bide büt var tabi iki atış şansın olduğunu düşün iştebiraz daha üstüne düş moralini bozmadan gerisi gelir
![]()
bide büt var tabi iki atış şansın olduğunu düşün iştebiraz daha üstüne düş moralini bozmadan gerisi gelir
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
oda güzel bi strateji oluryaşında iyi her halükarda rahatça bitirirsin kendini stres yapma
![]()
dgs ile direk aöf 3 ten başladım hazırlık derslerı ile 3 sınıf derslerını birden verdıler şu an 10 dersim var 5 dersın vizesine gıremedım ve girdiğim derlerınde ismini sınav kagıdında öğrendım hukukdan 60 aldım dıger 4 derstende hepsınden 43 almısım kaç ders bırakma hakkım var .vızesıne gıremedım derslerın bır kacını bırakıp gıderlerını kurtarmayı düşünğyorum adını bılmeden gırdım 43 aldım biraz çalışıp geçmeyi umut ediyorum konuya hakip aöf prof abilerim kardeşlerimden yardım bekliyorum .
bu sınaw tarıhlerını net nerden ogrencez beyler..?ısın ucunda yarıs war..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Kcann 2-3 haziran sınav tarihleri
https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_i...ao_takvim.aspx
#eksikpazar
DERS AS YS BS BAŞARI
3001 - GENEL MUHASEBE 666 - - -
3002 - GENEL İŞLETME 43 - - -
3005 - İKTİSADA GİRİŞ 43 - - -
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 43 - - -
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 666 - - -
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 37 - -
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 666 - - -
3169 - MALİYET MUHASEBES İ 666 - - -
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 666
3514 - HUKUKA GİRİŞ 60 - - -
bır genel muhasebeden 70 ustu almam lazım sanırım hazırlıktan gıder gırmedım 2 dersın yüzüne bıle bakmam hıc hangılerını bırakmalıyım hangılerı kolaydır kıtap yuzu acmadım ve dersın adını sınavda ögrendım gırdım sonuc bu calısıp gırcem ona göre ders bırakacam![]()
Ne ayaksınız bilader sesiniz solugunuz çıkmıyor herkes kendinden emin herhalde![]()
gelin bakalım toplanmaya başlayalım
![]()
imzasız..
konu'nun eli kulağındaydı zaten tarih geldi sayılır5 güne yerler belli olmuş olur artık
![]()
o bende de oldu biraz ama zorlayınca gene düzene girdim iyide çalıştım sayılır bişey kalmadı , devam canını sıkmadan bişey kalmadı zaten sınav sonrasını düşün![]()
arka sayfalarda yazıldı ama gene söliyim 2-3 haziran![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)