakladılar, tekrar gelsin diye yarım yamalak iş yaptılar sonra daha büyük sıkıntılar yaşadı kullanıcılar en son da marka kötü.
    Alfaya binmek istiyorsan mutlaka ve mutlaka iyi bir esnaf ustanın olması ve bu markanın kullanıcılarından güzel arkadaşlarının olması gerekiyor. Benim ustam daha dün gözümün önünde triger, devir-daim, yağ, su değiştirdi birkaç şey daha yaptı ve 100 tl işçilik aldı. Sen eğer dediğim gibi güzel bir usta ve çevre yaparsan hem muhabbetinden keyif aldığın bir marka, hem de kullanmasından keyif aldığın bir otomobilin olur.

Evet bi vw kadar sorunsuz değil, elinin diğer markalara göre daha çok üstünde olması lazım ama aman aman kaçın uzak durun denilebilecek bir marka değil.
    Hele hele v6'sından bahsediyorsan kesinlikle birçok v6'ya göre çok daha sağlam bir motor.
    Sen hiç markanın ustalarını bilmeden, bilenlere sormadan gidersen sağdan soldan duyduğun ustaya bi araba parasını gömersin ve bunu markaya mal edersin.

Lafım sana değil lütfen beni yanlış anlama Emre ama bu şekilde hiçbir şeye yaklaşmamak lazım.

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriter aldığın fiyat ve boyasızlık mı? Boyasız bir arabanın ırzına geçilemez mi?
    Sen kasislerden langır lungur geçersen, yağına suyuna bakmadan sürekli devir çevirirsen, bakımlarını yaptırmazsan arabanın boyasız olması neyi ifade eder?

Az ustası var diye geleni gideni kucakladılar, tekrar gelsin diye yarım yamalak iş yaptılar sonra daha büyük sıkıntılar yaşadı kullanıcılar en son da marka kötü.
    Alfaya binmek istiyorsan mutlaka ve mutlaka iyi bir esnaf ustanın olması ve bu markanın kullanıcılarından güzel arkadaşlarının olması gerekiyor. Benim ustam daha dün gözümün önünde triger, devir-daim, yağ, su değiştirdi birkaç şey daha yaptı ve 100 tl işçilik aldı. Sen eğer dediğim gibi güzel bir usta ve çevre yaparsan hem muhabbetinden keyif aldığın bir marka, hem de kullanmasından keyif aldığın bir otomobilin olur.

Evet bi vw kadar sorunsuz değil, elinin diğer markalara göre daha çok üstünde olması lazım ama aman aman kaçın uzak durun denilebilecek bir marka değil.
    Hele hele v6'sından bahsediyorsan kesinlikle birçok v6'ya göre çok daha sağlam bir motor.
    Sen hiç markanın ustalarını bilmeden, bilenlere sormadan gidersen sağdan soldan duyduğun ustaya bi araba parasını gömersin ve bunu markaya mal edersin.

Lafım sana değil lütfen beni yanlış anlama Emre ama bu şekilde hiçbir şeye yaklaşmamak lazım.
    Başkan yorma kendini 19 yaşındaki adam Alfa alınır mı yazıyor. Sorsan içine binmemiştir. 9 kişinin tecavüzüne uğrayıp ucuz diye aldıkları Alfalar patlayınca dert yanarlar.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üstadım işte şimdi anlaşabiliriz sizinle, başta fevri davrandığınız için, alfa sahibi olduğunuzu anlamakta güçlük çekmedim,

aracın ekspertizinde de hiç bir sorunu çıkmamıştı, genel olarak araç diriydi,

belkide kendisiyle kimyalarımız uyuşmamıştır, kim bilir

"uzatmadan açıklıyayım sana;" kısmından sonrasına tamamen katılıyorum,

yorumum alfa markası içindi, yaşadığım tecrübe yüzünden bu yorumu yaptım,

V6 alfa ile ilgili yorum yapmadım, çünkü sahip olmayı bırakın, aracın yakınından dahi geçmişliğim yok,

lakin kardeşimizin yaşı gereği ben V6 tavsiye etmiyorum,

bu arada V6 tecrübelerim hep opel grubunda oldu, çok sevdiğim halde,

2.5 vectrada tavsiye etmiyorum, şimdiden hakkında hayırlısı olsun

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunerviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan yorma kendini 19 yaşındaki adam Alfa alınır mı yazıyor. Sorsan içine binmemiştir. 9 kişinin tecavüzüne uğrayıp ucuz diye aldıkları Alfalar patlayınca dert yanarlar.
    Ya yeminle marka sempatizanlığından yazmıyorum.
    Üzülüyorum başkan böyle muhabbetlere
    Daha da yazmam, bu sondu zaten.

Üstadım işte şimdi anlaşabiliriz sizinle, başta fevri davrandığınız için, alfa sahibi olduğunuzu anlamakta güçlük çekmedim,

aracın ekspertizinde de hiç bir sorunu çıkmamıştı, genel olarak araç diriydi,

belkide kendisiyle kimyalarımız uyuşmamıştır, kim bilir

"uzatmadan açıklıyayım sana;" kısmından sonrasına tamamen katılıyorum,

yorumum alfa markası içindi, yaşadığım tecrübe yüzünden bu yorumu yaptım,

V6 alfa ile ilgili yorum yapmadım, çünkü sahip olmayı bırakın, aracın yakınından dahi geçmişliğim yok,

lakin kardeşimizin yaşı gereği ben V6 tavsiye etmiyorum,

bu arada V6 tecrübelerim hep opel grubunda oldu, çok sevdiğim halde,

2.5 vectrada tavsiye etmiyorum, şimdiden hakkında hayırlısı olsun

Emre fevrilik için kusura bakma, güzel yaklaşımın için de ben teşekkür ederim sana.

