İstanbul'da bir audi bayi, a3 35tfsı için liste fiyatının 400.000-TL fazlasını utanmadan sıkılmadan direkt talep ediyor![]()
Yıllarca bu halk , medya galericilerin üstüne çok ama çok geldi . Olayları anlamadan hemen bi yargılama var toplumuzda . Asıl sıkıntı bayilermiş demekki . 2 saniye geç merhaba dedik diye ne galericiliğimiz ne insanlığımız kaldı , şuan bayi çalışanları kimseyi takmıyo bile , paranla rezillik bu olsa gerek . Toplumda seviyo sıfır arabaya bincem diye kendini sevdirmeyi . Ramazanın ilk günü yakınımızdaki bayilere gittim piyasaya bakmak amaclı , test araclarının biri gidiyo biri geliyo görseniz vay be dersiniz bu ne ilgi . Bayiler bu işi çok sevdi yıl sonuna kadar bu iş böyle gider. Bayiler 5 yılda kazanacagı parayı şuan 1 yılda acıktan aldığı paralarla kazandı zaten .
Altinsoy bayi 2. El kismi benim satilik 308 aracimi almak icin irtibat kurdu. İyi dedim madem bana da i20 ayarlayin. Olur dedi, önünüzdeki ay arac gelecek. Sira var ama biz sizi one aliriz. Peki dedim fiyat ne? 660 bin tlyani insan katil olmamak icin zor tutuyor kendini. Aracimi da satmadan ciktim.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
yamaha bayiisinde 1 tane r25 buldum , aksesuarlı olduğu ve 233 bin tl den düşmeyeceklerini söyledi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Bizim millet seviyor, sevildiği yerin kapısında sıraya girmeye. Kim daha çok severse onun kapısına sıraya giriyorlar. Bkz: Doğuş oto, yıllarca aynı taktikle yok sattı. Şimdi sadece bayilerin yüzsüzlüğü ayyuka çıktı. Bayiler de galerilerle aynı çakallıkları yapıyor. Şerefsizlikten başka bir şey değil yetkili distribütörsün sen. 3 tane sıfır araba almak içeri giriyorsun, derdini anlatıyorsun adamlara yüzüne bile bakmıyorlar. Enflasyon yüzünden millet mala sarıldı tabi bu aralara ondan bu kadar rahatlar. Umarım bugünlerini ararlar sürüne sürüne başka bir temennim yok. İşini düzgün yapmayan tüm satışçılara bu eleştirim, işini düzgün yapanların zaten üstüne alınacak bir durum yok.
Dün bir adet 3008 Gt paket buldum inşallah onu alıyorum , çıldırıcaktım artık her bayinin olumsuz cevap vermesinden onu geçtim bazı bayiler telefonlara bile çıkmıyorlar.
Merhaba,
Nisan ayın da vw e zam gelecekmi bilgisi olan var mı ? Zamlar dan satış temsilcisinin haberi önden oluyor mu ?
Neredyse her ay %1-5 arası geliyor zaten abi, sürpriz bir durum olmaz kiAy sonu bilirler onlar da genelde
bayii’lerin vallahi biz satmiyoruz.
Ozel araclar fabrika kisiye ozel yolluyor, biz teslim ediyoruz yalani ayuka cikti.
500e Her bayiiye 1/2 arac geliyormus, teslimat baslayali 1 haftada 14 ilan,
Bunlari halk yatirim icin 4/5 ay oncesinden siparis edip alip hemen gidip galeriye satiyormus
sahibinden.com Hata Sayfası
Esimin kardesi dogus oto dan tcross aldi liste fiyatindan. Ekstra avanta, cam filmi, seramik vs hicbir sey olmadan
inanır mısıız bilmem bir arkadaşa geçen hafta partner van aldık. tüm opsiyonlar dahil. liste fiyatından 3-5bin daha düşüğe. ticari diye böyle olduğunu sanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)