User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
193 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İflas Ettim..

CeSaNCeEm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun. Ticarette bu sıralar başarmak oldukça zorlaştı. Günün şartları gereği hepimiz 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Yakın geçmişte yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz umarım yeniden ayağa kalkar her işi yoluna koyarsınız.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikler geçmiş olsun.Daha önce dükkan kapatmış şuan özel bi sektörde maaşlı çalışan olarak yazıyorum.Siz sağlığınıza ailenize sahip çıkın gerisi bi şekilde halloluyor.Allah yardımcınız olsun.

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rabbim dayanma gücü versin. durumunu düzeltir tekrar eski günlerine dönersin inşallah. esnafların durumu ortada, kriz yetmiyormuş gibi birde dolandırıcı hırsız doldu memleket...

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun, bunca kötü şeye rağmen pozitif enerjinize hayran kaldım gerçekten. İnşallah bundan sonra herşey sizin ve aileniz için hayırlı olur.

8-9-3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size karşı değil ama tüm iş verenler batsın beter olsun, 1400 tl ye köle arayıp çalıştırıp zengin olanlarda biraz acıyı tatsın çünkü 1400 tl ile birşey alınmıyor, Rabbim tez vakitte iş verenlerin köle çalıştıranların varlıklarını elinden alsın AMİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende battım 1 buçuk sene emek harcadım benim için çok ciddi bir para gitti ve hacizleri savuşturuyorum şimdi bütçemin %80ini kaybettim
    ama daha huzurlu uyuyorum oğlum doğdu aileme vakit ayırıyorum benim bi avantajım devlet memuruydum yaşamımı idame ettirebiliyorum
    sağlık en önde geliyor sonra aile GERİSİNİ TOPARLAYACAK GÜCÜ BULUYORSUNUZ ÖNCE HUZURUNUZ OLSUN YETER
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8-9-3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size karşı değil ama tüm iş verenler batsın beter olsun, 1400 tl ye köle arayıp çalıştırıp zengin olanlarda biraz acıyı tatsın çünkü 1400 tl ile birşey alınmıyor, Rabbim tez vakitte iş verenlerin köle çalıştıranların varlıklarını elinden alsın AMİN.
    Bunun iş verenle alakası nedir ? Asgari ücret diye bir rakam belirlemiş devlet. Önce devlet vergilere ödemelere maaşlara bir düzenleme getirecek.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede durumunuzu düzeltirsiniz
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş verenlere sitem edeceğinize Devlete Laf söyleyin o kadar vergi almasın en son bir askeri ücretli çalışanın iş verene maliyeti 2100 Tl'lerdeydi.

Hee iş verenler arasında çakal yok mu? Elbette var fakat adamlar da kendi çapında haklı.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen de saçmalıyorsun bazen kardeşim.
    imzasız..

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş verenler batsın da o 1400 Tl'yide bulamazsınız İNŞALLAH

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun abi.İki gündür deli gibi staj için şirketleri arıyorum genelde artık pek üretim yok diyorlar.Allah sonumuzu hayır etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun umarım kısa zamanda işlerin istediğin gibi gider.

her yere aynı şeyleri yazmaya başladın Hak'tan kitaptan bahsediyorsun beddua ediyorsun bu nasıl çelişki.

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah bir iş yeri sahibi olursunuz. Ne diyeyim.

8-9-3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun iş verenle alakası nedir ? Asgari ücret diye bir rakam belirlemiş devlet. Önce devlet vergilere ödemelere maaşlara bir düzenleme getirecek.
    Alıntı Kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş verenlere sitem edeceğinize Devlete Laf söyleyin o kadar vergi almasın en son bir askeri ücretli çalışanın iş verene maliyeti 2100 Tl'lerdeydi.

Hee iş verenler arasında çakal yok mu? Elbette var fakat adamlar da kendi çapında haklı.
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de saçmalıyorsun bazen kardeşim.
    Ülke içindeki şu kapital emperyal sistem inşallah tez vakitte son bulur zenginler varlıklarını birer birer kaybeder inşallah, adaleti insanlar sağlıyamıyorsa böyle böyle Allah sağlayacaktır.

bazıları audi a6 bmw 5 serisi binerken biz 1400 tl ile mazda 626 almak için debeleniyoruz ve alamıyoruzda, şimdi inşallah onlarda audi a6 larını kaybeder.

kendin audi a6 ile gezerken milleti otobüse dolmuşa mahkum edip ahını alırsan en sonunda böyle patlarsın işte

bu kini niye tutuyorum biliyor musun? sıfır arabasını geçtim 20 senelik arabayı rahat aldırtacak refahta tutmadıkları için.

yaşadığım süre boyunca bir takım insanlara olan kinim hiç bir zaman bitmeyecek hıncımı alamıyorum birtürlü, ahirette iki elim yakalarında

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülke içindeki şu kapital emperyal sistem inşallah tez vakitte son bulur zenginler varlıklarını birer birer kaybeder inşallah, adaleti insanlar sağlıyamıyorsa böyle böyle Allah sağlayacaktır.

bazıları audi a6 bmw 5 serisi binerken biz 1400 tl ile mazda 626 almak için debeleniyoruz ve alamıyoruzda, şimdi inşallah onlarda audi a6 larını kaybeder.

kendin audi a6 ile gezerken milleti otobüse dolmuşa mahkum edip ahını alırsan en sonunda böyle patlarsın işte

bu kini niye tutuyorum biliyor musun? sıfır arabasını geçtim 20 senelik arabayı rahat aldırtacak refahta tutmadıkları için.

yaşadığım süre boyunca bir takım insanlara olan kinim hiç bir zaman bitmeyecek hıncımı alamıyorum birtürlü, ahirette iki elim yakalarında
    şinasi sen misin?

Hiçbir zaman adalet olmayacaktır, Askeri maaşla çalışan sürünmeye mahkumdur bizim ülkede zaten kendileri de memnun

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay senin mazda 626'na la ,mazda mazda

biraz da gözün Namaz'da olsun belki Allah verir .

sosyal mesaj detected .
    imzasız..

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 yılında dolardaki yükseliş cumhurbaşkanlıgı krizi falan derken 1 milyon tl borçla battım ama umudumu kaybetmeden ortaklarla giderleri çok küçülterek 1993 lada samara arabayala (ihone 5 le aynı paraydı) gezip milletin dalga geçmesine aldırmadan 7 yıldır falan çırpınıyorum allah şükür %95 ini ödedik ıvır zıvır devlete vergi borcu kaldı ama bu süreçte ödedigim faizin haddi hesabı yok şimdi kredi çek araba al diyenlere tek dedigim nakitimö neye yetiyorsa onu alırım 1 kuruş borçlanmam umudunu saglıgını kaybetme gerisi gelir

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah güç versin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler