2012 Toyota Yaris, yağ filtre vs değişimlerine ek fren hidroliği değişimi yapıldı, 9300 TL.
İçime sinmeyen kısım Toyota orijinal motor yağı kullanmamış yetkili servis, hep böyle yapıyoruz dediler
2012 Toyota Yaris, yağ filtre vs değişimlerine ek fren hidroliği değişimi yapıldı, 9300 TL.
İçime sinmeyen kısım Toyota orijinal motor yağı kullanmamış yetkili servis, hep böyle yapıyoruz dediler
Bende geçen ay ilk bakıma gittim 15 binde yapılıyormuş ben 12 binde gittim erken gelmişsiniz falan diye konuştular. Hava filtresini ısrar edince değiştirdiler. Birde telefonda verdikleri fiyat ve gidince farklı fiyat verdiler. Telefondaki verdiğiniz fiyata yapmayacaksanız aracı bırakmayacağım deyince yaptılar. 2 kez garanti kapsamında başvurdum anında çözdüler şaşırdım uğraştırmadıkları için. Birisi akü sıfırı ile değiştirdiler. İkincisi lastiklerde ufak kopmalar vardı continental bayisine yönlendirip hepsini sıfır üst seri ile değiştirdiler.
i20N periyodik bakım 12580 TL
İstanbul / Erdemir - i20N 60k km periyodik bakım 15.688-TL
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Aynen öyle. İşi artık yamyamlığa vurdular bence.
Ön balatalar + 2 silecek lastiğine 9500 lira fiyat çektiler. Dedim bırakın. Gittim sanayide 1000 tl ye halettim. Balata + silecekler düşünün.
Garanti yüzünden gidiyorum yoksa diğer araçlarımın bakımlarını kendim yapıyorum. Rusyaya döneriz zaten bu gidişle. Herkes kendi işini bakımını yapacak gibi duruyor.
Arkadaşlar konudan bağımsız VW servisinde çalışan tanıdık var mı ? bir tane oem golf mk7 gti jantını kırdım tek bir tane lazım. servisten nasıl çözebiliriz.
Bugün kosifler oto g20 3.20i için 33 bin TL, 40 bin bakım fiyatı verdi. Yağ,yağ filtresi, buji, hava filtresi.
bir hafta önce otomol merter de 2023 g20 320i bakım ücreti hava filtresi hariç, buji ve rot balans dahil 26 bin tl tuttu
13.01.2026, Salı
Servis: Hyundai Turkuaz, Denizli
Araç: 2024 model Hyundai i10 1.2mpi
Periyodik Bakım (Yağ/Filtre), toplam tutar : 12.500,00 TL
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
16.01.2025 2020 tuscon 1.6 dizel, yetkili serviste Bakım ( fren hidroliği dahil ) 11.300 TL Ödedim. ( Yağ , Yağ filtresi, Polen filtresi, Mazot filtresi, Hava filtresi, fren hidroliği + işçilik)
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Tarih: 19.01.2026
Servis: Renault Vizyon Düzce Yetkili Servis
Araç Detay: Renault Megane 4 2022 model 4.yıl/80.000km bakımı.
Rutin bakıma ekstra olarak antifiriz değişti toplam fiyat 16.700 TL,
Ön-arka balatalarımızın da değişimi önerildi onlar için de 13.300 TL,
Olacak şekilde toplamda 30.000 TL ödedim.
Bu arada 3 yaş üstü araç %20 bakım/parça, %30 işçilik indirimi uygulanmış fiyatlardır.
Rakamlara bak 2 disk 2 balata girince asgari ücreti geçiyor. Allah hepimize sabır versin.
2-3 seneye kadar yetkili servis dışı işleme karşıydım, fakat artık bu cebe fazlasıyla zarar veren safi bir inatlaşmadan öteye geçmiyor.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)