Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Öyle maalesef.
İthalatçısı çok önemli değil de, TV'nin sorun çıkarma potansiyeli daha önemli geliyor bana.
Teslimde çok fazla problemli TV var mesela.
Tabi ki elektronik şans işi biraz ama geldiğinde kutudan sorunlu çıkan, birkaç ay sonra paneli bozulan falan şeklinde işler var. Bu tip şeylerle uğraşmak gıcık ve yorucu. Sadece ondan korkuyorum.
C645'te belirtilmeyen bir şey var, DH'de konusunda okudum, belirli bir aydan sonra gelen-satılan modellerin model kodunun sonunda X2 mi ne yazıyormuş, ufak tefek farklılıklar varmış ilk seriye göre ve bazı problemlerin de giderildiğini söylemişler. Mayıs mı Haziran mı ne diyorlar, elde kalan bir mal falan denk gelmediği sürece bundan sonra alacaklarınız bu model olur denilmiş.
İkinci durum ise bir arkadaşım Samsung'tan sonra TCL'e geçti, teknik vs olarak çok acayip bir TV değil, standart bir şeydi sanıyorum, 1 yılı geçti galiba, problemsiz falan kullanıyorlar.
C645'in fiyatı ve oyun TV olarak geçmesi fena halde cezbediyor.
Şu saatten sonra standart bi TV almak istemiyorum, maks 50-60hz gösteren falan... Evlenirken aldık, üst model LG almadım diye pişman oldum.
Yıl sonuna doğru başka doğru düzgün bi alternatif çıkmazsa değiştiririm olmadı bakalım.