henüz bir iddia olarak ortalarda dolaşıyor. sanmıyorum böyle bir şey için kral el atsın olaya.
Reyis çözecek bu işi.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Adam ekonomiye can verdi resmen
427 TL den dünya ceza kesildi devlet kasasına para girdi.
Cezadan korkanlar 50-100 parçalanıp filmleri söktürdü özel sektöre para kazandı.
Şimdi haşmet meapları kızmış talimat vermiş düzeltin diye, laf üstüne laf olmaz *****.
Sökenler yeniden film yaptıracak filmciler kazanacak win-win yaniSonra kızıyorlar diploması yok diye, varsın olmasın alaylı olur zat-ı şahaneleri. 1!1!1!1!1!1!
Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi - GUNCEL Haberleri
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Hepimiz toplanıp Reise mektup yazsak , 90'lık downpipe + sonuna kadar düz Boru + Cam Filmi + kabak lastik de dahil olmak üzere sorunsuzca gezeriz bence. ,
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Eger yasak kalkarsa Burada ve sosyal medyada yasağın çok doğru olduğunu savunan ak troller ne olcak peki reyisleri adamları sürekli ortada bırakıyoryavaş dön reis ümmet yetişemiyor lafı gerçek oldu valla
![]()
![]()
Cam filmi yasağı ile ilgili CİMER ve BİMER e çok sayıda şikayeti yansıtan vatandaşlarımız, kardeşlerimizin araçları ya Tesla ya da üzerinde kocaman yelken var rüzgar gücüyle hareket ediyor.Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı.
Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet yaratılmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.
Madem CİMER ve BİMER e şikayet edince başkanımız müdahale ediyor, akaryakıt konusunda niye bişey yazmıyor bu koca yürekli eli kalem tutan babayiğitler?
1 sefer değil her ay cebinden 2-3 kez cam filmi cezası parası alınıyor akaryakıta verdiğin parayla.. Bunu fark edemiyor mu saftirikler..
Ben cimere bu konuyla ilgili yasak çıktıgı gün yazı yazdım.Herkes düzgün üslupla yazarsa kimse bişey kaybetmez
cam filmi işe tam filme döndü.sökmedim bekliyorum bakalım ne olacak
LEON 78 (BB699 MK2 1.6 STYLANCE/BB915 MK2 1.4 TSI FR/BB077 MK3 1.4 TSI FR/BB608 MK2 1.4 TSI FR/BS932 MK2 1.6 TDI COPA PLUS/BB832 MK2 2.0 TDI FR PD170/BB322 MK2 2.0 TFSİ SPORT UP)
Yasak kalkti ama bir takım sınırlamalar gelecek. Net bir sekilde haftaya belli olur .
Adam resmen dedi ki: ( Gerekli para toplandi beyler cam filmi çektirebilirsiniz, gelicek sene kasadaki açığa göre tekrar yasaklayabiliriz .)
Cam filmi yasağında Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi
Kaynak
Parayla falan alakası yok bu işin.
Şu an resmen yine bir algı yönetimi gerçekleşiyor insanlar üzerinde. MTV zammı , cam filmi , belki bu su faturasıda olabilir, ekmeğin fiyatıda, toplumun önemli bir kısmını direkt olarak ilgilendiren bazı materiyalleri radikal bir biçimde değiştirip tepki topluyorlar, zaten tepki öngörülerek bilinçli atılan adımla şişen balonun son demlerinde sonra Reis çıkıp el atıp durumu tek sözüyle düzeltiyor ve zaten şişmiş olan balon birden tahliye olunca otomatikman bir rahatlama gerçekleşiyor insanlar üzerinde. Bu da insanların bilinç altında o kişiye hem pozitif bir algı bırakıyor , hem de yavaş yavaş akıllara tüm sorunların çözümünün tek adamda olup , onun ağzından çıkacak bir lafla doğru yola rahat bir şekilde sokulacağı fikri empoze edilerek insanlar bu sisteme ve fikre karşı beyinleri ehlileştiriliyor. Resmen film senaryosunun içinde yaşıyoruz ve tabii ki yine olan halka yani bizlere oluyor. Ben gerçekten artık kafa yormuyorum böyle şeylere, artık toplumsal tepkiler bile ön görülüp düzene sokulmuş durumda , resmen uyutulmuş olarak yaşıyoruz.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Sanki bu uygulamayı hayata geçiren Kenya hükümeti dara gelince hemen gericekiyorsunuz artık bu insanları kandiramayacaksiniz Hükümet sözde tepki çeken bir şey yapıyor, RTE devreye giriyor ve kurtarıcı oluyor sonra yaşa reis bizi kurtardi. bizim insanimiz essek olduktan sonra semer vuran çok olur...
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Son dakika haberi... Erdoğan: Yanlış yaptılar, duzeltilmesi icin talimat verdim | NTV
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobillere cam filmi yasağının yanlış olduğunu ve düzeltilmesi için talimat verdiğini söyledi.
Son dakika haberi!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.
Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, cam filmi yasağına değindi. Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim" dedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)