dölaRR 3,59tl
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Bizler de hiç kıymet bilmiyoruz
Eyy forum ahalisi 14 sene önce Ankara da havaalanı var mıydı! (uzun geçen gün dedi)
Bu işin AKP si CHP si MHP si yok hepsi beraber el ele kol kola kavga ede ede ülkenin a. koydular. Kadıköy belediyesi bu kadar krize rağmen her sene kaldırım taşı değiştirmekten vazgeçemiyor. Sürekli kaldırımlar sökülüyor yerine hobaa dünya kadar kum vs hoop yeni kaldırım yapılıyor. CHP li. MHP lilerdede durum aynı. Sonra mecliste kavga sen çok çaldın ben az çaldım. Amk milletvekillerinin yüzde 80 i mütahit. Sanırsın İnşaat mühendisliğinde siyaset bilimi dersi var hepsi de 1 ders bile kaçırmamış. Sistem baştan yanlış arkadaş. Milletvekili seçilebilmek için bir insan milyonlarca parayı eğer partiye hibe ediyorsa bunun daha fazlasını götürebilmek için yapıyordur. Yoksa ayda 15K TL aliim emekli olduktan sonra aylık 8K aliim erkenden emekli oliim diye vermiyordur. Gitsin sigorta şirketine versin daha fazlasını geri alır emekli maaşı olarak.
IN BOOST WE TRUST
Reis her konuştuğunda dolar yükseliyor borsa dipliyor faziler yükseliyor.. Herkes yanlış anlıyor Reis bunu kasti yapıyor çünki ;
Dolar fırlayıp borsa düşünce ekipten birileri doları yüksekten bozup diplere inmiş gelecek vaadeden hisselerden anlıyor... Size bir güzellik daha yaptım Müslüminati'den bir sır daha verdim...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
dün açıldı, 1 yılımı harcadığım proje, Yıldırım Beyazıt Universitesi Külliyesi... 6 aydır 300 bin TL param yatıyor orada, bırakın ödemeyi fatura bile kesemiyorum... insanların emekleri üzerine inşa edilen binalar, işte Türkiye gerçeği...
![]()
kimse yol yapılıyor köprü yapılıyor yatırımlar şöyle böyle demesin cidden fena bozarım kafam çok bozuk çünkü... ülkede gördüğünüz yatırımların hemen hepsinde müteahhitler taşeronların sırtına basarak işi bitirip çeşitli bahanelerle ödemelerini yapmıyorlar, hem de asıl yüklenici TOKI olmasına rağmen yani devlet bir şekilde para ödememeyi legal hale getirdi... daha büyük ölçekli yatırımlarda ise alım garantisi var, hastane köprü otoyol vs vs... bir de kredi çaktın mı müteahhite, yapmakta hiç bir engel kalmıyor... devlet işi yapan müteahhitlerin kullandığı kredilere devlet garantisi var bunu biliyor muydunuz peki?
neyse, canınız sıkılmasın çok...
Ya simdi cahil insanlar gibi cikip yol kopru yapti demem ben ayrica bi gorusumun olmadigini belirttim ayrica ben yasiyorum goruyorum devletteki bazi insanlar tahsilat konusunda sikinti yapsada ne devletin parasi sende kalir ne senin paran devlette bir cok ihaleye girip ciktim tas , parke ,park tamam cezadir sudur budur yaziyorlar ama bunun devletle bi alakasi yok biliyosunuzdur cidden yazmak istemiyorum uzatmak tartismak istemiyorum
Bir cümlenin içinde ne kadar fazla ''ama,ayrıca,fakat'' var ise o kadar gerçek dışı bilgiler veriliyordur.
Şinasi sen misin ?
imzasız..
devlet bu dolandırıcılığa dolaylı yolla ortak oluyor maalesef... 10 yıldır taşeron kanunu çıkacak, her seçim beyannamesinde de var biliyor musunuz? neden çıkmıyor peki devlet madem her şeyin eksiksiz ödenmesini istiyor? devlet 40 milyonluk işi 30 milyona verip yaptırarak prim elde ediyor, müteahhit 45 e maledince ne kadar taşeron varsa kanına ekmek doğruyor, şimdiye kadar parasını alamadığım işleri yazsam destan olur sayfa sayfa... 1 sene önce Bezm-i Alem Eyup hastanesinin dış cephesini kapladım şubatta açıldı orada bile 55bin tl bekliyor, firmanın sahibi ***** partinin milletvekili, bu mu hak hukuk? hiç bu ekonomiye neler oluyor diye bir fikriniz var mı? sizce neden yükseliyor dolar,dolar lobisi mi? yahu dolar TL karşısında değer kazanıyor beyler TL, hangi dış mihraktan bahsediyorsunuz? devlette satacak bir şey mi kaldı da bir dış mihrak doları yükseltip seni değersiz hale getirmeye mallarına ucuza konmaya çalışsın? sen dolarla ne ihracat yapıyorsun ki doların değeri düşsün TL artsın? Allah aşkına bazı yorumlara çıldırıyorum, dolar nasıl düşer bir fikriniz var mı? 250 dolarını bozdurana fırından 1 tane ekmek bedava kampanyasıyla mı?
Ben savunmuyorum o devletin sucu oldugunu dusunmuyorum diyorum abi sadece benimde cok param kaldi zamaninda evet ama hakedis denilen olayi onaylamamalari gorevlilerin sucu olarak dusunuyorum zamani geldi 1.5 milyonluk isi ertesi gun aldik bu kisiye bagli bisey olarak dusunuyorum abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)