başka bir araçla piste çıkmadım ama
tamamen track spec hazırlanmış arabaların 2-3 saniye arkasında olan bir 7.5R'a pistte başarısız diyemem
8R ön-arka yürüyen sistemle çok daha başarılı olacaktır
başka bir araçla piste çıkmadım ama
tamamen track spec hazırlanmış arabaların 2-3 saniye arkasında olan bir 7.5R'a pistte başarısız diyemem
8R ön-arka yürüyen sistemle çok daha başarılı olacaktır
Golf 7 R400 2.5 değil 2.0 TSI idi. EA888 Golf R da kullanılan 280ps lik makinanın aynısı. Şaka değil bize 118k euro fiyat vermişlerdi o zaman R400 için hatta daha üretimi belli olmayan otomobil için nası fiyat veriyorsunuz falan demiştikHatta o zaman yazdığım postlarda olması lazım sanırım. 118k euro o zaman için iyi paraydı ve r400 aşırı gereksiz bir arabaydı çünkü gücü dışında bi numarası yoktu. O motora merhaba diyince zaten 400hp oluyor.
Vag keyifsiz veya sportif değil kısmına katılmam. Keyif veya sportifliğin tanımını kim yapıyor? Bana göre farklı olabilir. Doğru dokunuşlarla vag pistlerde güzel süreler yapıyor. 2007 model bir fwd golf ile 2.15 dönen var parkı. dolu fk8 typer süreleri bunlar.
Kim ne derse desin abi bence golf r güzel araç özellikle son 2 jenerasyondur iyi tuttu. Bir tane mavi 7r vardı tte535 setuplu idi sanırım, avansı falanda açık bir araçtı st2 997tt ile denemelerine canlı şahit olmuştum golf fersah fersah daha hızlı idi aça aça gidiyodu resmen 200den sonra falanda yakalayamıyordu turbo. bi acayip yürüyordu. Adam günlük kullanıyordu zaten aracını. O zaman anlamıştım aslında golf r ın ne kadar mantıklı bir araba olduğunu.
Stok 8R düzde epey hızlı. Dokunuşlarla çok hızlı olur bu araç. Acaba pistte neler yapabilir.
Bi 106 gti değil @fthdrn
imzasız..
Golf R400 (RS 2.5TFSI) icin buraya link birakiyorum:
La Volkswagen GOLF VII R420 de nouveau de sortie sur le Nurburgring ? - Vag-Perf
VW Wanted New Golf R With 5-Cylinder Engine, But Audi Said No: Report
Konu tam bir TR mozaiği olmuş, ekonomi var, siyaset var, araba var, makara var her şey var.
Swj’lik de bana kalmış, eksikliklerini aratmamak için ben üstleniyorum: “Spor olmayan arabalara karşı kullandığınız ayrımcı dili şiddetle kınıyorum1!!1!1!!!!” #sporsuzarabalaryalnızdeğil
"Korkmadık, savaştık"
Ülke olarak genel sorunumuz bu zaten hiç bir tecrübesi ve bilgisi olmayan insanların bodoslama konulara girip ukalalık yapması. Forumun geldiği seviyeye üzülüyorum. Çağrı söyler misin hayatında kaç takım lastik eskittin bir otomobille yaptığın en yüksek sürat girdiğin viraj neredeydi? Kimse yanlış anlamasın yapmamış olabilirsin saygı duyarım. Ama böyle kestirme ve ukala cevaplarla konulardaki kalite dediğimiz şeyin sonunu getirdiniz.![]()
2 tane 8R satıldı bile geçen hafta 1 6R el değiştirdi bu hafta 1 tane daha aracı olup satıyorum. Demek ki insanlar bişeyler alıp satıyor. Siz burada ekonomistlik yaparken.
Ülkemize bende üzülüyorum. Ama yeri burası değil![]()
Sadece c segmenti hothatchin marka son susturucu "90bin" opsiyon hea. Vay arkadaş vay. Biz bitmişiz be.
Instagram: mutusgarage
Dün canlı kanlı 8r gördüm, inceledim biraz ön jantlara dokumdum falan, bu araba yol tutmaz ve kafadanda kayar. 10 sayfa ne diye konuşulmuş anlamadım, zaten bu paraya kimse almaz![]()
20 adet golf R satıldı,yenılerde satılacaktır.
Hatta eskı Porsche turbosunu satıp(2007) golf r alan bıle var. Gunluk kullanımda keyıflı,satısı artırmak ıcın drıft moduda oyle.
Karsılastırılan golf r yada gtı lar pıst ıcın bır cok sey degıstırılmıs.
Ancak fk8 tarzı hothatch lere lastık koy devam et.
Burada tercıh onemlı,artık safkan hothhatc malesef cıkmıyor. Ornek Gp2 vs Gp3. Ne kadar daha gunluge uygun....
Hersey satıs yapabılmek ıcın.
Kımse hot hatch aracının karda gıtsın dıye almaz ama orada yurumesı de keyıflı olur.
Oncekı mesajımda yazdıgım gıbı,burada ıhtıyaclar ve zevkler devreye gırdıgı ıcın,konu cok uzun ve gorecelı hale gelıyor.
Gonul ıster GT3 pıstte olsun,gunluk S coupe,daga cıkarken Cayenne yada Gls,aılece tatıle cıkarken S hybrid,ava gıerken Land cruıser
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)