User Tag List

Sayfa 26/55 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
1038 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Yeni Focus Rs Kaza Yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama burada kimse pist boş diye buradan birinin arabasını alıp gazlamaz.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maytap geçilmeyi hak ediyorlar, ünal turan diyenlere hitaben yazdım, yoksa burda kime araç boş 1 tur atarmısın pistte desek hayır demez
    Ken Block deseler hiç itiraz etmezler ama değil mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Andın yerinde olsam okur okur gülerim bu mesajları, adam hepinizden önce kullandı bu arabaları, bu olay muhabbetine de iyi ziyaret almıştır Otopark, bu mesajları atanların kıskançlığı da cok belli oluyor, ergen de degilim fan da bu arada.. Sadece kendinizi dusurdugunuz durum cok komik
    Şu kıskançlık olayını ciddi yazmadın değil mi?
    Beni falan geç; teste çıkılan tüm otomobilleri satın alabilecek insanlar var forumda.

Stiğ, RS'i ilk test eden değilse bile ilk pert eden olarak anılmaya devam edecektir. Ebleh ebleh sırıtmaya devam edebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu kıskançlık olayını ciddi yazmadın değil mi?
    Beni falan geç; teste çıkılan tüm otomobilleri satın alabilecek insanlar var forumda.

Stiğ, RS'i ilk test eden değilse bile ilk pert eden olarak anılmaya devam edecektir. Ebleh ebleh sırıtmaya devam edebilir.
    Neyse kumda oynamaya devam et sen..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Andın yerinde olsam okur okur gülerim bu mesajları, adam hepinizden önce kullandı bu arabaları, bu olay muhabbetine de iyi ziyaret almıştır Otopark, bu mesajları atanların kıskançlığı da cok belli oluyor, ergen de degilim fan da bu arada.. Sadece kendinizi dusurdugunuz durum cok komik
    Bizim burda ona el pipisiyle gerdeğe girmek diyorlar. Bilmem anlatabildim mi

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse kumda oynamaya devam et sen..
    Mükemmel cevap, tebrikler.

Ben burada devam ederim. Eleştiriler işine gelmeyenler ergen forumlarından devam edebilir pekala.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kovası olan varmı ?
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına "Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.

" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.

Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.

Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan müspet, yapıcı, olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak e ğ i t i m ! gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."

- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
    - D e ğ e r bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
    - Asla bilmeyenle tartışma...

Hiç bir şey başaramayan insanlar başkalarının başına gelen kötülüklerle mutlu olur anca..

Mr.Bilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına "Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.

" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.

Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.

Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan müspet, yapıcı, olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak e ğ i t i m ! gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."

- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
    - D e ğ e r bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
    - Asla bilmeyenle tartışma...

Hiç bir şey başaramayan insanlar başkalarının başına gelen kötülüklerle mutlu olur anca..
    Madem hikaye ile devam ediyoruz. Bende küçük birşey paylaşmak isterim.

bir çömlekçi ustası ve bu ustanın bir çırağı varmış. çırak ustasının yanında yıllardır çalışmaktaymış. her türlü şekilde ve ebatta testi ve çömleği çok büyük bir maharetle yapabilmekteymiş. ancak ne zaman ustasına "usta, ben artık ayrılmak istiyorum" dese, ustası hep "olmaz, daha işin püf noktasını öğrenmedin" diyormuş...aradan uzunca bir zaman geçmiş bizim çırağın canına tak etmiş ustasıyla helalleşip yanından ayrılmış ve kendi atölyesini kurmuş. çok güzel şekilli, her ebatta testiler yapmaya başlamış fakat yaptığı bütün testiler su sızdırıyormuş ve dolayısıyla kimse ondan alışveriş etmemiş. bir türlü de bunun sebebini bulamamış. en sonunda kös kös ustasının yanına geri dönmüş. ustasına sormuş, "usta usta, nedir bunun püf noktası?"..usta anlatmış: "bak oğul, testiye şekil verdikten sonra testinin içerisine üflersin. üflediğinde testinin üzerinde kabarcıklar gözükür. işte onlar püf noktalarıdır. o noktaları kapatırsın." ..işte bugün deyimlerde yer eden püf noktası bu püf noktasıdır.

Önce ustalık ögrenecen sonra çömlek yapacan. Ne güzel demişler
    Life is Too Short To Stay Stock

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hikayelere devam

Bir zamanlar Istanbul'un kayıkçıları arasında çapkınlıgıyla meşhur bir kayıkçı varmış. Adam o kadar çapkınmış ki kayığına binen her hatunla bir macerası olurmuş. Bunu duyan dişli, kendine güvenen bir kadın; kim bu adam görelim bakalım bana ne yapabilecekmiş" diyerek inmiş iskeleye. Araştırıp sormuş ve kayıkçıyı bulmuş. Hemen kayığına binmiş ve denize doğru açılmışlar. Kayıkçı bir kürek çekmiş ve "derlerrr" demiş. Bir kurek daha cekmiş yine "derlerrr" demiş, bir kürek daha cekmis - "derlerrr" diyerek devam etmiş.. Kadın dayanamamış sormuş "bey söylesene Allah aşkına ne derler" kayıkçı şöyle bir bıyığını burmuş ve "sen bu kayığa bindin ya" "artık vermesen de verdi derlerrrr..."

