Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
bundan tek şikayetçi olan ben değilmişim, son bir aydır çatır çutur can yakacak şekilde elektrik çarpıyor
Valla herkes dalga geçiyo, troll kurbanı olcam diye korkuyodum ama gerçekmiş:
Kış aylarında neden daha fazla elektriklenme olur?
Kış Aylarında Neden Daha Cok Elektriklenme Oluyor?
Ben nerdeyse sıfıra yakın yünlü giyinirim, statik elektriğimi boşaltmaya dikkat ederim, ondan çarpılmıyorum galiba
Arabadan carpilan arkadaslar arabaya bindiginizde anahtari kontaga takmadan once anahtar deligine once parmaginizi dokunup anahtari öyle takin inerken çarpılmazsınız.oto elektrikcim söylemişti kesinlikle işe yariyor.ama yeni nesil anahtarsiz arabalar icin yorum yok![]()
son 20 gündür ev anahtarını ne zaman deliğe soksam kıvılcım çıkıyor .. bizim tabirimizle aynı buji kıvılcımı gibi.. binanın içide az karanlık kıvılcımı görebiliyorum![]()
Bende hala tik oldu bu olay... Garajda bir sürü araba var, bazıları ile carpiliyorum. Onlardan inerken kapıyı açtıktan sonra parmak uçlarında değilde tersi ile bir iki kere tiklatiyorum eklem kemiğinmle... Bildiğin caz cuzz yapiyor ve elektrik boşalıyor...
Bir ara çocuğumu parka indiremezdkm. Petrol türevi plastik bir şeyle dosediler parkı. Spor ayakkabılarla indiğimde çocuk kaydıraktan kaydiginda bildiğiniz zipliyorduk elektrik çarpmasından![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
İki haftadır 3 cm e kadar çatara patara gidiyoruz. Yüksek voltajdan çok çarpıldığım için istemsiz refleks olmuş küfürü basıyorum. Çevremde alıştı duruma, şarj kablosu sokmaya çalışan var. Çöl tozundan mı başka bişeyden mi bilmiyorum ama artık motorla benzinliğe girmeden önce bi toprağa dokunup öyle geçiyorum.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
son 1 aydır durum bendede aynı artık arabayı kapatırken elimle dokunmuyorum dirseğimi kullanıyorum mont üzerinden kapatıyorum
artık birine yada bir şeye dokunurken düşünür oldumhavalar ısınsada biraz toprakta gezsek
Son 20 gündür bende de durum aynı öncedende çarpılırdım ama çıt diye son zamanlarda sert oluyor çat diye ses ofistekiler bile korkuyor.
Yaz geldi çıplak ayakla gezmeye başlamak lazım.
İş yerinden mi kıyafetlerden mi ortamdan mı bilmiyorum kışın çok oluyordu nereye dokunsam çattt ama bayağı duyulur sert bi ses. Mavi ışığı görüyodum aydınlık ortamda elimi kolumu geri itiyordu ama bayağıdır bu derece şiddetli olmuyor. Giydiğimiz kıyafet çorap vs kaynaklı olduğunu düşünüyorum
-_-_-_-
Off-road yapın
Bana da uzun süredir olmayan bu durum canlı cansız neye dokunursam olmaya başladı, yakında haberlere konu olur gibi sanki![]()
Barış
Konuyu okurken farkettim ben ruhsuzluktan mı nedir hissetmiyorum ellediğim tokalaştığım dürttüğüm insanı çarpıyorum çarptın diyolar ama ben bişey hissetmiyorum enteresan. Bu aralar sık sık oluyor
az önce kulaklığın mikrofonu tuttum çat güzel yankıladı yan odam da daire başkanı var o sinirle saydırıyodum az daha![]()
-_-_-_-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)