Valla forumdakilerde bilir vectra v6 13 yil filan kullanmisizdir,sanayide baya ugrasirsin anlayan usta filan derken sogursun. Yolda tutmaz ayrica alfayla filan kiyaslanmaz bile.
Bence 406 cup 3.0 de bakinmali..
Valla forumdakilerde bilir vectra v6 13 yil filan kullanmisizdir,sanayide baya ugrasirsin anlayan usta filan derken sogursun. Yolda tutmaz ayrica alfayla filan kiyaslanmaz bile.
Bence 406 cup 3.0 de bakinmali..
Bizimde 2.0 GlsVectra (b) miz vardi, 2009 da cok komik bi fiyata sattik. Bugun temiz Vectra lar 20.000 üstü ( benzinli olanlari ) fiyatları abartılı
V6'dan vazgeçersen Primera GT, Octavia 1.8T v.s gibi araçlarda bakabilirsin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
V8 Amerika V6 Avrupa derler genelde.. V6 genel giderleri eskiyse bakımsızsa yorar.. temizleride ucuz olmaz. ama temizide yormaz sanayide geçiriceğin vakiti aracı alırken önden sahibine verirsin sanayide vakit geçirmemiş parada harcamamış olursun..
ilk araçda olucaksa V6 dan sonra ondan inip biniceğin hiç bir arabada tat tuz vermiycektir..
bende şu andada V6 var . V8 imde oldu C5 vette.. bu tip arabalara bindinmi bulunduğun siglet kafa yapın keyfin zevkin arabalara bakış açın değişiyor. bahsetiğim şey hız değil sürat değil sürüş keyfi o motorun homurtusu elinin altındaki güç gaza basdığında en düşük vitesde bile üstüne binen basınç g kuvveti![]()
sonra bindiğin her araçda o araçdan bir şey arıyorsun ama kesmiyor bulamıyorsun.. bu bir hastalık virüs gibi hemen bence alma o virüsü atamassın bünyeden.
yaşın daha genç galiba ilk aracında olucaksa bence bu kadar acele etme güzel bir 4 silindir araç al.. bin keyfini sür .. ilerdede alırsın V6 ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu listede içlerinde en keyiflisi 156 ile Alfa olur sanırım. Ama ben düz vites V6 arıyorsam 406 Coupe V6 bakardım.Tipide güzel motoruda güzel. 194-210 hp arası seçenekleri var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende infiniti I30 lara takmış durumdayım. şu an 90 model otomatik 2.0 accord kullanıyorum. sadece hafta sonları kullandığım ve çok az km yatığım için I30 gibi bir aracım olsun istiyorum.
19 yasindayim abiBu sene hayırlısıyla üni.1 bitirip ikiye gecicem tabi kalmazsam
![]()
Ben öyle hemem aliyim iki gün sonra satiyim kafasinda degilim, iyi bi araba bulabilirsem Allah da izin verirse satmam. Ancak şöyle bisey olur; ileride nasip olurda baska bi araba alicak olursam iki arabam olur diye dusunuyorum. Bu kadar ugrasip da alacağım arabayi 2-3 sene sonra sıkıldım diye satmam tabii büyük konusmamak lazim ama ya çıkacak bi ariza yada kaza beni arabamdan ayırır. Loading site please wait... bu arabayi bugün gordum, cok hosuma gitti. Bi alfisti olmayi bende çok isterim. Ruhu olan arabalari seviyorum.
Hayatının baharında uzun süre binme niyetiyle ilk araba alma kardeşim benden sana tavsiye. Aynı niyetle ben de bir buçuk sene önce alfa Romeo 147 1.9 q2 büyük motor merağımdan aldım. Ve hep uzun süre binerim kafasında aldığım için herşeyini değiştim ve hep daha binerim aklım kafam rahat olsun ayarında davrandım. Haliyle arabanın kendisi kadar masraf ettim. Pişman mıyım değilim ve gerçekten keyif alıyorum ama belki yarın öbür gün bu yaptığımi çok musrif ve gereksiz bulacağım nitekim şu ana kadar harcadığımla giu qv alabiliyordum.
Özetle, 2.0 hacimde bakımlı bi 156 daha tatminkar kılabilir ama lütfen bakımlı araç al. Yoksa marka modelden soğumak bi yana keyif almak için giriştiğin ise lanet edersin.
dış rengi iç rengi direksiyon üstündeki ahşap falan detaylandırmalar renk kombini çok güzel temizede benziyor. tabi resimlerden görünen..
içi sonradan yapılmış ama orjinal değil ben öyle bir alfa görmedim direksiyonu ahşap falan
direksiyon deri dikişlerinide kırmızı yaptırsaymış güzel olurmuş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Direksiyon epik zaten, tutmaya kiyamam
Ya Mert ne güzel C5 var bin ona işte, V6 diyorsun ciğerli diyorsun, piste çıkacaksın seansa daha fazla vereceksin. Symbol turboluyordun Sinan'la o iş noldu![]()
'98 Peugeot 106 XS
Mert kardeşim, hayatının baharında V6'ya bulaşma, hele hele alfa falan aman aman,
burada sana öneri verenlerin hiç biri emin ol satın almaz,
Vectra 2.5 çok severim, ama onada bulaşma, lpg olan bir 2.5'e hiç bulaşma,
motoru ellenmemiş bulmak sanıyorum ki imkansız gibidir,
motor yaptıranlarda düzen tutmaz pek,
diğer seçeneklere birşey diyemem ama bu yaşta başına bela mı arıyorsun bee kardeşim,
al az yakan, şekli düzgün birşey, üniversite yıllarının tadını çıkar
Alfaya bindin mi hiç, neden aman aman? Allah rızası için bana eni konu açıklar mısın?
Bıkmadınız mı güzel kardeşim şu muhabbetten?
V6 arayan kardeşim;
V6 ile başlamak senin için zor olabilir, bu motor uzun vadede ki hedefin olsun. Öğrenci adamsın uğraşman zor olacak, maddiyat ayırman zor olacak.
4 silindir çok hızlı olmayan, motor mekanik olaylarını çözebileceğin bir marka model alırsan çok daha fazla keyif alırsın.
İstanbuldaysan da busso 2.0 turbo v6, busso 3.0 v6'da var, gel gezdirelim iki tur at, en azından hefesini al biraz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)