3 senedir 4. sınıfım, biraz üzerine düşünce geçiliyo cidden dersler. Daha önce üstüne düşsem şimdiye 2 yıllık mezun olurdum herhalde
2016-2017 güz döneminde sadece 2 dersim kaldı hayırlısıyla verip bitirsekte kurtulsak aöf derdinden![]()
3 senedir 4. sınıfım, biraz üzerine düşünce geçiliyo cidden dersler. Daha önce üstüne düşsem şimdiye 2 yıllık mezun olurdum herhalde
2016-2017 güz döneminde sadece 2 dersim kaldı hayırlısıyla verip bitirsekte kurtulsak aöf derdinden![]()
Barış
arkadaşlar 3ncü sene şartlı geçtiğim derslerim var.Ortalamam 4 ncü sene 2.0 altına düşütü o şartlı geçtiğim derslerden kalmışmı oluyorum direk?
Arkadaşlar tek ders sınavı oluyor mu ? oluyorsa kayıtlar ne zamandır ?
Denetim dersi olan bahar döneminde sadece o FF gözüküyor bende. ortalamam tüm dönemlerde 2 nin üzerinde başarılı olarak görünmekte.
Bu dersi bir sonraki dönem yeniden kayıt yapıp mı almam gerekecek yoksa tek o dersin sınavına girerek verme şansım var mı bu yıl
Emre Kalkan
Tek ders sınavına ücret ödenmiyor diye biliyorum,ama emin değilim.
aöf sistemine giriş yapamıyorum atıyor beni, mezun olunca hemen şutluyorlar sanırım, diplomalardan haberi olan var mıdır? Kurumuma vermem gerekiyor derece kademe yükseltmesi için.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Diplomaları çarşamba-perşembe gününden itibaren kendi bürolarınıza giderek alabilirsiniz sanırım. Bürolara ulaşmaya başladı diplomalar. Tasnifi düzenlenmesi kargodan geç gelme ihtimalini vs. göz önünde alarak şahsi görüşüm çarşamba gününden önce gitmemeniz. Boşuna vakit kaybetmeyin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)