User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
113 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Aracımı Sevemiyorum!

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de bunun tam tersi versiyonu var. Keyifli aracı olup sırf değer kaybetmesin, km'si de daha fazla yükselmesin diye düşüncesi uğruna var olan arabasını ilana koyup standart bir araç arama durumu var (ben).

Tüm arkadaşlarım ideal uğruna gençliklerinin üç dört yılını asistanlıkla geçirirken kimilerine göre aptalca da olsa ben keyifle hobilerimi yapabileceğim bir yol seçtim ve önce istediklerimi gerçekleştirip sonrasında kariyer yapmayı amaçladım.

Belki mantık ölçüsünde yarın pişman olacagim ama keyifle arabama sahip olup onu istediğim gibi modifiye edip her işlem sonrası kullanma zevkini yaşayarak pişmanlık duygusunu kafamdan uzaklaştırdım.

Uzun lafın kısası, ekonomi yapmanı gerektirecek ciddi bir durum yoksa istediğini yaşamak gerek. En azından bütçenin elverdiği ölçüde de olsa sana uyacak bir kalıp bulabilirsin bence
    Sevmek için çok uğraştım, hala uğraşıyorum ama olmuyor. Sanırım kendi sikletimde hafif hothatch bir otomobil beni mutlu edecektir Teşekkürler cevabınız için

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumda kafamın etini yediler, gittim sattım çiçek gibi sport'u c5 aldım. Tamam c5 sporttan fersah fersah iyi ama o hissi o keyfi vermiyor.
    Nereye veriyor ya, o his o keyif şimdiki araçlarda yok maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz ne yapalım sıfırken aldığımız 25 yaşında renault 9 umuz. arabayı çaldılar vallahi ağladım allhtan bir yıl sonra buldum . eski araba terapi gibi birşey . her eve lazım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz ne yapalım sıfırken aldığımız 25 yaşında renault 9 umuz. arabayı çaldılar vallahi ağladım allhtan bir yıl sonra buldum . eski araba terapi gibi birşey . her eve lazım .
    Büyük geçmiş olsun, eski araba gibisi mi var yahu

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumları okuyunca eşimden dolayı Allah'a şükür ettim. GC 4.7 jeep'im vardı sattım 2012 suzuki swift sport aldım 1.6 136hl 1045 kg acaip keyifli idi ama konfor sıfırdi hanım bir kere ses etmedi. Sattım Clio rs182 aldım arada Mercedes clk komp. vardı hanım yine ses etmedi . Benzeri motosiklet'de oldu hanım artçım sattım Suzuki gsx ve Honda forzayi gittim ducati monster aldım mono kapaklı.hanim yine gram ses etmedi her defasında mutlu musun diye sordu. Benim içten yanmalı araçlar üzerine ekstra bir ilgim aşkım var o sebeple eşim de sevdiğim keyif aldığım seyi yaptığım için destek oluyor. Ha birde bırakın çevre baskısını ailem bile baskı yapamaz araba konusuyla alakalı. Bir kez doğdum ve ne zaman öleceğim bilmeden yaşıyorum . Şimdi de şirket aracı yerine güçlü atmosferik arkadan çekiş alacağım hanıma yanlarız diyorum tamam diyor bu arada 1 yaşında oğlum var çok keyif alıyor arabayla performanslı gezilerden .

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket aracı yanına edit Geri gelsin

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sanırım emek verdikçe benimsiyor insan, sahiplenme duygusu verilen emek miktarı ile doğru orantılı

Yada sen ona biniyosun o sana derken arada duygusal bir bağ oluşuyor

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH ım bu post altında bulunan arkadaşlara direksiyonu hidrolik , aksamları mekanik , gazı telli keyifle bineceği temiz araba nasip eyle yarabbi

