User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
136 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yeni Haracınız hayırlı olsun. UTTS

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carmageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim is makinem var mesela. Gidip bidonla aliyoruz, o nasıl olacak?

Sadece bireysel araclar icin olacak sanırım.
    bizimde is makinesi var sase no yaziyor petrol ofisi yakit kartin ustunde.

Carmageddon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sitede is makineleri de UTTS ye dahildir diye okudum fakat anlayamadigim sey su. Bu UTTS sistemi depo kapaginin olduğu yere monte edilmiyor mu? Is makinesi gidip kendisi yakit almıyor ki, nasil calisacak sistem?

Carmageddon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14. Forklift / İş Makinası nasıl olacak?

Akıllı Anahtarlık cihazı ile yakıt alan jeneratör iş makinesi gibi araçlar bidona yakıt alıyor, nasıl bir yol izlenecek? Tebliğde forklift ve iş makinaları için detay bir bilgilendirme olmamakla birlikte, yeni bir bilgi gelene kadar mevcut düzende olduğu gibi bu araçlar Akıllı Anahtarlık seçeneği ile yakıt ikmaline devam edeceklerdir. Bidona yakıt alımı da yeni bir bilgi gelene kadar mevcut düzende olduğu gibi emniyetten alınan belge ile devam edecektir.

Simdi buldum bunu. Is makineleri icin UTTS yok diye anlıyorum, eski duzen devam edecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtını gider olarak göstermeyeceksek mesela kullanılmayan bir araç, ama yine de araca bu sistemi taktırmamız zorunlu mu acaba şirket adına kayıtlı olduğu için? Bilgisi olan var mı?

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtını gider olarak göstermeyeceksek mesela kullanılmayan bir araç, ama yine de araca bu sistemi taktırmamız zorunlu mu acaba şirket adına kayıtlı olduğu için? Bilgisi olan var mı?
    şuan için 2025 temmuzdan sonra HER ARACA zorunlu.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siteye kayıt olup şirket aracını ekledim, siparişi de oluşturdum ödeme kısmına geldiğimde ise ilk ekranda "Türkiye Emlak Katılım Bankası"nın iban bilgileri çıkıyor, sipariş formunu indirdiğimde ise "Ziraat Katılım Bankası"nın iban bilgileri çıkıyor.

Hangisine ödenmesi gerektiğini öğrenebilmek için dünden beri 3 kere aradım, ulaşamadım. Geri dönüş talep ettim, dönüş olmadı. Mail attım, cevap yok.

Noterlerdeki yeni satış sistemi gibi bi b*k. Herhangi bir yeni kural vs birşey getiriyolar ama çalışıp çalışmamasıyla asla ilgilenmiyolar
    Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli araçlar da bu düzenlemeye dahil mi
    www.vava.cars

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WeLeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteye kayıt olup şirket aracını ekledim, siparişi de oluşturdum ödeme kısmına geldiğimde ise ilk ekranda "Türkiye Emlak Katılım Bankası"nın iban bilgileri çıkıyor, sipariş formunu indirdiğimde ise "Ziraat Katılım Bankası"nın iban bilgileri çıkıyor.

Hangisine ödenmesi gerektiğini öğrenebilmek için dünden beri 3 kere aradım, ulaşamadım. Geri dönüş talep ettim, dönüş olmadı. Mail attım, cevap yok.

Noterlerdeki yeni satış sistemi gibi bi b*k. Herhangi bir yeni kural vs birşey getiriyolar ama çalışıp çalışmamasıyla asla ilgilenmiyolar
    Ben ödemeyi Türkiye Emlak Katılım Bankasına yaptım, 10 dk geçmeden onay mesajı geldi.

Bizimde dükkanda kullandığımız kamyonetin markası listede yoktu, kaydını gerçekleştiremedim, Geçen hafta cumartesi aradım şikayet kayıt oluşturdular. Bugün onlar tarafından arandım, en kısa zamanda ekleyeceklermiş.
    2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X

2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UTTS

2025 ortalarından sonrada bireysel araçlarda zorunlu olacak gibi bir haber geçiyor.
    Darphane etiket ücretide konuşulan şuan 1800-2000 TL arası...

Varmı konu hakkında tiyosu olan ?

Abi pompacilarin icinde naylon faturacilik yapanlar var. Onlari bitirmek amaçla yapilmis bir sey. Olay soyle oluyor. Ornek veriyorum bir lojistik firması olan abimiz gibip o yozlasmis pompaci arkadasa diyor ki bana bu aylik 500k₺ fatura kes 20ksi senin. Bu yozlasmıs pompacımız da yakıt vermeden önce soruyor. “Abi fis istiyon mu?” Diye yok istemiyorum diyene tak o lojistik firmasinin arabasinin plakayi giriyor. Bunu gunde 30 kereden fazla yapabiliyorlar. Evine o istasyondaki fis kesme makinesini ve yazilimini alip sakir sakir fatura kesenler bile varmis. Yani cok da mantiksiz degil aslinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi pompacilarin icinde naylon faturacilik yapanlar var. Onlari bitirmek amaçla yapilmis bir sey. Olay soyle oluyor. Ornek veriyorum bir lojistik firması olan abimiz gibip o yozlasmis pompaci arkadasa diyor ki bana bu aylik 500k₺ fatura kes 20ksi senin. Bu yozlasmıs pompacımız da yakıt vermeden önce soruyor. “Abi fis istiyon mu?” Diye yok istemiyorum diyene tak o lojistik firmasinin arabasinin plakayi giriyor. Bunu gunde 30 kereden fazla yapabiliyorlar. Evine o istasyondaki fis kesme makinesini ve yazilimini alip sakir sakir fatura kesenler bile varmis. Yani cok da mantiksiz degil aslinda
    bunun peşine düşceklerine , kendi yandaşlarının vergi borcunu silmeyip onlardan tahsilata gidebilir..
    médiocrité partout

