User Tag List

Sonuçlar: Türkiye de ekonomik kriz varmı ?

Katılımcı sayısı
594. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tabi ki var kura piyasaya bak

491 82.66%
  • 50 TL lik yakıt ve döviz alabiliyorum

103 17.34%
Sayfa 4/39 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
737 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Anket: Türkiye ekonomik krizde mi?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bizim ülke hep kendi vatandaşına iteliyor. Örneğin elin yabancısı gelince vergisiz araba alıyor 60bine. Sen aynı arabayı alıyorsun 160 bine. Ben hiç bir ülkede böyle muameleye denk gelmedim. Adamlar kendi vatandaşından %20 alıyorsa bendende aldılar hep.
    Ondan sonra devlet araba üretmiyor niye üretsin ki üretse 10 kazanacak şimdi üretmeden 100 saplıyor

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu ülkede, devlet açısından hep sömürülen tarafta olmaktan bıktım!
    Benden alıp bana hizmet etmeyen, benle en alakasız insanlara benim paramla "gereği olmadığı halde" hizmet eden anlayıştan bıktım!
    Hiçbir siyasi oluşumun da bi halt yapacağı yok, sağolsunlar hepsi prof siyasi sporgazetesi..
    o yüzden batmakta olan geminin bir köşesine oturup sigaramı yakar izlerim..
    İnceldiği yerden kopsun sporgazetesi....
    If you have no LAG, you have no turbo..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Anket de son durum

50 TL lik parayı bulamayınca mı bitecek bu çile acaba
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bizim ülke hep kendi vatandaşına iteliyor. Örneğin elin yabancısı gelince vergisiz araba alıyor 60bine. Sen aynı arabayı alıyorsun 160 bine. Ben hiç bir ülkede böyle muameleye denk gelmedim. Adamlar kendi vatandaşından %20 alıyorsa bendende aldılar hep.
    Misafirperverliğimizi her yerde yansıtabiliyoruz turistlerimize ne kadar gurur duysak az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası olmaya her zaman kriz aktif.. Olanda fırsata çevirirse no sikinti no darlık.. Krizsiz Türkiye düşünülemez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne krizi? Faiz lobisi , Dış mihraklar , Büyümemizi hazmedemeyen avrupa , Fetö.....

Hep bu saydıklarımın oyunu bunlar..

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne krizi? Faiz lobisi , Dış mihraklar , Büyümemizi hazmedemeyen avrupa , Fetö.....

Hep bu saydıklarımın oyunu bunlar..
    Gezicileri ve çapulcuları unuttun abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezicileri ve çapulcuları unuttun abi
    Büyümemizi kaldıramayan düşmanlar o kadar çokki bazen bir anda aklına gelmiyebiliyor insanın

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Krizde falan değiliz.
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün maliye bakanı açıklama yaptı dövize müdahale etmicez edersek paramız değer kaybeder diyor hayırlısı dedim hala kriz yok diyor dışarı çıkıp bir baksa kriz var mı yok mu acaba bunlardan bi 130k olmaz rakamları birileştirin