Hikayeyi kendini "otopark kitlesi" olarak gören 8-14 yaş arası fanlara uyku öncesi olarak anlattım
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Mr.Bilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hikayelere devam

Bir zamanlar Istanbul'un kayıkçıları arasında çapkınlıgıyla meşhur bir kayıkçı varmış. Adam o kadar çapkınmış ki kayığına binen her hatunla bir macerası olurmuş. Bunu duyan dişli, kendine güvenen bir kadın; kim bu adam görelim bakalım bana ne yapabilecekmiş" diyerek inmiş iskeleye. Araştırıp sormuş ve kayıkçıyı bulmuş. Hemen kayığına binmiş ve denize doğru açılmışlar. Kayıkçı bir kürek çekmiş ve "derlerrr" demiş. Bir kurek daha cekmiş yine "derlerrr" demiş, bir kürek daha cekmis - "derlerrr" diyerek devam etmiş.. Kadın dayanamamış sormuş "bey söylesene Allah aşkına ne derler" kayıkçı şöyle bir bıyığını burmuş ve "sen bu kayığa bindin ya" "artık vermesen de verdi derlerrrr..."

Hikayeyi kendini "otopark kitlesi" olarak gören 8-14 yaş arası fanlara uyku öncesi olarak anlattım
    Yanlışlıkla cep tel den dolayı dislike oldu. Geri düzeltildi
    Life is Too Short To Stay Stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    And sektörden çekildi deniliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konu Focus RS'ken bu otomobil hakkında en sağlıklı ve en doğru bilgiye sahip olmak isteyen Motor Trend'in şu bölümünü izlesin;
    2017 Ford Focus RS vs. 2017 Volkswagen Golf R - Head 2 Head Ep. 80 - YouTube
    (eng)
    Drift modunun amacını ve nasıl çalıştığını da anlatmış.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Görende bizde dergi çıkarıyoruz ama sinek avlıyoruz her seferinde ulan adamlar gittiler bizden önce otomobili kaptılar diyoruz. Çok kıskanıyoruz bildiğin gibi değil, yatıp kalkıp RS düşünüyoruz, kıskançlığımızdan da çatlayacağız
    Akşam akşam ne güldüm ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görende bizde dergi çıkarıyoruz ama sinek avlıyoruz her seferinde ulan adamlar gittiler bizden önce otomobili kaptılar diyoruz. Çok kıskanıyoruz bildiğin gibi değil, yatıp kalkıp RS düşünüyoruz, kıskançlığımızdan da çatlayacağız
    Akşam akşam ne güldüm ya
    Taa bigpara da editörlük yaptığın zamanı hatırlarım opcden, and a karşı öfkeni anca kıskançlığa bağlıyorım başka türlü bir insan yaklaşık 20yıldır tanıdığı birisinin başına kötü bir olay geldi diye bu kadar sevinmez Hakan, hayattaki en büyük başarın olan detailing moderatörlüğünde başarılar

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otopark kaza ile açıklama yapmış kendi sitelerinde
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Taa bigpara da editörlük yaptığın zamanı hatırlarım opcden, and a karşı öfkeni anca kıskançlığa bağlıyorım başka türlü bir insan yaklaşık 20yıldır tanıdığı birisinin başına kötü bir olay geldi diye bu kadar sevinmez Hakan, hayattaki en büyük başarın olan detailing moderatörlüğünde başarılar
    O editörlüğü Üni.'nin başında ve hiç para almadan yaptığımı da biliyorsundur o zaman. Burada editörlüğü sağolsunlar bana teslim ettiler, istersen sor benim bir başvurum olmadı. Moderatörlük versinler diye paylaşımlarda bulunmuyorum, moderatör olmasaydım da aynen devam ederdim. Ayrıca, detailing ile ilgili bana sponsor olan da yok, And ile 1-2 merhabam var onun dışında görüşmüşlüğüm bile yok o yüzden 20 yıldır tanımıyorum. 20 yıl tanıyabilmem için zaman zamanda olsa görüşmüş olmam lazım. Haliyle o da beni tanımıyor.

Öfke, kin ve nefret gibi duygular besleyebilmem için de aramızda birşeyler olmuş olması lazım o da yok. Fark ettiysen Top Gear'ı eleştiren yok çünkü benim gibi çoğunluk dergiye elini sürmüyor. Standlarda görmesem aklıma bile gelmiyor. Kanallarına aboneliğim de yok, forumlarına da üye değilim.

Dur ne kaldı geriye, ha biriniz sektörde ne yaptınız diye sormuştu onun cevabını verdik. Sende detailing moderatörlüğünü başarı olarak görmüşsün eyvallah o zaman asıl sen bu durumu epey kıskanıyorsun ki bunu benim hayatımdaki en büyük başarım olarak görmüşsün. Moderatör olarak buradan bir gelirim yok bunu başarı olarak değil daha çok benim ile aynı kafa yapısındaki insanlara elimden geldiğince destek vermeye çalışmak olarak görüyorum ve bu göreve getirilmiş olmaktanda gayet mutluyum. Kardeşim sana ihtiyaç kalmadı deseler de değişen birşey olmaz, ben yine burada paylaşımlara devam ederim.

Demekki birini eleştirebilmek için senin düşüncene göre de bir başarı elde etmiş olmak lazım. Sen neyi başarı olarak görüyorsan söyle varsa kariyerimde ben sana söylerim. Yoksa da kusura bakma, beğenmediğim şeye eyvallah demem yine eleştiririm. Ben öyle ağzına fermuar takıp herşeye olur diyenlerden değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otopark kaza ile açıklama yapmış kendi sitelerinde
    EDS kayıtları herkese gösteriliyormuymuş, çok ilginç.
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler