Aklıma gelen![]()
![]()
İ10cu abimizde haykırışta bulunmuşŞaka gibi postlar var resmen.. Kurumsallaşamayan kurumsallaşma böyle oluyormuş demek
1 ay önce forum kur,biraz da kitle kur kendince sonra techtörki şöyle böyle de
Bu forumun %1'i kadar tecrübeleri olmayan kitleyi kaale almamak lazım.Ünal turan vb türevi neyse benim gözümde otopark kitlesi o.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Kendileriyle kıyaslıyolar Tech'i bide ya yorumlarda![]()
Arada güzel konuları var ama Allah için![]()
![]()
![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
And resmen yazıyı tech de yazılan çizilen söylenenler için yazmış. Burayı takip etmesi güzel.
Valla sokağı caddeyi bilemem ama pistte kamil gibi otomobil kullanıyorsun. Bircok tecrüben olabilir ve birçok otomobil kullanmış olabilirsin ama ben yetenkliyim oraya buraya gittim eğitim aldım diyorsun. Kendi 458 ile pistte cıkıtıgın pistte kullandıgın araçların sürüşlerine bakabilirsin.
911 turbo s videosunda 11.viraja gelirken sinan sana 50 kere şurayı daha içten dön kapan diyor. Fakat hala kendi bildiğini yapıp patlamaktan son and şans ile kurtarıyorsun.
Ayrıca çizgi kasmıyorum eğleniyorum ve kaymasını sağlıyorum daha eğlenceli demen güzel evet gercekten eğlenceli fakat bunu Dünyanın tescillediği İstanbul Park'ın 8. virajında eğlenmek için birşeyler yaparsan (videoyu görmediğimiz ve senin yazdıklarınla varsayıyorum) artık ne yaptıysan kaza yapman olası olcağını tahmin edebilmelisin bu kadar eğitim vs aldıysan.
Ben acıkcası birgün patlayacıgnı düşünüyordum focus rs e denk geldi bence sende oturup bir düşünmelisin. Gercekten sürebiliyomuyum yapabiliyomuyum diye.
He ayrıca hala otoparkı izliyorum. Gelişiminizi de takdir ediyorum.
Elleme Sekelesin...
Bu adamların forumları bir kaç senelik değil mi neden 1 aylık diyorsunuz anlamadım ? Yoksa kurumsallaşıyoruz forumumuz olamaz diyip yılların forumunu kapatıp sonra ne yaptık biz diyip tekrar mı açtılar ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Otopark.com kendine yazık etmiş oldu. And Çetin yazısında biraz kendini anlatmış.Hadi herkes hata yapar bende bir hata yaptım üzgünüm, pişmanım tarzı bişey de söylememiş. Aslında otopark yöneticileri değilde, forumdaki TechTurkey'e ağzına geleni söyleyen kitle TechTurkey'de konusu açılan arabaların hayaliyle yanıp tutuşmuş insanlar yanarım yanarım ona yanarım![]()
Techde yazıp diğer tarafta bize böyle davradılar banladılar gibi resmen şikayet eder gibi yazıyorlar![]()
Elleme Sekelesin...
Bu otopark ile 2000-2001 de ki otopark aynı otopark mı? Yoksa domain el mi değiştirdi?
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Alo abi keiichi tsuchiya sen misin ? Oridoya selamlar dscyi 5 sene kapalı kullansın inanılmaz fark ettiriyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)