Sıfır aracları inceleyin | Mercedes-Benz Online Store
bu site ne iş ya dolandırıcılık falan mı?
Benzeri benimde başıma geldi. 5.30 bakarken bir sürü otomobile baktım. En son biri elimde kalıyordu. Baktım fena değil bi klima çalışmıyor sunroof yarım açılıyor vs en son fiyat nedir bu masrafları var dedim. Abi araç bizim yüzbaşının arabası benim değil ama en son ne derse üstüne 50 bin lira da benim komisyonum var dedi. Sen necisin galeri mi al satçı mısın? Yok abi ben aşçıyım askeriye de dedi. Ee ne ayaksın komisyon nereden çıktı şimdi dedim istersen dedi. Okkalı bir küfür ettim bıraktım gittim. Askeriye de aşçı bile komisyon kesiyo emenike.
IN BOOST WE TRUST
Skoda octavia arıyoruz var mı yardımcı olabilecek
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Uzun zamandır şirkete fiat egea almaya çalışıyordum, araç bulamayınca elektrikli MG4 aldım. Dün Bursa Ban oto dan 2 3 kere aradılar ellerinde fiat egea varmış benzinli. Düşünen olur diye yazmak istedim.
MG4 ü bayiden aldım, henüz 300 km de çok deneyimleyemedim ama ilk izlenimlerim fiyatına göre güzel ama arkası yolda salınıyor gibi. Şehir içinde elektrik tüketimi iyi ama otobana çıkınca bayağı hızlı iniyor. Menzil olarak 300 km yapıyor gibi karma kullanımda. (Comfort paket benimki bu arada). Eksi yanlarına ek olarak araçta türkçe dil seçeneği yok, lane asisst ve hız sabitleyici çok iyi çalışmıyor, ani fren yapıyor hızı sabit tutmak için. Ama adaptive cruise kendi kendine dur kalk yapıyor onu beğendim. Aracı açıp kapattığınız da mode seçenekleriniz başa dönüyor, istediğiniz gibi kalmıyor. Bizim şirkette güneş enerjisi de olduğu için mantıklı geldi hazır bulunca da aldım ancak tek araç için çok mantıklı değil gibi. 1.159 fiyata aldım. Zoe ye göre daha geniş iç ve bagaj hacmi var. Yedek parça da da çok sıkıntı olacağını duymadım ama her şey olabilir tabi![]()
Ek olarak, jantlar kapak o biraz can sıkıyor değişiklik lazım. Ama farlar çok güzel 170 hp yi hissettiyor ve esp kapanıyorAraç turuncu çok dikkat çekiyor bence gayet güzel bir renk.
skoda araçlar için özel Mesaj atabilirsiniz monte carlo önümüzdeki ay bayaa olacak rahat bulunur octavia 1.0 elite ve 1.5 premiumda aynı şekilde
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
skodada %6 yada %7 en dusuk zam bekleniyormuş. Liste fiyatına monte carloyu veren varmı? herhalde 1.4 ten aşağıya olmaz ozaman zaman uygulandıktan sonra.
doğuştan araba manyağı
O kadar konu içinde uyardım ettim ama söylemeden duramıyorum yine...
2001 krizinden ders almayanların çok üzüleceği bir zaman dilimine koşar adım gidiyoruz.
Son zamanlarda I20N soran ya da alabilen var mıdır? İlan sayıları da ciddi azaldı, karaborsa mı oldu acaba tümden?![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)