User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
90 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kredi Çekip Araba Almak...

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelike çocuğunuz sağlıklı huzurlu analı babalı büyüsün inşallah. Bence 40-50 bin arası (kendi aracınızı satınca zorlanmadan ekleyeceğiniz parayla) alabileceğiniz en geniş,en güvenli ve en masrafsız aracı alıp ondan sonra ayda ne kadar biriktirebiliyorsanız çocuğunuzun eğitim masrafları için para biriktirmek çok daha mantıklı. (mesela daha ilk okul yıllarınndayken çocuğunuzun çok iyi ingilizce öğrenmesi için harcayabilirsiniz) Bu size o Leon dan çok daha fazla fayda sağlar. İşsizlik, güvencesizlikten herkes bahsetmiş zaten bu şartlarda mantıksız oluyor kredi çekmek bir de 5 yıl gibi bir süreye yayarsanız çok darlanabilirsiniz. Eninde sonunda değer kaybedecek bir araç içinde böyle bir masrafa girmek mantıksız olur.

Ha diyelim ki alacaksınız illa ki peki sizce Leon yeterli olacak mı? O kadar geniş bir araba mı?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İkinci el clio 4 sporttourer al dizel

İmkanlar genişlerse marka model büyütürsün

Çocuk olmaza borca gir derdim
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Respect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman topiğin yönünü biraz değiştirelim...

60-65 bin bandında dizel otomatik minimum "c" sınıfı araç fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar...

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Skoda Octavia (A7 kasa) alabilirsiniz o fiyat aralığında. Ben de kullanıyorum çok memnunum. Bagajı da liftback gibi (yani bagaj camla birlikte kalkıyor) olduğu için büyükbaş hayvan bile sığdırabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer durumu enişteme de anlattım, 2 yaşında ve 1 yaşında 2 oğlu var, hemen hemen herşey x2 demek. dci+edc megane 2015 ile şuan mutlu mesut yaşıyor..

Bence kendinizi en az girebileceğiniz borca girin derim.. Allah korusun hiç beklenmedik hastalıklar vs çıkabiliyor. (başımıza geldi) Bu yüzden bir de kredi stresi yaşayıp huzurunuzu bozmayın. yüksek model c sınıfı en uygun fiyatlı birşey almanızı şiddetle öneririm..

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres ilanla alakam yoktur

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butce hesabinizi yapip maasinizdan ayirabileceginiz kadarini ayirip kredi taksidinizi ona gore ayarlayabilirseniz cekin gitsin.borcsuz birsey olmuyor malesef.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Respect Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman topiğin yönünü biraz değiştirelim...

60-65 bin bandında dizel otomatik minimum "c" sınıfı araç fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar...
    Çocuklu aile arabası dsg + dizel + cam tavan (ilanla alakam yok)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Sen yine de az borç ile al ne alacaksan dünya hali .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer durumdayken peugeot 508 sw almıştım 60 küsür liraya
    Hayatımda aldığım en mantıklı karar oldu

Hayvan gibi bagaj, bi o kadar arka diz mesafesi, kocaman cam tavan, dizel-otomatik sınıfının en az yakan arabası, üstelik c değil d segment
    Ailesini rahat ettirmek isteyen ama şartları da çok zorlayamayacak durumda olanlar için biçilmiş kaftan.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3bin tl gelirle cocuklu bir ailenin 70binlik arabayı alma isteği farazidir. Bekarım, bahsettiğiniz rakamdan daha fazlasını kazanıyordum, ailemin evinde kalıyordum, 2 fatura dışında eve katkım da olmazdı. 2.5 senede alabildiğim bi 28binlik arabam ve bir adet pcx'tir. Hala bir miktar borç ödüyorum hatta.

4 sene vadede 70bin 100 bin oluyor. VE de aylık 2bin tl sadece kredi ödemesi olacak, bahsettiğinz araç yüksek model ve değerli araç olacağı için kasko sigorta mtv bakım yakıt derken maaşınıza geliyor aylık zaten. Gerçekci bir hedef değil, he derseniz ayağımı yerden kessin 20-25bin liralık araba alınır mı krediyle alınır.
    Instagram: mutusgarage

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzel araba şirket arabası, eğer yanlış anlamadıysam şirket aracınız var ve özel işlerinizde mazotunu sizin koymanız gerekebiliyor, olsun, ben yine de bunu tercih ederdim.

çocuğunuz ve ailenizin geleceği için bence daha uygun başka yatırımlar için kredi çekin, araba için strese değmez ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi benim önerim, 40 binin üzerine 15-20 ekleyerek bütçeyi daha az zorlar, bir kaç model yılı düşürür üst segment araç alırım. Aile ile gezmek, keyif için binmekse olay 508 sw örneği mesela benim diyen Megane3 yada Clio4 SW den on kat mutlu eder yolda.

