Bu 0 araçlara her ay en az bir kere zam gelme olayı nedir acaba? Geçen sene 2022 temmuzdan beri neredeyse dolar %9 oynamasına rağmen her ay zam var. Kasımda ötvye cogu marka araçlarını sokmamak için 2 kere zam yapan bile oldu. Kasımdan beri dolar aynı neredeyse. Aralık ocak şubat hiç birini es geçmedi markalar. Opel vs yine fiyat güncelliyor… 0 araba zaten yok , olmayan şeyi istisnasız zamlama her ay var
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Buradan da yazayım, anadolu yakası Hyundai uçar bayii i20N için 4 kişi var sırada araç gelecek, gelince arayıp bilgi vereceğim en yüksek rakamı veren alır dedi nasıl ama![]()
https://twitter.com/ruuuudvan/status...21510424420354
fiata tweet attım. etkileşim sayısı artarsa bir yetkili en azından bir açıklama yapacaktır.
rica etsem tweeti gerek yorum gerek goruntulemeyle destekler misiniz.
iyice suyunu çıkarttılar valla .ikinci eller sıfırdan fazla fiyata satılmasını, sıfır aracın liste fiyatının üstünün etikliğini kabullenmeye başlıcaz nerdeyse
pejo , citroen , opel , hyundai gibi markaların internet sitelerinde talep formunu zaman zaman dolduruyorum. ertesı gun bir kesinlikle arıyorlar.
izniniz var ise bayi sizinle iletişime geçecek diyorlar.
izin verirsem ki hep arayabilirler diyorum.
bayiden biri arıyıp araç yok gelmicek diyor
klasik isim yazdırma .haftaya kota açılcak yine arayın demeler fln oluyor.
başka hiçbir gelişme yok.
ben açıkcası merhaba aracınız geldi bayimize buyrun diye telefon ettiklerinide sanmıyorum.
twitterdan şansımı denemeye karar verdim.
deneyip bunuda görücez.
audi a6 almak isteyenler, fazladan 700.000 gibi bir rakam vererek, A6 alma şerefine sahip olabilir.
aradaki farkla avrupada 3-4 yaşında a6'da alabilirsiniz...
aradaki farka burada da hatiri sayilir araclar alinir, eski arac alinip toplanir hatta ustune de 1-2 yillik yakit parasi kalir, halihazirda arabam var diyene, islek caddede cigkofteci acilir, zabitada tanidik var diyene kofte ekmek arabasi alinir, ici doldurulur, ikinci el cihazlarla veteriner klinigi acilir... Abi 700.000 nedir?
öyle işte.
Valla yaklaşık 3 hafta önce iş yerinde otururken arabamın aynı model yılı ve donanımındaki arabaları kaydettigim aramayı açtım. Ani bir kararla arabaya ilan açtım. Telefon durmadı. 2014 leon 1.2 tsi dsg 86k km'de. 560 bine verdim arabayı. Sonra aynı gün gece mavisi sıfır megane 4 joy comfort buldum stokçu ama çok efendi bir arkadastan 730'ada ondan arabayı aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama varacagım nokta şu. Buldugun anda yapıştır.. dönem öyle bi dönem
Tango-1 never dies.
Zor ihtimal kesinlikle biliyorum ama a3 sedan sline için araç geliş tarihi ile ilgili bilgi alabileceğimiz en kötü ihtimal golf rline 1.5/1.0 sıfır araç için sağlıklı bilgi alabileceğimiz bir üyemiz var mıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)