Sen kimsin amkk çocuğu sana bu yetkiyi veren kimse onu getir diyecektin , bu bizim memlekette bi sikim olamayınca bekçi bahçıvan olup sigorta yatınca kendini adam zanneden orspu çocuklarına ayar oluyorum
Sen kimsin amkk çocuğu sana bu yetkiyi veren kimse onu getir diyecektin , bu bizim memlekette bi sikim olamayınca bekçi bahçıvan olup sigorta yatınca kendini adam zanneden orspu çocuklarına ayar oluyorum
bu tipleri hayvanat bahçesinde aslalara,kaplanlara,sırtlanlara yem yapacaksın.
en azından bedenleri bi işe yarar.gerçi hayvanlara da bozuk et vermek doğru bir davranış değil.
vazgeçtim kötü fikir.
diklenmemekle iyi yapmissin herkes bi firsat gecsede elime saldirsam diye bekliyo bu kadar olmaz ne hale geldik kimsenin kimseye saygisi kalmamis, benim bayan bi akrabami KIRMIZI ISIKTA karsidan araba gelmedigi icin bekledi gecmedi diye kufur yagmuruna tutan bile var yasadigimiz yerde
bu zihniyet içerisinde yaşamak,bunlarla ilgili haberleri izlemek,bu tipleri görmek gerçekten insan sağlığı açısından çok tehlikeli.
günde 1 paket sigara iç ama bu zihniyet olmasın inanın daha sağlıklıdır.
Bu rahatsız olan güruh petrikabında bölünerek çoğaldığı için anlamaz sevigiden, duygu paylaşmaktan.
74 model sehpa...
Sacma sapan bi is abi,sarilmanin ne cezasi olucak? Dogru duzgun konusamayan teyze 4 duvari niye yapmislar diyo. Kiz arkadasini eve getirincede eve kiz atti diyolar. Boyle bi anlayis olamaz,olmamalida. Sene olmus 2017 sokakta birbirine sarilanlara hapis cezasi nedir? Anlayistan yoksun egitimsiz insan toplulugu. Sonra cocuklarinida boyle yetistiriyolar.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Bizim arkadaşımızda silah olsa ters adamın teki olsa
Bunlara sıksa
Bu güvenlikçilerde harbi cahil cesareti var ya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ahlak demişkennn
Rabiaacılara selam olsunnnn
Mavi Marmara tazminatı ailelere verilmiyor – Sozcu Gazetesi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçmiş olsun ozan kardeşim.
Ben bu yüzden hatunlayken başım tekrar belaya girmesin diye kamuya açık yerlerde bulunmamaya çalışıyorum. "Kadını sokak ortasında dövsen kimse karışmaz ama öpsen yanağından kimse demediğini bırakmaz " diye bir laf var ya aynen öyle..
8 sene guvenlık ısı yaptım cok sukur bıraktım lanet ettım bu meslege. gorevım boyunca buyuk fırmalarda calıstım ve en son cıktıgım fırmayıda mahkemeye verdım. bu meslege ınsanlar oyle kaptırıyorkı kendını komıser sananmı ararsın kendını polıs sananmı ararsın cok var malesef. aynı durum son zamanlarda moto kuryelerındede var onlarda kendını trafık polısı sanıyor 10 dolara cınden kafa kamerası hop trafık polısı.
Yaşadığım yerde lise zamanlarımda kız arkadaşım ile parkta yanyana oturup pasta yiyorum diye uyaran lavukları gördü bu gözler... Yaşımız küçük diye ses çıkarmadıkta, şimdi olsa dişlerini söker götüne sokarım bir bir.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
10 yasında kızlara tecavuz ederler karaktersizler gelip bize namustan bahsederler.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)