User Tag List

Sonuçlar: Türkiye de ekonomik kriz varmı ?

Katılımcı sayısı
594. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tabi ki var kura piyasaya bak

491 82.66%
  • 50 TL lik yakıt ve döviz alabiliyorum

103 17.34%
Sayfa 26/39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
737 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Anket: Türkiye ekonomik krizde mi?

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resim atalım konu şenlensin

***** 3 araba konusu (önce zenginlik dedi, sonra israf)

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dölaRR 3,59tl

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teğet geçecekmiş yine dün öyle açıklama yapılmış.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç şehit gelmiyor!
    Yurtta kızlar yanmadı.
    Ekonomi gayet iyi.
    Borç veriyoruz!
    İşsizlik yok!
    OHAL zaten yok!
    Eğitim süper!
    Keyifler gıcır

REİS CANDIR..

imzasız..

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizler de hiç kıymet bilmiyoruz

Eyy forum ahalisi 14 sene önce Ankara da havaalanı var mıydı! (uzun geçen gün dedi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin AKP si CHP si MHP si yok hepsi beraber el ele kol kola kavga ede ede ülkenin a. koydular. Kadıköy belediyesi bu kadar krize rağmen her sene kaldırım taşı değiştirmekten vazgeçemiyor. Sürekli kaldırımlar sökülüyor yerine hobaa dünya kadar kum vs hoop yeni kaldırım yapılıyor. CHP li. MHP lilerdede durum aynı. Sonra mecliste kavga sen çok çaldın ben az çaldım. Amk milletvekillerinin yüzde 80 i mütahit. Sanırsın İnşaat mühendisliğinde siyaset bilimi dersi var hepsi de 1 ders bile kaçırmamış. Sistem baştan yanlış arkadaş. Milletvekili seçilebilmek için bir insan milyonlarca parayı eğer partiye hibe ediyorsa bunun daha fazlasını götürebilmek için yapıyordur. Yoksa ayda 15K TL aliim emekli olduktan sonra aylık 8K aliim erkenden emekli oliim diye vermiyordur. Gitsin sigorta şirketine versin daha fazlasını geri alır emekli maaşı olarak.
    IN BOOST WE TRUST

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kesin forumdan dimi
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reis her konuştuğunda dolar yükseliyor borsa dipliyor faziler yükseliyor.. Herkes yanlış anlıyor Reis bunu kasti yapıyor çünki ;

Dolar fırlayıp borsa düşünce ekipten birileri doları yüksekten bozup diplere inmiş gelecek vaadeden hisselerden anlıyor... Size bir güzellik daha yaptım Müslüminati'den bir sır daha verdim...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reis her konuştuğunda dolar yükseliyor borsa dipliyor faziler yükseliyor.. Herkes yanlış anlıyor Reis bunu kasti yapıyor çünki ;

Dolar fırlayıp borsa düşünce ekipten birileri doları yüksekten bozup diplere inmiş gelecek vaadeden hisselerden anlıyor... Size bir güzellik daha yaptım Müslüminati'den bir sır daha verdim...
    aynen geçen buna benzer konuyu levent gültekin de yazmıştı.

bedavadan geriyor sürekli ortamı

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün açıldı, 1 yılımı harcadığım proje, Yıldırım Beyazıt Universitesi Külliyesi... 6 aydır 300 bin TL param yatıyor orada, bırakın ödemeyi fatura bile kesemiyorum... insanların emekleri üzerine inşa edilen binalar, işte Türkiye gerçeği...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse yol yapılıyor köprü yapılıyor yatırımlar şöyle böyle demesin cidden fena bozarım kafam çok bozuk çünkü... ülkede gördüğünüz yatırımların hemen hepsinde müteahhitler taşeronların sırtına basarak işi bitirip çeşitli bahanelerle ödemelerini yapmıyorlar, hem de asıl yüklenici TOKI olmasına rağmen yani devlet bir şekilde para ödememeyi legal hale getirdi... daha büyük ölçekli yatırımlarda ise alım garantisi var, hastane köprü otoyol vs vs... bir de kredi çaktın mı müteahhite, yapmakta hiç bir engel kalmıyor... devlet işi yapan müteahhitlerin kullandığı kredilere devlet garantisi var bunu biliyor muydunuz peki?

neyse, canınız sıkılmasın çok...

Leonardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya simdi cahil insanlar gibi cikip yol kopru yapti demem ben ayrica bi gorusumun olmadigini belirttim ayrica ben yasiyorum goruyorum devletteki bazi insanlar tahsilat konusunda sikinti yapsada ne devletin parasi sende kalir ne senin paran devlette bir cok ihaleye girip ciktim tas , parke ,park tamam cezadir sudur budur yaziyorlar ama bunun devletle bi alakasi yok biliyosunuzdur cidden yazmak istemiyorum uzatmak tartismak istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımız sonunda dayanamadı yazdı dedim baktık ama sonuç yine hüsran. Halbuki okuma yazması var gibi gözüküyor ama körü körüne savunmaktan vazgeçemeyecekler.Cidden çok üzücü bir durum. Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar.
    Ben savunmuyorum ***** siyasi goruste degilim sadece hakaretten dolayi yazdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir cümlenin içinde ne kadar fazla ''ama,ayrıca,fakat'' var ise o kadar gerçek dışı bilgiler veriliyordur.