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben şahsım adına çok memnunum.
    Çocuk okula başladı mesrafım giyim kuşam kırtasiye 300 lira tuttu. Ben zamanında proshot mu ne kitap vardı alamamıştım 200 dolardı lisedeyken. Arkadaşımdan fotokopi çekmiştim.
    Zamanında babam emekli olduğu haldr pazara çıkardı hırdavat satmaya gene de sobalı evde geçinemezdik. Pastırma sucuk mucuk yiyemezdik. Şimdi evimde belki 6 çeşit peynir belki 5 çeşit kahvaltılık et ürünü var. Babam beni küçükken hastahaneye götürmek için amcamdan borç almıştı hatırlıyprum. Şimdi geçen dişim kırıldı 4 gün 4 aşamada yaptılar 5 kuruş soran olmadı. Annem babam da istediği gibi istediği hastaneye gidiyor, zaten 65 yaş üstü oldukları için toplu taşıma bedava onlara
    Evi 190 metre kare bütün kaloriferler açık 3 tane arabam var 4. Ye bakıyorum ve tek iş yapıyorum evde tek çalışanım hiç de yorulmuyorum. Hamd olsun her yerde devletin kolaylıkları çıkıyor karşıma. Ben krizdeyiz yada değiliz demiyorum fakat şunu söyleyebilirim rahatlıkla ki şu döneme kadar daha iyi bir yönetici çıkmadı. Daha iyisi olabilirmi ? Evet herzaman olabilir..
    Tüpcüde çalışan arkadaşım sıfır jetta alıyor, belediyede elektrik işi yapan işci arkadaşım golf 6 ya biniyor diğer arkadaşım bildiğin güvenlik görevlisi 2009 mazda 6 ya biniyor birde yamaha motoru var. Hepsi 40 yaş altında hepsinin kendi evi ve aileden gelen bişey yok.
    Ben şahsım adına gayet mutluyum.. daha iyisi olabilir belki ve temennim herkes gibi daha iyisi olması yönünde.
    Allah kimseyi sıkıntı çekeceği duruma koymasın.
    Benim arabalarımın toplam ederi belki 100 bin ve 200 binlik neden değil diye düşünüp üzülmüyorum çünkü eski zamanları çok iyi biliyorum.
    İnsanoğlu yaradılışı gereği genelde neyi varsa daha fazlasını arzu eder vaziyette. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bana göre kriz böyleyse krizsiz dönem de devlet görevlileri hergün kapıya bir yarım altın bırakır gider sanırım �� hahaha . Neyse kimseyle 1 gram tartışmaya girmek istemiyorum ben şahsi fikrimi yazdım ve kimsenin ne yazdığını okumadan yazdım. Herkesin görüşüne saygım var.

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ertekin dişin için geçmiş olsun abi Ülkenin dişini bile... neyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Ertekin dişin için geçmiş olsun abi Ülkenin dişini bile... neyse
    Teşekkür ederim kardeşim. Dişim orjinal oldu bem söylemesem kimse darbeli düzeltenli olduğunu anlamaz ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben şahsım adına çok memnunum.
    Çocuk okula başladı mesrafım giyim kuşam kırtasiye 300 lira tuttu. Ben zamanında proshot mu ne kitap vardı alamamıştım 200 dolardı lisedeyken. Arkadaşımdan fotokopi çekmiştim.
    Zamanında babam emekli olduğu haldr pazara çıkardı hırdavat satmaya gene de sobalı evde geçinemezdik. Pastırma sucuk mucuk yiyemezdik. Şimdi evimde belki 6 çeşit peynir belki 5 çeşit kahvaltılık et ürünü var. Babam beni küçükken hastahaneye götürmek için amcamdan borç almıştı hatırlıyprum. Şimdi geçen dişim kırıldı 4 gün 4 aşamada yaptılar 5 kuruş soran olmadı. Annem babam da istediği gibi istediği hastaneye gidiyor, zaten 65 yaş üstü oldukları için toplu taşıma bedava onlara
    Evi 190 metre kare bütün kaloriferler açık 3 tane arabam var 4. Ye bakıyorum ve tek iş yapıyorum evde tek çalışanım hiç de yorulmuyorum. Hamd olsun her yerde devletin kolaylıkları çıkıyor karşıma. Ben krizdeyiz yada değiliz demiyorum fakat şunu söyleyebilirim rahatlıkla ki şu döneme kadar daha iyi bir yönetici çıkmadı. Daha iyisi olabilirmi ? Evet herzaman olabilir..
    Tüpcüde çalışan arkadaşım sıfır jetta alıyor, belediyede elektrik işi yapan işci arkadaşım golf 6 ya biniyor diğer arkadaşım bildiğin güvenlik görevlisi 2009 mazda 6 ya biniyor birde yamaha motoru var. Hepsi 40 yaş altında hepsinin kendi evi ve aileden gelen bişey yok.
    Ben şahsım adına gayet mutluyum.. daha iyisi olabilir belki ve temennim herkes gibi daha iyisi olması yönünde.
    Allah kimseyi sıkıntı çekeceği duruma koymasın.
    Benim arabalarımın toplam ederi belki 100 bin ve 200 binlik neden değil diye düşünüp üzülmüyorum çünkü eski zamanları çok iyi biliyorum.
    İnsanoğlu yaradılışı gereği genelde neyi varsa daha fazlasını arzu eder vaziyette. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bana göre kriz böyleyse krizsiz dönem de devlet görevlileri hergün kapıya bir yarım altın bırakır gider sanırım �� hahaha . Neyse kimseyle 1 gram tartışmaya girmek istemiyorum ben şahsi fikrimi yazdım ve kimsenin ne yazdığını okumadan yazdım. Herkesin görüşüne saygım var.
    Benim

