User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
119 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Uçmuş 2.el fiyatlari gercek mi?

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet gayette gerçek. Adam gözümün önünde 2007 sembole 24 lira verdi aldı. kitlendim 10 dk kendime gelemedim örneğin temiz düzgün cam tavanlı yeni kasa passat 90 - 95 arası alınıyordu. Şimdi oldu 110 - 115.

2013 dizel otm. icon fluenceleri 45 liradan alıyordum. hatta geçen ay 2014 icon otm. 52.500 e aldım boyasız. 58 e 1 haftada sattım. Şimdi 2013 bulsam 50 ye dahi alacağım. düşünün yani. boyasız 2013 joyları 38 liralara alıyordum geçen sene şimdi bulsam 41 e alırım.

cruzelerin kimse yüzüne bakmazdı , 2015 in sonunda 19 liraya almıştık hasar kayıtlı. 6 ayda güç bela 24 e vermiştik. şimdi kazalısını bulamazsın o paraya mesela.

otomatik albelar , paliolar tezgaha gelse , getiren adam arabasını yakacak konuma gelirdi , kimse bakmazdı teklif bile vermezdi. bi esnafın 12 liraya otm. albea aldığını hatırlıyorum. şimdi olmuş 25 kağıt.

beğenmediğin kapının önüne koymayacağın tipsiz moduslar idealar 30 lu rakamlar veriliyor. ben anlamakta güçlük çekiyorum.

honda ve toyota mevzuuna girmek istemiyorum zaten

defterime bakıyorumda hüzünleniyorum bazen 2012 dizel jettaları 40 liralara almışım peş peşe. şimdi oldu ölüsü 50 lira...

bu piyasa yükselmeyede devam edecek ben söyliyeyim size.
    Birde benden gelsin

2014'te 3K Stilo aracımı sky arızalı, motor yağ yakıyor, pert kayıtlı halde 10500 Tl'ye alıcının ayağına giderek zar zor vermiştim. Şimdi temiz Stilolara 30.000 Tl isteniyor.

Benim bir arkadaşım vardı liseden kışın parasının yettiğince 3-4 adet 96-2006 arası 3 serisi cabrio alır makyajlar, temizler yazın satardı. 40.000'e 2002' 3 serisi, 25.000'e de 97' 3 serisi cabrio aldığını bilirim. Şimdi ölülere 60.000 fiyat çekiyorlar.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayaldi gerçek oldu

Daha iyi günlerimiz
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2023 te süper güç olcaz
    bor gelcek krdş
    herşey çok ucuz olcak
    herkesin arabasında borla atak egsoz olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayaldi gerçek oldu

Daha iyi günlerimiz
    Buna ne diyorsun dayicim 2015 Ekim'de 105.000 km'de 280'e vermiştim

Üstüne 2 yıl + 80.000 km + sol ön çamurluk boyanmış ama fiyata bi 50 lira koymuşlar :dDdddddd

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra H grubuna bakıyorum sürekli eve uygun dizel birşey almak için, adam 80 binde ki arabaya 48 50 bin tl fiyat biciyor. Cidden çok artti kendi arabamı satmak istemiyorum bu yüzden çok iyi de fiyat verdiler. Satsam alıcağım f30 3.20i'lerde ucuk. Bulabilirmiyiz şöyle 130 135 bin tl arası?

Geçen perşembe Jetta Comfort. 1.2 TSİ DSG 2012 model 47 binde sol ön çamurluk lokal boyali 3 bin tl tramer'li 57 bin tl ye verdik.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay bekledikten sonra bulabildim...
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna ne diyorsun dayicim 2015 Ekim'de 105.000 km'de 280'e vermiştim

Üstüne 2 yıl + 80.000 km + sol ön çamurluk boyanmış ama fiyata bi 50 lira koymuşlar :dDdddddd
    Normal az bile
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 te Edremitten 67.000 km de Grande Punto aldık arkadaşa 16.500e . City direksiyon arızası vardı. Kronik arıza olduğu için serviste ücretsiz değiştirtmişti. 2016 yazında 27.900e sattı km 80.xxx bindeydi

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi millet satarken arabanın 0 ına göre fiyatlandırırsa böyle olur 0 fiyatlarıda düşmiceğine göre böyle devam edicek malesef
    adam almış 0 ını 80 e misal 0 a bakıyo şimdi 100 lira ooo diyo 85 yapıştır diğeri görüyo bu 85 se bende dio cam filmi var 89 ahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işi berber kasap terzide yapınca böle oluyor herkes kendi işini yapsa piyasa böyle olmaz 2012 den beri piyasa düşecek diyorlar hala düşüyor 1.3 efsane kasa corolla 20 bin lira daha çok konuşmaya gerek yok ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinde 15.000 25.000tl parası olan herkes kendini galerici zannederse olacağı budur.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TÜRKİYE'DE TEK BORA 50 000KM KAZA DARBE TRAMER YOK OTOMATİK
    İlan No: 405986970
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Millet kafayı peynir ekmekle yemiş 36.000 e golf 6 satılıyordu zamanında 0 km be

