11. viraj çıkışında yaptığı hatayı söylemiş sanırım.
Yapılan açıklama And ın herzamanki gibi kendini övmesi, kuru laf kalabalığından ibaret. Sadece Techturkey ailesine cevap vermeye çalışmış kendinceÇok güldüm yazıda ki 2-3 açıklamaya. Araba almak isteyenler mutlaka ama mutlaka Otopark videolarını izleyip araç alsın. Sanki herkes video izleyip araba aldı şimdiye kadar tövbe tövbe. Ukalalığın daniskası. Son olarak;
HE And HE. S....tın bari sıvamasaydın bay çok bilmiş.
Life is Too Short To Stay Stock
m5i dscsiz kullaniyorum kismi cok ergence olmus. ne gerek var be abi boyle seylere ben utandim okurken
Yılda 10.000 km yol yapmayan adam "ben araba kullanıyorum" lafını bence dememeli!!!
Ama And'ın yaptığı yol, tabi sadece kendş aracı ile sınırlı değil, o sebeple kendisini o kapsamda görmüyorum.
Araba sürüşü konusunda ekibinde en iyisi olmadığı belli, çünkü öyle olsaydı zaten clio cup'a sinan değil, and katılırdı. Ama sonuçta and'ın da bu konularda dünkü çocuk veya acemi biri olduğu söylemek de ancak hasetle açıklanır.
And, kendince bir şeyleri açıklamış. Sonuçta şu an hiç kimse And'ın söylediklerinin aksini ispat edemez, çünkü o anda sadece o oradaydı, biz değildik.
Bir de, istanbul park yönetimi falan kaza videosunu yayınlasa ne olacak ki? Belli ki and bir şeyleri yanlış yapmış ve kaza olmuş. Video ortaya çıksa sanki daha az veya daha çok mu hatalı olacak? Video yayınlanırsa, youtube'de yayınlanan milyonlarca kaza videosuna sadece +1 eklenmiş olacak, o kadar...
Aksini ispat edemez derken ?
Bak ne yazmış ve en yakın dergi satan yere git bak sonucu gör.
Tüm bu kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Bilhassa aylık dergilerin yayın haklarına saygımızdan ötürü, araç tamir edilip onlar tarafından teste alınmadan ve yayınlanmadan önce elimizdeki içeriği paylaşmayacağız.
Hani paylaşmayacaklardı ?
Arkadaşı tanıyan var mı sen tanıdın mı@cem
And'ın sahip olduğu platform otopark'tır, Top Gear değil. Top Gear'da söz hakkı Doğan'da. Hatta yüksek ihtimalle tam olarak Doğan'da bile değildir, İngiltere'den "bu ay bunu yazacaksınız" derler, onlar da içeriği üretip koyarlar.
Yani (en azından benim anladığım) And kendi sitesi için konuşuyor. Ama Otopark'ta içerik, diğer mecralardan önce paylaşılırsa, o zaman amenna, tükürdüğümü yalamasını bilirim.
yüklü seat leon hemen hemen aynı hızda 11'i dönüyor, bu neyin kafasıdır arkadaş?
şimdiye kadar hep üzülmüştüm de şu açıklamadan sonra üzülme gereği duymuyorum.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
"İki sene Destination Nürburgring‘e katılıp süperspor kovalamak sürmeyi bilmemekse, beş sene DSC kapalı M5 kullanıp tek kaza yapmamak tecrübesizlikse ya da 230 km/s’yle spin atan 500 küsur beygirlik bir 911’i tek hamlede piste geri sokmak acemilikse doğrudur, öyleyim Zaten benim sürücülüğümü değerlendirmek, direksiyona 1 metre uzaktan araba kullandığını sananlara ve spor otomobillerle tek teması NFS oynamak olanlara kaldıysa, bu işi bırakıp internet cafe de açabilirim."
Burada şair hayal dünyasını anlatıyor. Eğer başka bi 911 kullanmadıysa benim gördüğüm İstanbul Park'ta viraj da spin atıyor ve aracı istop ettiriyor.
2 vrajı bağlarken gözlerine bakın and bile bağlamayacağını düşündü. Bala göte şu araba ile kaza yapmadı gelmiş laga luga yapıyor yazısını 2 paragraf okuyabildim. Hass... lan diye kapattım. Gördük usta şoförü arabaya zorla spin attırdıSürerken direksiyon tepkilerine bakın. Özellikle bi viraja sert girip o yeşil şeylerin üstüne çıkar vee direksiyon disko topu gibi ışık hızında bir şağa bir sola dönüyor. Kendince bu hakareti kontra olarak yorumluyor değişik bir arkadaş .Evet usta şoförmüş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)