Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Mercedes tır için bayiler 2024e kadar sıra vermiyo. Var mıdır man scania mercedes bayilerde çekici satışı için yardımcı olabilecek?
06 SS 0006
06 MRZ 06
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Atasözünü genelde hep anımsamışımdır; lakin açık yüreklilikle diyebilirim ki i20N'e, çok çok aykırı veya sıradışı özelliklerde (sallıyorum bi drift modu gibi bişey mesela) belirli adetlerde olacak special/limited edition bi serisi bulunmadıkça 1M üzeri benden kuruş çalışmaz.. bırakın 1.3ü falan.
Hatta halihazırdakine 800K bile veremem ben, ben versem içim el vermez.
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
https://twitter.com/habercikarinca/s...HLBR84P9w&s=19
Birileri devlet ile otomobil işlerini birbirinden ayırmamış anlaşılan.....
Okumadan imzalamam.....
geçen ay 14 tane taigo bir şirkete filo teslimatı yaptım, araçlar 1 ay kadar plakalı şekilde bahçemde durdu, 7-8 tane taigo başka bir şirkete filo teslimatı yaptım, onlar 1 hafta kadar parkımda plakalı durdu, bugün 4-5 tane Troc tır ile bir filo satın alan şirkete gitti.
Uzaktan bakan biri stokçu der, almış plaka takmış vs vs der.
Tesim ettiğim 14 araçlık filodaki araçlar ayda 10.000 km yapan araçlar öyle al-satçı adamlar değil.
Bu yüzden bu tür videoların gerçekten içeriğindeki araçları öğrenmek gerekli.
Stoklayan yokmu, fazlasıyla var, Avm otoparkları, katlı otoparklar, köylerdeki hayvan damları vs vs![]()
engellilere araç satmayan birçok firma varmış ankarada
daha doğrusu liste fiyatından satmayan ve istedikleri paralar 100.000'den başlıyormuş
Yanlış anlamayın ama bu halka çok güzel oldu , yıllarca galericiler şöyle böyle diye arkamızdan atıp tuttular. Yok ben kurumsaldan alırım , yok dıst. , yok bayi dışında araba almam diye diye bu hale getirildi konu. Kusura bakmayın ama en büyük yamyam bayiler çıktı. Çalışanından tut müdürüne ordan patronuna girdikleri hal ve hareketler normal değil. Yıllarca galerinin kazandığı para sorgulandı 1 milyonda 100 bin mi kazanılır şimdi ne güzel bayi sıraya 100bin üstü istiyor. İkinci eldede araba yok sattığımız arabayı yerine koyamıyoruz ama müşterye saygısızlık yapmıyoruz alıyosan al kardeşim demiyoruz .
Çamlıca Camii otoparkının sebebi çözüldü, SetCard filo şirketininmiş hepsi. şirket merkezi çok yakın, en yakın en büyük park alanı da orası. herifler kiralamışlar orayı ama şimdi mevzu oldu diye bir de arabaları alıp götürmüşler
aldınız bitti neyse mecburdunuz diyelim onu anlarım ama gidip ticaret bakanlığına cimere her yere şikayet etmediniz mi? markanın merkezini arayıp sövmediniz mi?
sessiz kalıyorsanız siz de suça ortaksınız maalesef. siz bir şeyi ispatlayamazsınız belki ama usulsüzlüğe göz yumulmayacaksa denetime gider belalarını öperler belki, denemeden bilinmez
2022 0km si 638.000 TL olan ( maalesef ki bulunması zor ) Polo 1.0 Tsi Dsg aracın 2021 7.000 km de olanını 790.000 TL den satma çabası nedir ?
Bayi %2 kar marjıyla çalışsın, son kullanıcı aldığı paranın 2 katına hatta 1 yaş daha yenisinin 150.000 TL fazlasına satsın.
Kim YAMMAM ?
Herkes yamyam olmuş, başkası yapınca YAMYAM, kendisi yapınca ticaret.
Kimse sütten çıkmış Ak Kaşık değil.
Son 2-3 yıldır Türkiye de ticaretin cılkı çıktı. Ev-Araba en başta olmak üzere ticaretin döndüğü her yerde düzen bozuk...
Ama galerici, ama müteahhit, ama bayi, ama marketçi ama yapı marketçi...., yada normal meslek sahibi olup ayaklı galerici...... Herkes yolunda
@207_TR sorunun cevabı belli de,
bayi %2 ile mi çalışıyor?
yada gercekten araç yokta satamıyor mu, benim hiç inanasım gelmiyor çünkü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)