Ben forum denilince aklıma modifiyem gelir. Opcye bir kaç kez bakmıştım en fazla.
Focus RS kazası hakkında | OTOPARK
Ne koymuş yazdıklarımız bu uşağaaaa
Bir kaç paragraf var altıma kaçırdım
Almanyada pistte geçmişim var
Bizim forum etkinlik düzenliyor onlar bile bu kadar böbürlenmiyor ki
Adam utanmasa formula bile girerim diyecek
Kaza bunu mahvetmiş olan 2 gr da gitmiş
Topgear forumlarında dalga geçiyorlardır birisi baksın![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Arabanın suçu tabii
Görüyorsun mal kullanmasını bilmiyor çalışma abi neden çalışıyorsun
Suç arabanın konu kilit![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
***** kaza olayını biliyorsunuz, And abide açıklama yazısı yazdı. Açıklamasındaki "kaza birden oldu" cümlesi ve etraftan duyduğum sorunlar beni küçük bir araştırmaya yönlendirdi. Elbette olayı ben yaşamadım, ne oldu ne bitti bilemem ama 8. viraj kaza yapılması zor bir viraj, 7. viraj olsa neyse diyeceğim bu yüzden Ford'un ürettiği bu otomobilde hiç hatası yok mu diye, aşağıya eklediğim videoları izlerseniz biraz fikir sahibi olabilirsiniz.
Elleme Sekelesin...
Forumlarındaki yönetici 1997li Yorumlarda ise belli başlı And'ı savunanlar var. Onlara da bakınca 97-98 doğumlular. Cokta takmayın yorumlarını Yeter bu kadar onlara dalga herkese hayırlı geceler.
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Kaza oldu tamam ama merak ettim. Fcos RS rafine miymiş?
And,
Ne demişssin ? ;
Zamanında sen ne yapıyormuşsun ?
E haliye şimdi "Panpalar" diye video çekip aşşağıladığın tüm olayları senin zamanında yapman trajikomik..
O yüzden bu olaylar buralara geldi diye düşünüyorum..
Tigra gibi komik bir arabaya zamanında eksoz, filtre, eksantrik uygulayıp, şimdi insanları bunları yapıyorlar diye aşşağılamaya kalkarsan insanlar tabiki kinlenir.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Kürt kocayınca köpeklerin değil kuzuların maskarası olur diye biliyorum ben...
Alttan alttan bi yerlere mesaj verilmeye çalışılmış gibi![]()
Edit: Yanlış yazım. Kürt değil Kurt olacaktı.
Gerek varmıydı yazmaya ama yazayım dedim![]()
Otoparki videolarini izliyordum baya once. Ne zaman kendi sitelerinde 2000li bebelerin editorluk yaptiklarini gordum o gun biraktim sitelerini takip etmeyi. Youtubedan yine the makinayla izlemeye baslamistim videolarini, taa ki and, yine egosunu costurup nasil kendi ekibinden 500 kisiyle papaz olmayi becerip milleti gonderdiyse sonu yine ayni oldu ve youtube kanalini da izlemiyorum kendisi varsa artik. O gunden beri doganla sinanin oldugu videolarda ilgimi ceken arac var ise izliyorum sadece. Simdi sinanla dogan dedim pisman oldum, benim adimin onune geciyorlar diyerekten 2 ay sonra bay bay demeyin onlara da aman ha !
Benim de ilk arabam Tigra'ydı ,çok severek kullanmıştım .
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)