bora 2014-2016 arası 10K km
2016de plaka değişmiş.
2016-2018 arası 8K km yapmış.
2018-2020 arasıda ilana göre 5K km yapmış...
yani muhtemel
bende bugün 3 yıllık araba ile 7K km yaptım..
bora 2014-2016 arası 10K km
2016de plaka değişmiş.
2016-2018 arası 8K km yapmış.
2018-2020 arasıda ilana göre 5K km yapmış...
yani muhtemel
bende bugün 3 yıllık araba ile 7K km yaptım..
médiocrité partout
Başlığı kıskanma km'ni paylaş yapalım 1 günlüğüne![]()
Audi S3
Audi / S Serisi / S3 / 1.8 T Quattro / Sahibinden Orjinal S3 sahibinden.comda - 775814172
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Forumdaki iyilik sever büyüklerimiz gene dolandırıcıların avukatlığına soyunmuş, kabahat bizde. Kusura bakmayın mümkünse paylaşımım yöneticiler tarafından kaldırılsın, daha önce de böyle bir galerinin maskesini suya düşürdüğüm için taşlamıştı buradan bir kaç kişi.
%100 böyledir diyemezsin.
has araba turşunun daliskası desende birşey olmaz.
arabanın 4 teker yükseliğide birbirinden farklı.
ama daha farklı olaylar da olabilir, çok ufak bir ihtimalde olsa...
örneğin; benim son aldığım arabanın 2010 kmsi 18bin - 2013 kilometresi 19bin.
3 yılda 1000km...
düşününce diyorsun ki kesin sarmışlardır bura Türkiye..
-ki bende öyle düşünmüştüm.
ama işin aslını öğrenince durumun öyle olmadığını gördük;
arabaya miras kavgasından yakalama emri çıkmış , arabayı elinde bulanduran şahısta gitmiş bu aracı garaja koyup 3 yıl boyunca saklamış...
adın hariç hiçbirşeyden bu kadar emin olma![]()
médiocrité partout
Babamın corollası 94 model 313binde ve lpgli..üstüne senede 7bin km anca yapıyorher lpgsi dizeli olan km kasacak diye bir şey yok maalesef
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
İç dış kombinasyonu çok güzelmiş. Passat Variant
Direksiyon ve el freni kaplaması sökülüp binilebilir![]()
Volkswagen / Passat Variant / 1.9 TDi / Comfortline / 2013 Gumruk Girişli Vw Passat Variant || İc & Dış Muthiş Renk sahibinden.comda - 769280178
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arkadaş sen bilirkişi misin, otomobil uzmanı mısın. Önceki sahipleri hor kullanmıştır, bahsettiğin yıpranmalar meydana gelmiştir. Son sahibi de yılda 3-5 bin yapmıştır. Km düşürülmüş diye nasıl bu kadar peşin hükümlü olabiliyorsun?
İnsanları dolandırıcı, bizi de dolandırıcı avukatı diye yaftalamak haddine değil. Yok bu ithamını ispat edebiliyorsan o zaman ifşalanır zaten. Yazdığın argümanlar tek başına yeterli değil bilesin.
Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.4
Alfa Romeo / 159 / 2.4 JTD / Distinctive / Orijinal ti, Garaj Arabası, Hatasız, 2,4 Jtdm, 210 Bg,400 Tork sahibinden.comda - 784852224
Birisi alsın şunu![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Abi boşverin kendince hata buldum diye söylemiş yanıldığını farketmiştir. Bizim de ben 15-16 yaşımdayken babam hastalandığı için 2 sene hastanede yattı ve arabayı kullanan olmadı aracın iki muayene arası kilometresi 200-250 civarıydı. Böyle durumlar ya da çok az kullanılan araçlar olabiliyor. Geçmişinde çok km yapmış diye şimdi de yapacak gözüyle bakmak saçma.
forumda çok boş yapan var ama muhatap almıyorum sizleri konuşun kendi kendinize ilgilenmiyorum ne söylediğinizle, kilometresi düşürülmüş diyorsak düşürülmüştür, muhalefet edenlerin tamamının 1 yılda bakmadığı araca 1 haftada gidip gözümle bakıyorum,kontrol ediyorum şimdi buna da muhalefet edersiniz siz ama gene insanlık bende kalsın kimsenin canı yanmasın diye şurada paylaşım yapıyoruz yapmasak daha iyi , dolandırıcıyı savunanlara inat devam
06BFV948 GOLF 5 GRİ RENK ARAÇ KİLOMETRESİ DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
ARAÇ İLANI Volkswagen / Golf / 1.6 / Comfortline / Acil satilik sahibinden.comda - 783504251
https://i.hizliresim.com/lQJ8Wk.jpg
https://i.hizliresim.com/VQoGMV.jpg
SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIŞ XİAOMİ M365 ELEKTRİKLİ SCOOTER - Sahibinden Scooter & Paten ve Oyuncak Ceşitleri sahibinden.com'da - 784601030
Xiaomi M365 Elektrikli scooter
Yaza bundan almayı düşünüyorum, kullanan var mı![]()
Günümüz piyasası için güzel ve makul bir e39
'02 5.25i
BMW / 5 Serisi / 525i / Standart / Turkiyedeki Ender temiz ve dirilikte Sahibinden kusursuz 525i sahibinden.comda - 782305827
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)