Dün mal alımına gittim
Yağ bölümünde rafine kelimesini gördüm ve aklıma 8. Virajda patlayan and in sözleri geldi
Sanırım ömrümde rafine kelimesini duyunca hep aklıma and in 8. Virajda güzelim rs i pert edişi aklıma gelecek
Rafine And![]()
Dün mal alımına gittim
Yağ bölümünde rafine kelimesini gördüm ve aklıma 8. Virajda patlayan and in sözleri geldi
Sanırım ömrümde rafine kelimesini duyunca hep aklıma and in 8. Virajda güzelim rs i pert edişi aklıma gelecek
Rafine And![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ford belliki burayı ve orayı takip ediyor.Baktılar adamlar ciddi ciddi focus' u kötülüyorlar dediler siz hayırdır hesabı hemen bi açıklama çakın hatanızı anlatın gibisinden. Güzel güzel yazmışlar.
![]()
Tufan has no limits.
Focus RS kazası hakkında | OTOPARK
Aman diyim silinmeden okuyun260 ı filan düzeltirler sonra..
Ford' la aramızda sorun yok yazmaları da beni düşündürdü, hiçbir şey yazmasa daha iyidi. İlk açıklamalarında Ford bize teşekkür etti demelerini beklemiştim ama.
CAN CEYLAN
Ya birde anlamadığım, gittin tiko para bayıldın Golf R aldın sonra gidip lütfen benim otomobilimi piste çıkarıp canını alırcasına kullanın lütfen lütfen mi diyorlar. Niye ki, ben şimdi gidip WRX STi veya BRZ alsam piste hayatta çıkarmam o ayrı ama anahtarları istese özellikle buradaki arkadaşlarımızdan gözüm kapalı @997TT 'yi tercih ederim. (öpüyorum Mike![]()
) (diğer arkadaşlarım/ız lütfen alınmasınlar, @997TT vaktiyle bana 2-3 günlük 911 GT3'nü teslim etmişti, (ona istianden bende @997TT dedim) birşey başına gelir düşüncesiyle ben rahat uyuyamıştım ya neyse
![]()
)
Abi garip bir çalışma şekilleri varmış
Mazda3 ve Honda Civic aranıyor! | OTOPARK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)