konuyu hortlatayım.
20 gün önce TEB ortak atm'den 11.500 TL yatırmak istedim. 1500 TL geri verdi kalanı yuttu, para giriş haznesinide kapattı. Kendi bankam Finansbank'a kayıt falan açtırdım ama 20 gündür halen çözülecek. Bu işin yolu yordamı yokmudur hızlandırmak için? Hergün arıyorum neredeyse.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
şube atmlerdeyse ilk iş günüde ATM sayılır fark cıkarsa sizin dediğiniz rakmla örtüşüyorsa hesabınıza yatırırlar ama gel gelelim sube dışında bi atm ise servis gidecekte atmyi boşaltacakta rapor tutacakta falan filan iş uzuyor 2 kere başıma geldi. bundan sona büyük rakamları mümkünse subeden değilse 1000 +1000 yatırıyorum
2006 Honda Civic EP2
Yakın zamanda galleria avm yapı kredi atm'sinden ufak bir meblağ çekmek istedim, önemli bir telefon geldi o an kafa gitti tabi kartı alıp gittik yarım saat sonra aklıma geldi parayı almadığım, daha doğrusu atm vermedi parayı. tam bankayı arayacakken sms geldi para sıkışması tespit edildi 444 xx xx numarayı arayın diye, talep oluşturduk o gün de hafta sonuydu, mesai saatinde ekip gidip sayım yapacak fazla çıkarsa iadesini yaparız dediler, ümidi kesmiştim bu cümleden sonra. 2 iş günü sonrası yatmış para hesaba, herhangi bir bilgilendirme mesajı filan da gelmedi.
Ne mutlu Türküm diyene
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)