Gerçekten bu kanalı izleyip bunlara inanmak için tek hücreli veya amip filan olmak lazım
Tereciye tere satıyolar amk gazetesi
![]()
Yalan haber sunma üstüne kurulu bir propaganda televizyonu.
Bu kanalı gördüğümde hep aklıma V for Vendetta'daki tv sunucusu gelir nedense![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
bizim tl rezervimiz var mı ya ?
adam parayı kendi basıyor amk niye rezerv tutsun senin kadar mal oğlu mal
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
merkez bankaları neden rezerv tutar?
KENDİME YAZILAR - Mahfi Eğilmez yazıları: Doviz ve Altın Rezervleri Ne İşe Yarar?
hiç bir ülke kendi parasını rezerv tutmaz gerekte yoktur paranın değirini arttırmak istersen faizi arttırırsın paranın değerini düşürmek istersen faizi indirirsin
diğer kurlar içinse mesela uganda elinde uganda lirası tutmazabd doları tutar dünya ticaretinde abd doları kullanılır çünkü
ugandanın parası abd doları karşısında zayıflarsa uganda piyasaya rezervinden dolar sürüp kendi parasını canlandırabilir
ama uganda elinde abd doları yerine uganda lirası tutsaydı piyasaya bi *** yapamazdı
yani o yüzden ülkeler kendi paralarından rezerv tutmazlar
evet abd doları ile emtialar ters koreleasyondadır
o zmn da abd 2011 de 1780 dolarları gören altının ons fiyatını düşürmek için faiz arttırımına gideceğini açıklar böylece altın yatırımcısı altından çekilir faiz arttırımıyla beraber artacak olan dolara yönelir hooop dolar artar altın düşer
sakın bizde çeyrek düşmediki gibi şeyler yazmayın kalbinizi kırarım
basit bir iktisat dersi gibi oldu umarım anlaşılır abdnin neden dolar rezervine ihtiyaç duymayacağı
ha ztn 120-130 milyar dolar rezervde abd için günlük politikalar seviyesindedir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Abd deseki ben doları bıraktım molar yapttım
Ne olacak tuvalet kağıdı bile olmaz
Biz batarız ama![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dr.ECU
30 yaşına geliyorum, daha bir sonraki sene için bu sene süper geçecek denildiğini duymadım. Hep XXXX yılı zorlu geçecek, XXXX yılında bizi zor günler bekliyor vs..
Bende sadece solcu sağcı kavramının adının değiştiğini düşünüyorum abi.
Yani bence sistem başka bir isimle devam ediyor.
Ülkemizin yarısı birbirine şişman hiç ortayı bulalım diyen yok, birisi cahil olduğu için Din düşmanı; biriside cahil olduğu için Laiklik düşmanı.
Sonuç=İki zıt kutup ve ben bu iki kutuptanda nefret ediyorum.
2 el her zaman 1 elden üstündür ama bizim şafaklarda bu düşünce yok.
Ki olayın birde medya gücü var, a haberi aç ortalığı yakıyoruz.
Dünya bize muhtaç, dünyayı biz yönetiyoruz.
sözcü gazetesini aç her sokakta tecavüz vakaları, taciz vakaları.
Yokmu bu yolun bir ortası, ben kimseye ömür boyu oy vermemiş ve vermeyecek sıradan bir vatandaş olarak sadece huzur istiyorum çokmu?
Ve yine benden bir meslek sahibi olabilmem için neden "x" partinin gençlik kollarına üye olmam istemiyordu?
14 aralık gelsin bakalım daha neler olacak![]()
Dr.ECU
cihan hükümdarlığından evlerinizdeki doları bozun ekonomiye can verine nasıl geldik anlamadım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu gün B.B açıklama yaptı. 2017 yılında vergi artışı olmayacak diye söz verdi. Millette sevindi. 2017 nin artırımını 2016 yaptığını kimse farketmiyor mu yahu? Kafayı yiyeceğim. Ne saçma işlerimiz var. Ha bir de 2017 de tasarrufa gidecekmişiz. Gülermisin ağlarmısın?![]()
Nadide şeyler değerlidir.
benim anlamadığım ne muhalifim ne yandaş ne başka bir şey tarafsız biriyim .. mantıksız gördüğümü yazıyorum.. Hükümete yakın kanalları izliyorum dolardaki oyunu bozduk diyorlar arkadaş dolar şu anda 3.45 neyin oyununu bozdunuz doların olması gereken şu anda normalde 3 tl 3.10 falan .. 3.40- 3.30 olsa bile fazla..
hangi oyunu bozdunuz neyi bozdunuz dolar gene orda yüksek fiyattan duruyor.. Allah aşkına biri bana bunu anlatsın anlayamıyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)