İki evim üç arabam bir motorum var işim tıkırında

Ben neden küfrediyorum bunlara

Sanırım nankörüm
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Yigit-Y bilmem. Memnun olmadığın şeyler vardır , daha fazlasını istiyorsundur , küfür etmeyi seviyorsundur bu tahminler onlarca olabilir. Sen neden küfrettiğini bilirsin kardeşim. Ben bi 25 sene evvele kadar olan siyasi geçmişi az çok hatırlıyorum. Ben küfretmiyorum. Hiç bir hükümet e de etmedim şahsen. Gıyaben küfrü sevmem genelde vardır bir memnuniyetsizliğin. Ben şahsım adına memnunum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Yigit-Y bilmem. Memnun olmadığın şeyler vardır , daha fazlasını istiyorsundur , küfür etmeyi seviyorsundur bu tahminler onlarca olabilir. Sen neden küfrettiğini bilirsin kardeşim. Ben bi 25 sene evvele kadar olan siyasi geçmişi az çok hatırlıyorum. Ben küfretmiyorum. Hiç bir hükümet e de etmedim şahsen. Gıyaben küfrü sevmem genelde vardır bir memnuniyetsizliğin. Ben şahsım adına memnunum.
    Adam birde hemşehrim ya rizeliyim yani

Sanırım ben nankörüm

Ki telekte ekmek almak için bozuk para aramış adamım yoksulluktan düzlüğe çıkmış birisiyim

Nankörüm ben
    Dr.ECU

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ertekin hemen hemen aynı şeyleri yazıcaktım fakat yazmadım tartışmak istemediğim için çevremdeki insanlara bakıyorum herkes memnun hayatından aklıma gelen dediğiniz gibi hastane gittiğimizde 5 kuruş para vermiyoruz,evlerde artık 1 yerıne 3 bilemedin 4 araç var öğretmenide kırtasiyeciside pazarcısı şöförüde hepsinin arabası ve kendine ait evleri var çocuklarını çoğu özel okullarda okuyor eskiden böylemiydi? ha allaha şükür demeyiz biz daha fazlasını isteriz yok bu araba ötvleri niye bu kadar yok bu benzin niye 5tl yok dolar 3tl derseniz muhalefet olmaktan başka bi işe yaramazsınız afedersiniz eşşek gibi çalışıp kazanıyoruz sizin istediğiniz galiba hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*k*lmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam birde hemşehrim ya rizeliyim yani

Sanırım ben nankörüm

Ki telekte ekmek almak için bozuk para aramış adamım yoksulluktan düzlüğe çıkmış birisiyim

Nankörüm ben
    Bende Trabzonluyum ben bilemem nankörmüsün değilmisin. Bana bir nankörlüğün olmadı �� valla benim 2 abim avrupa da yaşıyor. Onlar anlattıkca ben hamd ediyorum burda olduğum için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler