Sahsi fikrimdir bende alici gozuyle baktim cikar cikmaz yeni superb sinif atlamamis siniftada kalmamis bi alt sinifa dusmus dis tasarim zayif duruyor std araclarin donanimi cok dusuk en ust donanimda ( L&K ) fiyat gereksiz seviyeye geliyor birde cam tavan sunroof gibi bir donanim mevcut degil genel olarak eskiden fiyat fayda araciydi öldü gitti..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bugün inceleme fırsatı buldum, tam olarak aynı düşünceye sahibiz. Vazgeçtim, 2400 fiyat aldım prestij paket için, güzel de rakamdı fakat beğenmedim.
Abi bende maslaktan fiyat aldım bugün, inceledim de. Beğenmediğim için vazgeçtim, kaldık arabasız![]()
Arona ve liste fiyatı ekstralarla 1590 mı? Vay arkadaş vay. Güncelde aldığınız indirimlere kanmayın beyler.
Instagram: mutusgarage
Mevzu şu, araçların neredeyse hepsine zam geldi hatta tüm markalara %5-6 civarı.
Elinde zamdan önce stoğa alınmış hatta daha önceki kurdan girmiş aracı olan daha esnek fiyatlara verebiliyor. Birde markaların kampanyası var, kampanya ve kur avantajı birleşince iyi indirimler çıkıyor ortaya.
Eski girişli fiyattan vermek bayi için hem para maliyetinden zarar hem sattığın aracı sattığın fiyattan yerine tekrar koyamamak demek. Ama bu dönem kar değil adet biraz daha önemli.
Merhabalar, 2016 model bi XC90 almak üzereyim aracın servis geçmişini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı rica etsem?
Bu arabaları nasıl böyle hatalarla piyasaya sürmüşler anlamıyorum.
Tiguan Elegance aldık, araba sürekli front asist, şanzıman, egzoz vs arızaları yakıyor. Tiguan gruplarında da herkes şikayetçi güncel yazılım bekleniyor Almanya'dan...
Yine Kodiaq Prestige aldık, o da front asist ve vites hataları verdi, 10 dk vitese geçmedi araba sonra kendi kendine düzeldi.
3m para veriyoruz yaşadığımız rezilliklere bak.
Şirket aracı olarak 2 yıldır Taigo kullanıyorum, geçen bi arkadaşımın Arona' sını kullandım Taigo onun yanında çok çok iyi ve kaliteli. Arona' nın malzeme kalitesi, hissiyatı Taigo' ya göre çok vasat.
Taigo' ya verilen paraya acıyorum cidden, o fiyata daha güzel alternatifler varken insanlar sırf VW diye o paraları veriyor ama gerçekten hak etmiyor.
Geçen arkadaşım 0 Taigo aldı Style paket, araçta 100 KM hızda anlamsız titreme vardı daha çözememişleri![]()
Sınıf atlayayım Porsche Cayenne (son nesil yeni araç) benzer durumlar yaşandı.
Yazılım güncellemesi geliyor galiba.
Test aracımla çok yol yaptık, uzun süreler kullanan var son kasayı hiç gık demeyen çok.
ama bahsettiğiniz durumu yaşayan da var. çağrı merkezi hızlı çözüm üretiyor,
Bir yazılım durumu olacak bildiğim kadarıylı. ( Yetkili açıklaması değildir, kendi yorumumdur )
Taigo konusunda katılmıyorum kullananlar çok memnun ama tabi seri üretimde her araç sorunsuz çıkmayabilir. Kronik bir durumu olan mesele duymadım. Filo da teslim ettik aynı şirkete 25-30 tane ve ayda 5-10k km yapıyorlar, zaten ilaç firmaları sürekli taigo tepesinde.
taigo kesinlikle F/P arabası, eksiğini bulursun donanım olarak, aracı beğenmezsin o ayrı....
Valla ben taigoyu doğuşa götürdüm acaba bunun yayları arasında takoz mu unutuldu diye. O kadar sert geldi bana.
16 jant var, 60 yanak giti diye hayatımda adını duymadığım bir lastik var üzerinde. Sanki 60 yanak değil de 30-35 yanak gibi sertliği. Gerçekten pişman oldum bu arabayı aldırdığıma.
Ki senelerdir de yaylı, coiloverlı, ince yanaklı 19 jantlı arabalara bindim. Hala da biniyorum 19 jantla. Onlardan daha sert bu araba.
Multimedyası güzel, ama araba sürüş olarak gerçekten kötü. VW kalitesi ile alakası yok. Bundan önce ki şirket aracım 2017 Poloydu malzeme kalitesi, yol tutuşu herşeyi bundan fersah fersah üstündü.
301 veya C-Elysee' den geçen memnun kalır bence. İlaç mümessillerini bilmem ama bizim şirkette herkes hararetinin yükselmesinden şikayetçi. İş arkadaşım çoğu zaman İstanbul trafiğinde arabayı dinlendirip gidiyorum diyoBu konuya servisin sunduğu çözümmüş 'soğutup' gitmek.
Uzun süre kullandınız mı bilmiyorum ama uzun süre kullansanız fikriniz değişebilir. 31K km oldu ve 0' dan beri bende yaşattığı saçma sapan arızaları yazmıyorum bileki arabaya daha fırça değdirmedim o kadar güzel bakıyorum
![]()
Hee tabii ki bi tü kaka değil elbette ama bence kesinlikle parasının arabası değil. Şahsi görüşüm bana f/p olarak mantıklı gelen tek bir noktası yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)