Size şöyle bir örnek vereyim, 50 bin lira bandında 2008 model a3 aldım. Arkadaş çevresi vs çeşitli araçlara biniyoruz, son kasa Leon vs ile kıyaslıyorum; gerçekten ihtiyacınıza göre ama tek kapı olur ama station olur, üst segment - üst sınıf araç yeni model araçtan daha güzel şey.

Özellikle aile ile kullanımda sizi güvende hissettirecek, içindeyken huzur verecek, yoldan daha az ses alacak araç > yeni model ama bunlarda eksiği olan araç.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasasını bilmiyorum ama 60 bin liralara falan var mıdır megane 3 otomatik bakabilirsiniz (varsa)

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şu dönemde bulaşma derim kredi işine . Borçsuz bişey yapılmıyo evet ama 40-50 bunlar araba için değmeyecek borçlar . Üste siz en iyisi 15 ekleyip mk2 leon copa plus tdı dsg alın geçin . Bi xenon lu falan güzel araba 15 liranın bile aylık ödemesi 2 yıllık çekseniz bu sure zarfında 800 civarı cıkar tahminim.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 8 lira maas alıyorum 50 bin krediye giremem şahsen. Hele istanbulda sen hic girme. Ayrıca yengeyi tebrik ederim sana o güveni vermis helal olsun 2 binlira ile ist.da. ev gecindirecek. Bu senin elinde değil yengenin elinde
    SWAT

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Senin yerinde olsam hiç bulaşmam belirttiğin maaş / yaşam durumu ile o meblağda krediye

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aynı rakamlara yakın kısa vadede odeyebiliceğin kadar kredi çekerek gene ikinci el daha duşuk bandda sw tarzı bir araç bakman daha mantıklı olur

ucu ucuna yapılan hesaplarda acil hesapta olmayan masraflar ciddi ciddi sıkıntıya sokar seni

sorunsuzluğundan ve fiyat performansından dolayı ceed cw veya i30 cw incelemeni tavsiye ederim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Respect Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar "kredi çekip araba almak" konusunda fikirlerinizi merak ediyorum...Çok arada kaldım...Büyük salaklık diyende var,tr şartlarında başka türlüsü imkansız mantıklı diyende...

Şu an kullandığımın arabayı değiştirmem gerekıyor çünkü "b" sınıfı bir araç, yenı oğlum olduğu için ne arabası sığıyor bagaja, ne de annesı arabanın arkası çok dar oldugu ıcın rahat ediyor...Satıp en azından "c" sınıfı bir araç (tdi+dsg leon düşünüyorum arka koltuk ve bagaj oldukça tatmin etti) almak düşüncesindeyim...

Benim araç 40.000 ediyor alacagım araç 85 - 90.000 civarlarında...Yaklaşık 45-50.000 kredi kullanmak düşüncesindeyim...

Şimdi ben biraz kendim ve şartlarımdan bahsedeyim bana bır yol gösterin...

- Mekan:İstanbul
    - 3.400 Gibi bir maaşım var...(istanbul gibi bir şehırde rahat yaşamak için oldukça az)
    - Ev kendi evim kira derdim yok... (çok şükür,maaşın azlığını burdan biraz dengeliyorum)
    - Evliyim,3 aylık oğlum var... (hep masraf ) )
    - Sosyal Hayatı gezmeyi seviyoruz (para istiyor tabı sosyal hayat)
    - Mazot bazen iş icabı mesaiye falan kalınca şirket karşılıyor , ayda en fazla 50 tl gibi bir mazot masrafım var gerisi şirketten...

Kredili araba alınca kredi masraflarına birde ;

- sigorta (toplam tutar/12)
    - kasko (toplam tutar/12)
    - muayene (toplam tutar/24)(binek için)
    - yıllık mtv
    - bakım (size bağlı) eklenecek...

İşin içinden çıkabılırmıyım bilemiyorum...Gözünü karart kredi kullanmı dersiniz yoksa sakın yapma bu hayatı pişman olursun mu ?

benim de b sınıfı bir aracım vardı daha sorasında ikizlerim oldu hemen o aracı satıp uste fazla ekleme yapmadan dusuk km 46k 2013 model dizel+oto fiat 500 l aldım bende esimde aractan gayet memnuz ikiz arabası + bi dolu esya rahatlıkla bagaja sıgıyor arka taraftaki yasam alanı oldukca genis ve ferah bence o kadar kendinizi zora sokmayın.

40 lira ediyorsa aracınız üzerine 10-15 ekleyip 500L alabilir ve rahata erebilirsiniz.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence krediyi olabildigin dusuk seviyede tutmaya calisin ve 24 aydan fazlada cekmemeye calisin. Cocugun masrafi cok olur. Guzel zamanlarinizi kredi stresiyle gecirmemek daha iyi olur dusuncesindeyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler