Ya işte onu diyorum, artık böyle böyle o kimdir bu nedir diye diye sindiriliyoruz, bu tiplemeler de üste çıkmaya devam ediyor işin kötüsü. Bir de bunlardaki özgüvene de hastayım, dediğin gibi silahla gelse al başına belayı diyoruz, o senin-benim ne olduğumu nasıl biliyor güveniyor, cesaret ediyor. Cahil cesareti işte. Başka bişey değil.
Ben de yolda durmadan değişik tiplere denk geliyorum, 3 bulaşma 5 bulaşma, en son sabrım taşıyor patlıyorum birine. Bitmiyor ki işte, bitmiyor. Bunu bilmeme rağmen sabır sınırım düşük, çizgiye getiriyorlar hemen
E işte müstakil vesaire dedik al sana müstakil, adam kapı gıcırdıyor diyor şerefsiz. Evet dediğin gibi iyice izolelik lazım.
Hayır bir de önceki mesajlarda da diyorum, üstte köpek var arada havlar eder, evde koşar şu bu, ama bu zaten 1 saat 3 saat sürmüyor, 5dk olup geçiyor, hayvanı durduruyorlar zaten.
Atıyorum temizlik sesi geliyor diyor, ulan bi evde temizlik ne kadar sürebilir, süpürge maks 1 saat çalışmaz, mobilyayı 2-3-4 çekersin biter. Bunların hepsi kısa süreli gürültüler.
Ya da yandaki ebeveyn banyosunda duş alır, sanırsın bizde alıyor, duşun yukarı-aşağı geçişi, duvardaki kancasından alırken hortumun çıkarttığı tırttttttt sesi, hepsi geliyor.
Yukarıdaki ebeveyn banyosunda tam deliğe işiyor, şarrrrrrrrrrrrr diye kafamıza işiyor gibi ses geliyor.
E tüm bunları toplayıp her ota boka her sese herkes yukarı çıkıp aşağı inerse bunun sonu yok. Hayır bazen düşünüyorum, gerçekten paldır küldür mü yaşıyoruz oturuyoruz evde diye... Yok yani hususi dikkat ederiz bir de. Dairesi kapısını bile tıkırt diye üzerine kapatırım. Bu binada da var, eskisinde de vardı, adam kapıyı açıyor, öyle bi kapatıyor ki, draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn diye 5 kat aşağıdan-yukarıdan sarsılıyor etraf.
Bütün bunları sallamayan insanlar geçici gürültüde böyle gelince sinir oluyorum.
Şimdi hanım da diyor ki yav kadına da ayıp mı oldu suratına kapıyı kapattım diyor

Boşver dedim, hoşgeldiniz cart curt diye mevzuya girmeyip, tüm kış oturmadığı evde "geldiğimizden beridir gürültü eksik olmadı" diyen kadına ne yaparsan yap. Ha bunun damadı oğlu bişeyi gelmesin de dangalak dangalak

O zaman işte ne yaparım kavga mı edeyim, ya sabır mı çekelim... İki ucu boklu değnek.