Mini Countrymen Elektrik için istanbul veya yakın iller yardımcı olabilecek varmı?
fordda çalışan var mı aramızda yardımcı olabilecek?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
bayonda yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Şirkete 16+1 personel servisi almak istiyoruz. Mevcutta ducato'muz var yine 16+1.
Öncelikle yine ducato almak mantıklı mı? Daha ucuza reno, daha pahalıya sırasıyla Transit, crafter ve sprinter var.
İkinci olarak da bayide hazır koltuklu araçların fiyatları daha yüksek. Dışarıda açılmış araçlar daha uygun. Ducato'yu daha önce bayiden almıştık koltukları çok rahatsızdı, dışarıda açılmış almak mı doğru olur?
Yardımınız makbule geçer.
Savaş MotorSports
Ducato, satın alırken uygun, kullanırken uygun, cep dostu vs ama kalite ve konfor konusunda aralarında en kötüsü diyebilirim. Daha 1 ay olmadan arka bagaj kapıları ses yapmaya başlar. Koltukları küçücüktür, döşemeleri vs biraz uyduruktur. Sprinter da kullandık, hala da kullanıyoruz. Ama en optimum olarak şu an hem alırken hem kullanırken hoşumuza giden Transit oldu. Hem rakam olarak Sprinter / Crafter ikilisinden uygun, hem yolcu hem sürücü için konfor ve kullanım olarak Ducato'dan daha iyi diye düşünüyorum.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Sakaryada ykş oto garaj var. Sahibinden sitesinde ilan veriyorlar sürekli. Aman diyim sakın oradan almayın.
Cars Of Yks - Şikayetvar
men dakka dukka.
1.6 civarına
Chery tiggo 7
Byd atto 3
Togg kısa menzil
Başka ne alabiliriz f/p tavsiye var mıdır.
men dakka dukka.
Hyundai kona ve kia ev3 alternatif olabilir.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
dun tesaduf arkadasım almıs. ionic 6 1700 dedi bi bak ıstersen ionic 5 ler goze guzel gelıyor .
ev9 u bayıde gormustum efsane bır arac. onun kucugu cıkmıs canlı gormedım ama ev3 e bakılır yada ev6da yenı menzılden dolayı uygun fıyatlı arac gelmıs onada bir bak
servis işiyle uğraşan biri olarak fiat=pejo=citroen hepsi aynı araçlar,motor konusunda sağlıklı fakat yolcu ve sürücü konforu yok araçlarda piyasadaki çoğu araç %90 sonradan açma,fabrikasyon servis istiyorum konfor benim için önemli diyorsanız sprinterden şaşmayın,ama onun da çok fazla sonradan açması var dikkat edin
Hyundai Ioniq 5N gelmis te 5 milyon fiyat biraz abarti olmamis
Sanal ses ve vites olayi guzel icat mubarek ucaktan biraz daha yavas direkt isinlaniyor da fiyata yorum yapamadim
Peugeot 308 gt donanım paketi :
1.2 purertech 130 benzinli
İçin yardımcı olabilecek var mıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)