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün sonrada clio yu özlersiniz sanayilerden çıkamayınca ve yakıt sarfiyatları belinizi bükünce.
    karakter özelliği güçlü donanımı ve keyif verici çok eski olmayan orta segment spor araçlar tercih edilmeli.
    sosyal çevreye de uygun olmalı.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seninle aynı düşüncelere sahiptim ben de. 2016 model Astrayı satıp 99 model SLK aldım, hatta konusunu da açmıştım. Arkadaşlarım bana " olm mal mısın, eski püskü arabayı aldın, hiç akıl yok vs " falan diyordu. Sonra buluştuğumuzda araca bakanlar aşırı beğeniyorlardı. Aşırı dikkat çekiyordu. Hayatımda ilk defa cabrio bir araba almıştım ve tam yaz sezonunda denk gelmişti.
    O eski püskü, saçma sapan body kitli arabanın verdiği keyif 2016 model araçta yoktu. Ha sıkıntıları vardı tabii, misal ben 13. sahibiydim Tavan eklemli olduğundan gacır gucur ötüyordu.Yazın akşamları üstünü açıp cruise modunda gezdiğimde tüm sesler uçup gidiyordu, duymuyordum bile. Astra'nın yarı fiyatına inanılmaz keyif alıyordum. Sonradan mali durumum kötü olunca, bir de buna aracın parçalarının çok pahalı olması eklenince sattım. Gittim clio rs aldım. Onun verdiği haz hepsinden farklı. Hep aklımda olan bir arabaydı o da.
    Yani kısaca diyeceğim o ki bir araba alırken kimsenin dediğine bakmayacaksın. Ha tabii ki araştırıp fikir alacaksın ama yönlendirmelerine izin verme.
    Aklında kalacağına altında kalsın derler ya, o hesap. Zaten keyif aldığın bir arabaya sahip olduğunda aracın arızası parçası vs sana dokunmuyor. DEğişik bir bağ oluşuyor arada. Biraz da uğraşacağın bir araba alırsan hem severek binersin, hem de mali yönden rahatlarsın.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süreli bir ilişki yada evlat oluyormuş gibi düşün abi sonra vazgeç
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH ım bu post altında bulunan arkadaşlara direksiyonu hidrolik , aksamları mekanik , gazı telli keyifle bineceği temiz araba nasip eyle yarabbi
    Amiiiin

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün sonrada clio yu özlersiniz sanayilerden çıkamayınca ve yakıt sarfiyatları belinizi bükünce.
    karakter özelliği güçlü donanımı ve keyif verici çok eski olmayan orta segment spor araçlar tercih edilmeli.
    sosyal çevreye de uygun olmalı.
    Doğru söylüyorsunuz ama 2 gün sonrasını düşünmekten şimdi akıp giden zamanı kaçırıyoruz.

Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninle aynı düşüncelere sahiptim ben de. 2016 model Astrayı satıp 99 model SLK aldım, hatta konusunu da açmıştım. Arkadaşlarım bana " olm mal mısın, eski püskü arabayı aldın, hiç akıl yok vs " falan diyordu. Sonra buluştuğumuzda araca bakanlar aşırı beğeniyorlardı. Aşırı dikkat çekiyordu. Hayatımda ilk defa cabrio bir araba almıştım ve tam yaz sezonunda denk gelmişti.
    O eski püskü, saçma sapan body kitli arabanın verdiği keyif 2016 model araçta yoktu. Ha sıkıntıları vardı tabii, misal ben 13. sahibiydim Tavan eklemli olduğundan gacır gucur ötüyordu.Yazın akşamları üstünü açıp cruise modunda gezdiğimde tüm sesler uçup gidiyordu, duymuyordum bile. Astra'nın yarı fiyatına inanılmaz keyif alıyordum. Sonradan mali durumum kötü olunca, bir de buna aracın parçalarının çok pahalı olması eklenince sattım. Gittim clio rs aldım. Onun verdiği haz hepsinden farklı. Hep aklımda olan bir arabaydı o da.
    Yani kısaca diyeceğim o ki bir araba alırken kimsenin dediğine bakmayacaksın. Ha tabii ki araştırıp fikir alacaksın ama yönlendirmelerine izin verme.
    Aklında kalacağına altında kalsın derler ya, o hesap. Zaten keyif aldığın bir arabaya sahip olduğunda aracın arızası parçası vs sana dokunmuyor. DEğişik bir bağ oluşuyor arada. Biraz da uğraşacağın bir araba alırsan hem severek binersin, hem de mali yönden rahatlarsın.
    Hazirana kadar inşallah bu işi halledip eski mutlu ve huzurlu günlere kavuşuyorum.
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah ah....

barracuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 yaşındayım , 10 yıldır evliyim ve 7 yaşında bi oğlum var , halen mantıklı aile/adam/amca arabası almamakta direniyorum ve bütçem dahilinde zevk alabileceğim/sağıyla soluyla oynayabileceğim araçlara biniyorum .. bu konuda en büyük destekçimde eşim .. Bizler gibilerin en büyük zevki arabalarımızı kurcalamak . Bu zevkten mahrum bırakma kendini.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben iki cocukla c70 aldim... cocuklarin koltuklarini koyduk arkaya... Arabaya asik olmustuk... Aldim ve esim bindi cocuklarla... Manuel 225hp t5... Sevince oluyor... ABDye gelecegim diye sattim...

Esim bana anlayis mi gosterdi, arabayi cok sevdigi icin ve kendi kullandigi icin mi ses etmedi bilemiyorum
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sat 206 1.4 hdi van al ,sonra beni ara , sana çok zevkli şeyler anlatırım.Ömrün sanayide geçer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barracuda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 yaşındayım , 10 yıldır evliyim ve 7 yaşında bi oğlum var , halen mantıklı aile/adam/amca arabası almamakta direniyorum ve bütçem dahilinde zevk alabileceğim/sağıyla soluyla oynayabileceğim araçlara biniyorum .. bu konuda en büyük destekçimde eşim .. Bizler gibilerin en büyük zevki arabalarımızı kurcalamak . Bu zevkten mahrum bırakma kendini.
    Allah uzun ömürler versin Clio da aslında aile arabasından çok görünüş itibariyle genç otomobili fakat yukarıdaki gönderilerde de bahsettiğim üzere, otomobilde ruh eksik. Tamam çok kuvvetli olmasın ama biraz ruhu olsun yahu

Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben iki cocukla c70 aldim... cocuklarin koltuklarini koyduk arkaya... Arabaya asik olmustuk... Aldim ve esim bindi cocuklarla... Manuel 225hp t5... Sevince oluyor... ABDye gelecegim diye sattim...

Esim bana anlayis mi gosterdi, arabayi cok sevdigi icin ve kendi kullandigi icin mi ses etmedi bilemiyorum
    Ne güzel, sizin adınıza çok sevindim biraz da imrenmedim değil.. Henüz bekarken hayalimi gerçekleştireyim diyorum ben de umarım yapabilirim

Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sat 206 1.4 hdi van al ,sonra beni ara , sana çok zevkli şeyler anlatırım.Ömrün sanayide geçer.
    Ne gibi mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah uzun ömürler versin Clio da aslında aile arabasından çok görünüş itibariyle genç otomobili fakat yukarıdaki gönderilerde de bahsettiğim üzere, otomobilde ruh eksik. Tamam çok kuvvetli olmasın ama biraz ruhu olsun yahu

Ne güzel, sizin adınıza çok sevindim biraz da imrenmedim değil.. Henüz bekarken hayalimi gerçekleştireyim diyorum ben de umarım yapabilirim

Ne gibi mesela
    Mesela önüne bir intercooler takabiliriz seninle , forumda 30 sayfalık konun garanti. Her gören oha falan yapabilir , bebek sahilinde lamborghinin içindeki kız ohaa arabaya bak be diyebilir. ufak tefek hadsiz arkadaşlar kötü konuşabiliyor ama olsun. Ben çok eğlenmiştim. Forumda tanıdık çıkar şimdi anlatırlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha Biraz küçük kalmış IC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler