Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Güncel. Citroen Ami ve Fiat Topolino için yardımcı olabilecek var mı?
SKODA SIMPLY CLEVER
citroen ami 2023 model 3.000 km de olanını 2 gün önce 295 e aldık hocam,belki faydası olur size![]()
amide kampanya var 381 nakit 441e 200nakit 240 taksitle veriyorlar.pazartesı bır tanıdık ile sordurucam oluru nedir diye.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Biz 16+1'lerin hepsinde Transit'e döndük (ufak olanlarda da Transit Custom'a geçtik). Transit'te otomatik kapı problemi dışında hiçbir sorun yok şimdilik. Ki, güncel (0km) olanlarda onları da manuel sürgülüye çevirdiler. Nedense bozulduğunda otomatik kapı sıkıntısı çözülemiyor, servise birkaç sefer gitti geldi olmadı. Yapıyorlar yine bozuluyor. Dışarıda kasacılar/dizayncılar bunu hallediyor ama buralara yaptırsanız bu sefer araç garantiden çıkıyor, kabul etmiyorlar. Biraz gıcık bir durum. Ama bunun dışında araçlardan bayağı memnunuz. Filomuda ayrıca kapalı panelvan ve açık kasa Transit'ler de mevcut, onlarda da sıkıntı yok çok şükür. Daha önce yükte Renault Master kullanıyorduk, onlarda da adblue veya partikül filtresi problemi yaşadık, yaşıyoruz..
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Bu yıl rekor bir adetle kapanır diye düşünüyorum. Son ay hatta son 2 ay adetlerin baya iyi olduğu aylar oldu.
Tanıdık Toyota bayi sahibi/çalışanı var mıdır acaba, ötv muafiyetli C-HR düşünüyoruz.
Yakın zamanda dizel a6 için fiyat alan oldu mu acaba
Borusan'dan yeni Mini Cooper 1.5 JCW fiyatı alan oldu mu yakın zamanda acaba?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Arkadaşlar
Renault yedek parçada çalışan bilgili biri var mıdır tanıdık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. yeni konu açmak istemedim.
Volkswagen'de yardımcı olacak biri var mıdır?
Manuel 1.0tsi düşünüyoruz. İndirim, kampanya vb ne var ne yok bilmiyorum
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)