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafasında 2.5 litre motor bulunan aracın sürüş dinamikleri biraz kafadan kaymaya meyilli olabilir, fwd olduğunu varsayarsak. Amaç ses ve virajlarda keyif almaksa, bravo hgt neden düşünmüyorsunuz? Onun sesi de çok güzeldir. Busso v6 felan da bakımsızsa (keza çoğu öyledir) arabadan soğutur insanı.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @oxygen

Abi yakalamışken bir şey sorayım sana

Alfa 164 lerde kullanılan 2.0 V6 turboların yakıt tüketimi nasıldır?Lpg ye uyumu var mıdır? Lpg de tahmini ne kadar tüketir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Busso lar çok güzel 2.5 2.8 3.2 si alayı ama türkiyede temiz bakımlısını bulmak çok zor.. belki 166 larda falan vardır daha çok makam aracı tadında olduğu için alanlar zorlamamışdır oynamamışdır bakımlarınıda düzenli periyodik yaptırmışlardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım calibra 2.5 v6 aldı.. 1 hafta kadar kullandım arabayı.. Nispeten bakımsız durumdaki bir araba.. Buna rağmen 22 kuruş yakıyor lpgde gidişi de c180 kompressorle kafa kafaya ki motor yapılmamış hali bu.. hiçbir sıkıntısı yok problemi yok gayet günlük olabiliecek bi araba.. Yorumları okuyunca yazmak zorunda hissettim kendimi.. Kullanmamış olsam tü kaka diyenlere inanıcam ama hiç öyle bi durum yok.. Gerçi vectra calibra farklı araçlar ama motor şanz. aynı..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda büyük yanlış anlaşılmalar var, V6 motorlu araç alınmaz diye bir şey yok ama şundan uzak dur bundan uzak dur diye yorum yapanların çoğu aracın yaşını servis ve parça durumunu düşünerek yazıyor benim gibi...nedense ülkemizdeki özel araçların sorunudur bu, mesela opel 50bin tane vectra satıyorsa 50 tanesi V6 motor, haliyle yedek parça servis bilgisi yetişmiş usta becerisi zayıf kalıyor, 10 sene sonra da bu araçlarda olmaması gereken sorunlar çıkıyor... ben Rover dan biliyorum mesela, ellerinde bir ara termostat yoktu, söküp temizleyip geri takıyorlardı, Alfalarda twin sparkların küçük bujileri bir ara servislerde yoktu 'abi bu zaten 200bin km gidiyor' diyerek yolluyorlardı... 14 senelik Alfa kullanıcısıyım, alfacılar kendi aramızda konuşsak 'onu al bunu sen yaparsın o sorun kolay şöyle çözeriz' vs diyoruz ama mesela bu araçları hiç bilmeyen, servis desteği de zayıf birisine 'Alfa al gözün kapalı! diyebilir miyiz?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dış rengi iç rengi direksiyon üstündeki ahşap falan detaylandırmalar renk kombini çok güzel temizede benziyor. tabi resimlerden görünen..
    içi sonradan yapılmış ama orjinal değil ben öyle bir alfa görmedim direksiyonu ahşap falan

direksiyon deri dikişlerinide kırmızı yaptırsaymış güzel olurmuş..

bu direksiyonun komple ahşap olanı varda bu şekilde parçalı olanına bende denk gelmedim, alt deri kısmı biraz daha tombul duruyor sonradan yapma gibi bence de.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız herkes sürüşten ve mekanikten bahsetmiş lakin başka sıkıntılar da çıkabilir.

Sonuçta v6 modeller genel olarak o modelin en dolusu araçlar dolayısıyla içinde zamanına göre oldukça güzel donanımlar bulunuyor. (Büyük dijital ekranda yol bilgisayarı, dijital klima, elektrikli ısıtmalı hafızalı koltuk, el gazı, elektrikli sunroof ASR, ESP vsvs). Beyin ve tesisat sistemi de diğer motorlara göre farklı oluyor haliyle. Yaşı gereği ve donanımı gereği bozulacak bir sürü donanım ve sistem oluyor. Sıkıntı şu ki bu araçlardan anlayacak elektrikçi bulmak biraz zahmetli olabilir. Hatta bulamaya da bilirsin. Vectra için bu mevzu baya sıkıntılı. Alfa yı bilmiyorum.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konu içinde geçen Alfa örneği üzerinden geçersek, geçmişten bugüne bilmeyen kullanıcı ve ustaların elinde harabe olduğu için araçlar, bugün sende alsan yüksek ihtimal problem yaşayacaksın ve "lanet olsun Alfa'ya" diyip defteri kapatacaksın.

Düşük bütçeyle binilecek araçlar değil, düşük bütçe doğrultusunda ortaya adam edilemeyen araçlar çıkıyor malesef.

Konuda ki diğer önerileri dikkate al bence. İbrahim Erdem'in yaptığı son yorum da çok doğru bu arada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)