Şinasi sen misin ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir cümlenin içinde ne kadar fazla ''ama,ayrıca,fakat'' var ise o kadar gerçek dışı bilgiler veriliyordur.

Şinasi sen misin ?
    Insanlar bu gibi yorumlar yuzunden yazmaya cekiniyor , kayseriliyim ama istanbulda yasiyorum o degilim abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leonardo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya simdi cahil insanlar gibi cikip yol kopru yapti demem ben ayrica bi gorusumun olmadigini belirttim ayrica ben yasiyorum goruyorum devletteki bazi insanlar tahsilat konusunda sikinti yapsada ne devletin parasi sende kalir ne senin paran devlette bir cok ihaleye girip ciktim tas , parke ,park tamam cezadir sudur budur yaziyorlar ama bunun devletle bi alakasi yok biliyosunuzdur cidden yazmak istemiyorum uzatmak tartismak istemiyorum
    devlet bu dolandırıcılığa dolaylı yolla ortak oluyor maalesef... 10 yıldır taşeron kanunu çıkacak, her seçim beyannamesinde de var biliyor musunuz? neden çıkmıyor peki devlet madem her şeyin eksiksiz ödenmesini istiyor? devlet 40 milyonluk işi 30 milyona verip yaptırarak prim elde ediyor, müteahhit 45 e maledince ne kadar taşeron varsa kanına ekmek doğruyor, şimdiye kadar parasını alamadığım işleri yazsam destan olur sayfa sayfa... 1 sene önce Bezm-i Alem Eyup hastanesinin dış cephesini kapladım şubatta açıldı orada bile 55bin tl bekliyor, firmanın sahibi ***** partinin milletvekili, bu mu hak hukuk? hiç bu ekonomiye neler oluyor diye bir fikriniz var mı? sizce neden yükseliyor dolar,dolar lobisi mi? yahu dolar TL karşısında değer kazanıyor beyler TL, hangi dış mihraktan bahsediyorsunuz? devlette satacak bir şey mi kaldı da bir dış mihrak doları yükseltip seni değersiz hale getirmeye mallarına ucuza konmaya çalışsın? sen dolarla ne ihracat yapıyorsun ki doların değeri düşsün TL artsın? Allah aşkına bazı yorumlara çıldırıyorum, dolar nasıl düşer bir fikriniz var mı? 250 dolarını bozdurana fırından 1 tane ekmek bedava kampanyasıyla mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devlet bu dolandırıcılığa dolaylı yolla ortak oluyor maalesef... 10 yıldır taşeron kanunu çıkacak, her seçim beyannamesinde de var biliyor musunuz? neden çıkmıyor peki devlet madem her şeyin eksiksiz ödenmesini istiyor? devlet 40 milyonluk işi 30 milyona verip yaptırarak prim elde ediyor, müteahhit 45 e maledince ne kadar taşeron varsa kanına ekmek doğruyor, şimdiye kadar parasını alamadığım işleri yazsam destan olur sayfa sayfa... 1 sene önce Bezm-i Alem Eyup hastanesinin dış cephesini kapladım şubatta açıldı orada bile 55bin tl bekliyor, firmanın sahibi ***** partinin milletvekili, bu mu hak hukuk? hiç bu ekonomiye neler oluyor diye bir fikriniz var mı? sizce neden yükseliyor dolar,dolar lobisi mi? yahu dolar TL karşısında değer kazanıyor beyler TL, hangi dış mihraktan bahsediyorsunuz? devlette satacak bir şey mi kaldı da bir dış mihrak doları yükseltip seni değersiz hale getirmeye mallarına ucuza konmaya çalışsın? sen dolarla ne ihracat yapıyorsun ki doların değeri düşsün TL artsın? Allah aşkına bazı yorumlara çıldırıyorum, dolar nasıl düşer bir fikriniz var mı? 250 dolarını bozdurana fırından 1 tane ekmek bedava kampanyasıyla mı?
    Ben savunmuyorum o devletin sucu oldugunu dusunmuyorum diyorum abi sadece benimde cok param kaldi zamaninda evet ama hakedis denilen olayi onaylamamalari gorevlilerin sucu olarak dusunuyorum zamani geldi 1.5 milyonluk isi ertesi gun aldik bu kisiye bagli bisey olarak dusunuyorum abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leonardo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben savunmuyorum o devletin sucu oldugunu dusunmuyorum diyorum abi sadece benimde cok param kaldi zamaninda evet ama hakedis denilen olayi onaylamamalari gorevlilerin sucu olarak dusunuyorum zamani geldi 1.5 milyonluk isi ertesi gun aldik bu kisiye bagli bisey olarak dusunuyorum abi
    Yapılmayan işin hakedişini alan ama Taşereona ödemeyen Müteahhitler ve bu ödemeyi yapan konrolörler olan sistemden bahsediyoruz. Devlerin bunda suçu yok demek iyimserlik sadece. Taşeronluk köleliğin kurumsal şekli.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler