Fiat Egea 1.6 cross lounge paket arıyorum. Siparişi için yardımcı olabilecek var mı ?
Fiat Egea 1.6 cross lounge paket arıyorum. Siparişi için yardımcı olabilecek var mı ?
doğuştan araba manyağı
Arkadaşlar golf 1.0 etsi dsg life paket araç arıyorum. Takasa araç verebilirim 2014 golf 1.4 tsi comfortline aracımı. Yardımcı olacak arkadaşlara acılı Adana kebap ve şalgam 5lt ısmarlarım![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Konya da bir tır Audi a3 sedan bayiye geldi. Yarın arayacağım yok çekeceklerini bile bile . Bakalım ne diyecekler
otomobil ruhsatlı olmak şartıyla ;
expert traveller
zafira life
jumpy
ulysse
staria
arıyorum , hangisi olursa ona göre tercih edilecek , yardımcı olabilecek var mı ?
tabi ya ...
cupra formentor 1.5 tsi arayanlar için, doğuş stoklarında var. bayii'ye gidip araba alabilirsiniz. haftaya teslim
bu sene bolca 2023 formentor gelecek
devlet gözlerini korkuttu biraz sanırım.
geçenlerde 12. ayda sıfır araç alan iki tane tanıdığıma vergi denetim kurumundan tebligat geldi soru cevap şeklinde elden para ödedinizmi aksesuar satın aldınızmı vs. sorular sormuşlar
formentor elde kaldığı içindir...
100 tane araba alıcam nisanda...
birçok marka 100 aracı tamamlıyamıyor , 100. aracı anca haziranda teslim edebilirim diyor...
wv , nissan , pejo , toyota ....
médiocrité partout
Cupra bayiliği bu yıl alındı bizde.
İlk sevkiyatların hepsi satıldı.
2.sevkiyatlarada satış başlıyor yarın, Cupra satış hızı iyi olan bir ürün oldu.
Ancak 2.elde henüz yükselişe geçmediği için al-satçı talep etmiyor Nihai kullanıcı çoğunlukta.
Bence harika bir araç olmuş Cupra Formentor. Aldıktan sonra tek yapılacak şey yalıtım iyileştirmesi. ( Bagaj havuzu ve çamurluk içleri )
2.0 310 hp 4x4 Formentor göz kırpıyor. Ama görmezden geliyorum ben.Aracın kafadan duruşu biraz daha güzel çekici gelseydi bana olacaklardan korkardım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)