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun peşine düşceklerine , kendi yandaşlarının vergi borcunu silmeyip onlardan tahsilata gidebilir..
    Abi ikimizde bunun olmayacagini cok iyi biliyoruz bence. Her sey duygusal

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün çalıştığım yakıt istasyonu için fiyat teklifi aldım iki ada dört tabanca için yazar kasaları başka firma olduğu için onlara fiyat vermedi ama heybeye bize durduk yere 700 bin lira gibi bi maliyet çıkıyor. ticari araçlarım olsa yaptığım harcamayı kiralayacağım araca yansıtırım yada ona göre fiyat güncellerim fakat maalesef yakıt fiyatına yaptığımız bu harcamayı yansıtamıyoruz. birde pompada yoğunluk olacak ticari araç yanaşacak bakıcaz yeni sisteme tabii araç mı değil mi? sahada bi ton kargaşa bizi bekliyor. olan istasyon sahiplerine olacak gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    petrol ofisi başlarda her istasyona 1 adaya koyacağım diyor.
    levent (1-2-3-4) maslak gibi plazalar bölgesi olan yerlerin doğal bitki örtüsü "şirket aracı".

nasıl kuyruklar uzayacak düşünemiyorum...

mk ne memlekette ne düzgünki bu iş düzgün olsun...

ben acayip sıkıldım ya herşeyden.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    petrol ofisi başlarda her istasyona 1 adaya koyacağım diyor.
    levent (1-2-3-4) maslak gibi plazalar bölgesi olan yerlerin doğal bitki örtüsü "şirket aracı".

nasıl kuyruklar uzayacak düşünemiyorum...

mk ne memlekette ne düzgünki bu iş düzgün olsun...

ben acayip sıkıldım ya herşeyden.
    Hepsi de ofisinin önünden almayıversin, evine yakın yerden alsın .
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet , PO ile toplantımızı bitirdim , sizleride update edeyim ;

- 31 aralığa kadar şirket aracının (özmal/kira farketmez) yakıtını masraf yazan herkes bu dalgametreyi takacak.

- hali hazırda aracınızda akıllı halka var ise utts takınca bu halkta çöp oluyor.

- istasyonlarda henüz hiçbir hazırlık yok. gittiniz utts aldınız , halka iptal oldu diyelim istasyonda henüz bir hazırlık olmadığı için *** gibi kalıyorsunuz.
    yakıt alabiliyorsunuz ama masraflandırılamıyor. böyle kalmamak için (petrol ofisi için konuşuyorum) ya appden araçları tanımlayıp telefon ile alın yada yakıt kartı talep edin.

- po & bp birleşmesi %99 yarın tam anlamıyla bitiyormuş. alımlarda da birleşekcekmiş , po filoya kayıtlı bpden , bp filosuda po'dan alabilecek.

- utts ile tek bir firmaya bağlı kalmayacaksınız. atıyorum , shell opet ve po ile aynı anda sözleşme yapabilirsiniz.
    Böylece filonuz nerydese 5000bin istasyondan yararlanabilir olur. yani po taşıt tanımanız var diye sadece artık po'dan almak zorunda değilsiniz.
    bütün firmalar ile anlaşma yapın , bütün istasyonlar sizin olsun gibi..

aklıma geldikçe eklerim.
    médiocrité partout

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

- 31 aralığa kadar şirket aracının (özmal/kira farketmez) yakıtını masraf yazan herkes bu dalgametreyi takacak.

- hali hazırda aracınızda akıllı halka var ise utts takınca bu halkta çöp oluyor.

- istasyonlarda henüz hiçbir hazırlık yok. gittiniz utts aldınız , halka iptal oldu diyelim istasyonda henüz bir hazırlık olmadığı için *** gibi kalıyorsunuz.
    yakıt alabiliyorsunuz ama masraflandırılamıyor. böyle kalmamak için (petrol ofisi için konuşuyorum) ya appden araçları tanımlayıp telefon ile alın yada yakıt kartı talep edin.

- po & bp birleşmesi %99 yarın tam anlamıyla bitiyormuş. alımlarda da birleşekcekmiş , po filoya kayıtlı bpden , bp filosuda po'dan alabilecek.

- utts ile tek bir firmaya bağlı kalmayacaksınız. atıyorum , shell opet ve po ile aynı anda sözleşme yapabilirsiniz.
    Böylece filonuz nerydese 5000bin istasyondan yararlanabilir olur. yani po taşıt tanımanız var diye sadece artık po'dan almak zorunda değilsiniz.

aklıma geldikçe eklerim.
    Şirket arabasıyla yolu açtılar sanırım, diğer sene yazın da bireysel araçlara gelir diye tahmin ediyorum.

Bir de araba satınca aktarma olmuyormuş galiba, her araç için baştan almak lazımmış.

Kulak arkasında molekül kalmadı artık.

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aklıma geldikçe eklerim.
    Benimde Salı günü shell ile toplantım var. Biz anahtarlık alacağız her araca. Dediğiniz gibi akıllı halkalar çöp olacak. Cihaz montajına başlayacağız ancak cihaz yok diyor herkes sanırım sadece başvuruyu tamamlayabileceğiz. Bu konuyu konuşacağım shell ile.

ByMuSt! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ufak bir tavsiye ; özellike şirkette çok aracınız varsa...

bu dalgametreye yılbaşında en az %40 zam bekleniyor.
    başvurunuzu ve montajı 31 aralıktan önce yaptırın.
    médiocrité partout

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler