Ben bayiye 2 gun önce ulaştım. İ20 n olmadığını söylediler.
Arkadaşımız gelıp fıyat almış dıye bahsettım. Bızden olma ıhtımalı yok 3 4 aydır 1 adet bıle arac gelmedı dedıler. Farklı bır bursa bayı olabılır denıldı.
Arkadaşımız sanırım bayıyı karıştırdı. Yada bayıdekı satıştakı arkadaşın i20n stok durumu hakkında bılgısı yok.
Bayiilerde genel olarak belli donanim modellerde hafiza kaybi yasanmaya basladi,
O danismanin ilgi alani degildir yada coktan satilmistir, yuz yuze is degisebilir ama konu genelde n gelmez beklemeyin, onlineda hazir araclara bakin, i20 manuel son bitane beyaz olcakti onu verelim kampanyada zam gelecek seklinde konu evriliyor, adinizi yazalim gelirse arariz.
Bu tur araclarda suan hazir canli ile gidip bi sekilde olurda denk gelirse oracikta anlik bitirmek lazim.
Bende N icin 4/5 tane bayiilere gelebilecegi ama az adetle geldigi icin fabrikadan direk isme teslim olabilir yada az geliyor zaten mecbur para almamiz lazim gibi duydum.
Honda civic lpgli Eco executive paket araç arıyoruz. İzmir ve çevre illerden yardımcı olabilecek var mı?
Ben de pazar uğradım İnallar’a, araç yok dedi satış danışmanı. Arkadaş fiyat almış cuma dedim, stoklara baktı tekrar ama araç yok. En son kasımda gelmiş araç, 5.ye isim yazdırıp çıktım![]()
belli marka modellerde hala araç yok.örnek vermem gerekirse aklımda olan bir araç ama stok olmadığı için zorlamadım.seat leon fr hala yok.ama cupra showroom'da cupra leon ve cupra formentor var.seat leon fr 2024 için gelicekmiş ama sayı veremediler.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
i20N'e bugün zam gelecek diyorlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hocam selamlar. Sıkı bir Hondacı ve sürekli kapıda Honda tutan biri olarak son kasayı ben şahsen önermiyorum. Executive'ler donanım ve görüntü olarak müthiş tatmin edici ama Hondalar için her zaman geçerli olan bir kural var, alıyorsan makyajlı kasa alacaksın. Hele ki bu araçlar Tayland üretimi olduğu için çok fazla kronik sorunu var. Aynı paraya alternatif ne olabilir bilmiyorum ama ben tavsiye etmem. Direksiyon kutusundan başlayarak çok sayıda kroniği olan bir araca o paraların bağlanması ne kadar makul olur bilmiyorum ek olarak LPG verimi çok yüksek değil ve LPG arızası da çıkartma ihtimali var..
VW bayisi çalışanı arkadaşlar, yeni Passat Variant ne zaman memleketimde satışa çıkacak? Bilginiz var mı?
Okumadan imzalamam.....
Mayısta şirket arabam değişecek. Ne yeni tiguan, ne yeni passat yetişmiyor gibi.
Golf'te makyaj görmüş galiba, en azından içi. Bu da yetişmez herhalde mayısa.
Bakalım ne yapabileceğiz...... Audi A3, Merso A sedan falan da var sanırım ama bunlar da makyaj görebilir belki ama sonuçta küçük araba baktığın zaman.
Okumadan imzalamam.....
Takas icin skoda erele ugradim,
Sadece kodiaq var preatije eski model tabiki, 2milyon280bin kampanyali fiyati ayni arabayi bikac ay once 1700lere aldik zaten,
yeni kasa tigiuan yada benzer bisey aradik ama 2024ler allah kerim, hic bilgi yok henuz dediler.
Diger modellerde 1.5 e tsi parasina sadece 1.0 az araba varmis, onlarda zaten hic araba bulunmazken bile 1.0 oldugundan sebeb sanirim her zaman vardi.
2024 model olarak mart oncesi yardimci olabilecek varsa, full elektirik spring ve otm clio takas yada nakit pm atarsa sevinirim.
Sıfır araba piyasası ötv muafiyetli araçlar üzerinden devam ediyor. Honda civic karaborsa, pejo 408 neredeyse ötv li fiyattan satıldığı duyumları geliyor. Bayiler yine fırsatçılık peşindeler. Bu piyasa düzelmez.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)