yaw o evraklar şubeden teslim edilen evraklar onlar kaç gündür bende zaten.ayrıca bişeyler almak gereklimiydi die sormuştum
Printable View
yaw o evraklar şubeden teslim edilen evraklar onlar kaç gündür bende zaten.ayrıca bişeyler almak gereklimiydi die sormuştum
subeden degilde sinav yerinden ciktitan sonra uzerinde sinva numaran olan zarf verilmedimi? onlari gidecegin egitim birligine teslim edeceksin icinde diploman vs. var
baska bisey yapmana gerek yok, kendin hazirla, hayal kirikligina ugrama istedigin cikmasada, bunlar bir omur boyu hatirlanacak zamanlarin olacak iyisiyle kotusuyle
var :D var :D o evraklar aynı evraklar zaten.saol.
hayırlı tezkereler bekliyorum 327 kd leri 4 gözlen ...:DD
yazan 325 kd...
3 nisan'da bende gittim sınava saat 14:00gibi akşam 18:30da dışardaydım.Hepimize hayırlı teskereler gzl yerler çıkar işallah
evet benimde bir çok arkadaşım hakkari ve şırnak'a gitti allah hepsini korusun. Zaten eğirdir %90 güneydoğuya gönderiyo kol komutanı olarak ama onların aldıkaları maaş komando ve doğu tazminatıyla 2200 tl leri buluyo. Bu arada 89/1 b ler bu hafta geliyo, 327 kd lerde 12 nisanda teslim olurlar,325 kd lere geçmiş olsun ama 327 kd lerde üzülmesin yaz dönemine denk geliyorlar en azında fazla tatbikat ve denetleme görmiyecekler.
valla bızım buraya düşen kısa yandı zorlugu gorucek...askerlıkmı amelelıkmı anlamadım..evet egrıdır hep dogu bızımkı 1ıncı olmus kıbrısı secmıs bıara dusundum agustosta tegmenlıge gıreyımde sonra harbı cekılmez ya ok sorumluluk var hata affetmıyolar:)dun arama yapıldı telefon bulunanlar kazana atıldı yakıldı :)
foca'da donen geyik'te biz hergun 100m surunmekten bikiyorduk egirdirde kola almaya bile surunerek gidiyorlar diye duyuyorduk dogrumudur bilmiyorum.
bu yine iyiymisAlıntı:
5.30 dan aksam 11 e kadar eğitim kesintisiz oluyor
haftada iki kez operasyondan donup 3 te yatip 5 te kalktigimi cuma gunlerinin gece egitimininde cumartesi sabahina sarktigini iyi hatirliyorum
eğirdirde aynı o açıdan hatta foçada son 6 gün dağda intikal yapılırken eğirdirde 10 gün intikal yapılıyor davraz ve çevresini dönüyorlar. Tuzlada da gece eğitimleri ağırdır ama hatta sağ olsun okul komutanımız bizim bölüğü çok sevdiğindenmidir 11 civarı gelir denetler giderdi:Deli: askerliğin en zorunu piyade ve jandarma yapıyo birazdaha sürünseydik kertenkeleden kabiliyetli olacaktık bu konuda:D
Çankırı İl Jandarma - Er :)
hayırlı olsun knk tez zamanda bitir gel
hayırlı olsun berk güle güle git gel
Amasya -piyade er :) bilen gören duyan var mı ?
Amasya -piyade er bilen gören duyan var mı ?