edit: gerçi aradaki farkın sebebi her iki ekranın da farklı olmasıydı ben büyük ekran diye car playli versiyonu tercih ettim. Araba geldikten sonra fark ettim ki GSR uyumlu olan arabalarda ekranları küçültüp onun yerine front asisst ve şerit takip eklemişler. Dolayısıyla ekstra ücret ödemeye gönüllü olduğum ekipmanları alamadım onun yerine arabaya her bindiğimde kapattığım ekipmana para ödemiş oldum. Siz siz olun sipariş formuna saatlerce bakın ben fark edemedim...
E90 330i
Malesef danışmanların haberi yoktu (bana söylenen). 31 Mayıs'ta faturayı kestirdim, Haziran'ın ilk haftası aracı teslim aldım. Dolayısıyla benim araç tam olarak bahsettiğiniz 4 hoparlörlü bu ay gelenlerden. Aracı teslim almayıp iade etmek istedim ancak ÖTV'si Mayıs ayında ödendiği için devletten ÖTV'yi almam 2 ay sürecek diye uğraşmadım. Kısmet dedim kafaya takmadım ama multimedyanın değiştiğini bilsem kesinlikle almazdım 2023 model 2. el alırdım 1.050 bin TL bandına. 100 bin TL fazla verelim sıfır olsun kafamız rahat olsun dedik gol yedik.Daha öncekilerde car play kablolu mu bilmiyorum ama benim araçta kablosuz çalışıyor o tek tesellim çünkü cap playi de kablolu diye söylemişlerdi.
E90 330i
Adamlar hala Carplay Android Auto muhabbeti için yok öyle donanım yok böyle opsiyon diyorlar yaa, sinir ediyorlar. Yok yansıtmayı açtır, yok bilmemneyi yaptır, rakiplerde olmayan kalmadı galiba, kablosuzlara geçti adamlar. Aferin VW...
Şerit Takip ve Front Asist bence daha önemli
Car Play durumu sadece 1 ay vardı, oda muhtemelen tedarik sıkıntısı vardı yada fabrika o ay için böyle bir üretim yapmayı tercih etti
Yoksa car playsiz araç kalmadı (Polo İmpression Hariç, oda 870.000 TL ama onda bile şerit takip vs var artık)
Golf 8.5 hakkında bilgi var mı? life paket GSR2'yi karşılayacak mı?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)