Golf 7 42.000 liradan gelmişti nasıl fiyatlar akıl sır ermiyor

mrh77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 model, 16 bin km ,1.4 otomatik benzinli ,cam tavanlı i20 aracımı birazdan satışını vermeye gidicem, gecen hafta kaporasını aldım. 55 yazanda var 60 küsür da, 54 yazıp 52 ye verdim 3 günde satıldı. ytazlnız şimdi ne alacağımı şaşırdım.. 85 bin tl ye kadar dize otomatik maksimum 25k km cam tavan sunrooflu 2015 -16 araç çok zor. bir seat leon lar kalıyor onlar hakkında da pek bilgim yok. nedir ne değildir. hazır bilgili arkadaşlar buradayken önerirmisiniz?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha da uçması dileğiyle
    imzasız..

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala araba fiyatı tartışması yapılıyor ya ben kafayı yiyeceğim yok şu sene bu fiyatmış şimdi şu fiyatmış. arabayı aldığın fiyatı o günkü kura göre dövize çevir, sonra yıpranma ve değer kaybını düş, kalan miktarı güncel kurdan türk lirasına çevir. göreceksinki bütün araçlar değer kazanmış. araba almayıp bütün parayı türk lirası olarak vadesiz hesapta saklasaydın zaten kol gibi zarardaydın. en azından araba alarak kötüde olsa yatırım yapmış oldun. hemde zaruri ihtiyacını karşıladın. fiyatlar gayet normal boşuna o gün bugün hesabı yapmayın.
    turbocuk istiyoruz

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala araba fiyatı tartışması yapılıyor ya ben kafayı yiyeceğim yok şu sene bu fiyatmış şimdi şu fiyatmış. arabayı aldığın fiyatı o günkü kura göre dövize çevir, sonra yıpranma ve değer kaybını düş, kalan miktarı güncel kurdan türk lirasına çevir. göreceksinki bütün araçlar değer kazanmış. araba almayıp bütün parayı türk lirası olarak vadesiz hesapta saklasaydın zaten kol gibi zarardaydın. en azından araba alarak kötüde olsa yatırım yapmış oldun. hemde zaruri ihtiyacını karşıladın. fiyatlar gayet normal boşuna o gün bugün hesabı yapmayın.
    bunu bi de asgari ücrete, memur maaşına, hadi hepsini geçtim, genel müdür maaşına oranlasana. Araba fiyatları normalse eğer bahsettiğim gelirlerin de artması gerekmez mi? Artmıyorsa ve biz sadece araba fiyatlarına isyan ediyosak zaten vay halimize.
    öyle işte.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar konuşsak boş 2014 ekim'de seat leon fr 59.500 fiyatı vardı şimdiyıl 2017 94.000 sıfır fiyatı diye duydum ben 57 ye 1500 km alınca herkes dalga geçmişti sıfır fiyatları yükseldikçe piyasa dahada yükselicek buna bende dahil satarken kimse fiyat yükselmesinden şikayetçi değil iş almaya gelince hepimiz şikayet ediyoruz

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satarken aldığın fiyatın üzerinde satınca yüzünde tebessüm oluyor sıkıntı yok ama araç ararken niye piyasa böyle
    Kendim de dahil kimse piyasanın altında fiyat yazıp da araç satmaz. Malesef bu devran böyle gidecek. 2014 ü 2012 yi falan konuşmaya gerek yok o zamandan bu yana yediğimiz zAmın haddi hesabı yok.

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor daha bir şey konuşmaya gerek var mı ? Hökümet hava da uçan sinekten vergi alacak "havada uçuyorsun hayırdır olm" diye

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu bi de asgari ücrete, memur maaşına, hadi hepsini geçtim, genel müdür maaşına oranlasana. Araba fiyatları normalse eğer bahsettiğim gelirlerin de artması gerekmez mi? Artmıyorsa ve biz sadece araba fiyatlarına isyan ediyosak zaten vay halimize.
    maaş göreceli bir birimdir. 1400 liranın çok olduğu adam vardır 14000 liranın az olduğu adam da vardır. fakat arabada böyle değildir. marka, model, hasarsızlık, kilometre, temizlik gibi unsurları koyduğunda bir arabanın fiyatı bellidir. fiyatı alıcı belirler satıcı değil.
    turbocuk istiyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler