patlangoç.com
10 krktr
Printable View
patlangoç.com
10 krktr
Techde yazıp diğer tarafta bize böyle davradılar banladılar gibi resmen şikayet eder gibi yazıyorlar :D
Bu otopark ile 2000-2001 de ki otopark aynı otopark mı? Yoksa domain el mi değiştirdi?
Demek 5 sene dsc kapalı m5 kullandın.
http://img-comment-fun.9cache.com/me...63_700wa_0.gif
Dayı sen kimsin :D bu nick nedir gözümden yaş geldi :D :D ahahahahahha
Alo abi keiichi tsuchiya sen misin ? Oridoya selamlar dscyi 5 sene kapalı kullansın inanılmaz fark ettiriyor.
Otopert.com dan ali diye birini banlamissiniz yazmis o da rs açıklamasına "banlandik ama umrumda degil" demis. Acaayip üzüldüm anlatamam. Misafir olarak bakmaya devam,hic olmadi bi üyelik daha alir öyle devam :)
Hayatinda pist görmemiş,piste cikmamis,araba hakkinda muhabbet etsen 10 kelimeden sonra tikanacak adamların tech hakkinda atip tutmasi ne kadar komik,bide disardan bakmak lazim :D
istediği kadar köklü(eski) forum olsun.. Cardanadam,caralem,act,modifiyem v.b eski forumların çoğunu biliyorum ama açıkcası otopark hatırlayamadım.O yıllarda olup olmasıda açıkcası şu anki durumu değiştirmez.Onlar 1 ay önce tekrar forumu açıp yeni bir çizgi kendilerinde kurumsallaşma yolunu seçtiler ama bence başarılı olmadılar.Rs kazasınıda çoğu kişi bekliyordu zaten.önemli olan önce/sonra kurulmuş olması değil kitlesine hitap şekli,mantalitesi önemli bir forumun.
Hicbiri tuningturkiye değil,olamaz. Forever ertan ömür. (gelmez insallah) hahaha :D
Isin sakasi cmc,modifiyem,turkeycarclub falan efsane dönemlerdi..
Nerde o eski forumlar demiyorum hepsi rant uğruna karakter satmışlardı
yok abi cidden yazılmış :D
"Tech turkey guzel siteydi. Bende severek takip ederim. Ama bir iki yarasi olan adam yuzunde durduk yere insanlari kendilerine dusman ettiler. Onu gectim. Otoparki bilmeyene kotu lanse ediyorlar. Bilenide kendilerine dusman ediyorlar.
Şu yikamaci subaru zaten herseyin altindan cikiyor. Zamaninda ne acisi varsa artik..."
30 tane misafir otopark.com dan mı geldiniz
Yiyorsa üyeere olunnnn :)
And reis bence artık "düz yol gazcısı" rütbesini alsın ***** virajda sıkıntı yaşıyor
Bu böbürlenme yok nurburgringde şunu yaptım yok bunu yaptım demek ego tatmini değilde nedir
https://pbs.twimg.com/media/BmA34ZxCYAAIvfI.jpg
Beyler aracımdaki dsc tuşum bozuldu sanirim napmam gerekiyor arac 500 küsur beygir
Otopert vs teçtörkiy olmuş konu :D
Geçmiş olsun diyelimde alınmasınlar :)
Otomobil tanitim videolari uzerine Youtubeda Benzin TV en kaliteli bence. Gelismekte olan bir kanal icerik olarak digerleri kadar genis degil simdilik ama daha cok buyuyecegi kesin. Zaten Burak Ertem yillardir bu sektorde o yuzden kalanlarin esamesi okunmayacaktir.
kesin otoparkı techin üzerine salan şinasidir
Şinasi kozanı otoparka gönderelim bence :D
@Tayfun.O kahkaha atıyorum şu an postları okudukça :D :D birazdan çökecekler üstüne :D
Ben burdan @Tayfun.O adlı şahsa sesleniyorum :D Fazla yazıp çizip ürkütme:D techturkeyin proje konularına yanlışlıkla girip çıkamayabilirler.
Suçlu focus oldu arkadaşlar. Rs ye her binen kaza yapıyormuş yüzlerce mühendis o aracı yapamamış, olmamış :D
Ben forum denilince aklıma modifiyem gelir. Opcye bir kaç kez bakmıştım en fazla.
Focus RS kazası hakkında | OTOPARK
Ne koymuş yazdıklarımız bu uşağaaaa :)
Bir kaç paragraf var altıma kaçırdım
Almanyada pistte geçmişim var
Bizim forum etkinlik düzenliyor onlar bile bu kadar böbürlenmiyor ki
Adam utanmasa formula bile girerim diyecek
Kaza bunu mahvetmiş olan 2 gr da gitmiş
Topgear forumlarında dalga geçiyorlardır birisi baksın :)
Valla suçlu araba oldu ya öh pis kaka focus özür dile reislerinden çabuk
Arabanın suçu tabii
Görüyorsun mal kullanmasını bilmiyor çalışma abi neden çalışıyorsun
Suç arabanın konu kilit :)
***** kaza olayını biliyorsunuz, And abide açıklama yazısı yazdı. Açıklamasındaki "kaza birden oldu" cümlesi ve etraftan duyduğum sorunlar beni küçük bir araştırmaya yönlendirdi. Elbette olayı ben yaşamadım, ne oldu ne bitti bilemem ama 8. viraj kaza yapılması zor bir viraj, 7. viraj olsa neyse diyeceğim bu yüzden Ford'un ürettiği bu otomobilde hiç hatası yok mu diye, aşağıya eklediğim videoları izlerseniz biraz fikir sahibi olabilirsiniz.
Üstteki post alıntıdır ***** yerden :D
adamların foruma bakıyım dedim heryer ıpıslak olmus cıktım
Forumlarındaki yönetici 1997li Yorumlarda ise belli başlı And'ı savunanlar var. Onlara da bakınca 97-98 doğumlular. Cokta takmayın yorumlarını Yeter bu kadar onlara dalga herkese hayırlı geceler.
Kaza oldu tamam ama merak ettim. Fcos RS rafine miymiş?