adananın neyini bilirsin okuman yazman yokmu iice hepsini oku adana hakkında neler yazıyorlar :mad:
Printable View
Bak genç internette yazdıkların normal hayatta canını sıkmasın adam gibi yazdık orda karışmayın çözsün adamlar diye haala araya giriyosun bi derdinmi var ?
varsa telefon numarası belli adresi yeri yurdu belli herkezin açar konuşursun !
yazdın forumdan neoldu ?? çözüldümü hayır ....
Ozaman bırak ta Abilerin konuşsun mesele çözülsün sağdan soldan gazlamayın insanları saygısızlaşmayın klavyenden yazdığın kelimeleri oku sonra gönder !!!
bence olay cok tatsiz bir yere gitti ve gitmeyede devam ediyor.
Sami Abiyi cok uzun senedir tanirim, kendisine,bilgisine cok saygi duyarim. Bircok kez birlikte birseyler tasarladik, konustuk hic sorun sikinti yasamadik. Bircok bilgi ve malzeme alisverisimiz olmustur gerek kendisiyle gerek cevresiyle hic sorun yasamadim.
Minikslerlede ticaretimiz, muhabbetimiz oldu. Sorun yasamadim kendi adima. Zaten Erdemin yeri bende ayridir onu bu konunun icinde gormuyorum.
bu tarz sorunlar problemler ticarette her zaman olabilir, yasanabilir ki benim bildigim minikslerin tutumu bu sekilde olmazdi. hele ki sami abi gibi bir insana bu tutumu gostermezlerdi. Bence bir oz elestri yapip olaylar daha da tatsiz yere gitmeden kisiler kucuk buyuk uzerine duseni yapmali.
Arabalar yapilir sokulur, turbolar sokulur takilir yeri gelir patlar kirilir; dostluk,abilik kardeslik bakidir bence bu ortamin hancilari bir birlerine sahip cikmali saygi cercevesinin disine hicbir zaman cikmamali.
hakkatten nedir bu gaz milletteki? dolum tesisinden yeni çıkmış gibi?
ŞUAN KÖPRÜDEYİM MİNİKLER GELMEZSE ATLARIM!!! :D
bırakın konu ile ilgisi olan ismi geçen kişiler yazsın rahatsızlık vermeyin daha...
beyler lütfen sakin gerilmiş sizde germeyin,
olayla ilgili olanlar yazsın geriliyor ortalık
Korhan ne güzel demiş, kaç kişi bu işleri yapıyor şu ülkede bu tarz konuşma ile bir yere varılamaz
devilboy sakin üslubuna dikkat biraz
Arkadaşlar bırakında sabahtan beri okuyorum..herkes birbirine laf atıyor laf çarpıtıyor..forumla muhattabı olmayan araya gırıyor gazlıyor vsvs..Rica ediyorumda bırakın işin erbabı olanlar konuşsun her iki taraf da sorunlarını halledsin.Bazı arkadaşlar araya giripde gazlama yapmasın..Lütfen..
Adana'dakiler kraldan çok kralcı oLmuş. Diorz ki biraz daha sakin olun,çözülür ADAM gibi konuşunca herşey,ya okuduklarını anlamıolar;ya da anladıklarını hayata geçiremiyorlar.. GErilmesin daha ortalık.. Herkes birbirinin yüzüne bakıyor sınuçta burda..
İstanbulu, Ankarası, İzmiri, Adanası hepsinin başarısı Türkiyenin başarısı değilmi?
Msuprayı yabancı forumlarda görünce hep birlikte gururlanmıyormuyuz?
Bir mal satılmış kusurlu olabilir veya değildir kimse sattığı malın kusurlu olmasını istemez kendi firmasının adının böyle bir konuda geçmesini istemez ama kalkıpta ben malı yolladım parasını aldım gerisine karışmam demiyorlar önce takın kullanın 1000 km yol yapın sorun çıkarsa zaten geri alırım diyor. Kaç kişi bunun garantisini verebilirki techturkey olarak hepimizin arasındaki hukukun temelide karşılıklı sevgi ve saygıya dayanıyor onun için burada bukadar kişi gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp parça alıp satıyor.
Miniklerin bahsettiği ben kimsenin ismini vermedim firma adı vermedim telefonda bana ne söylendiyse onun üzerinden konuştum bana Yüreğirin ustası dediler bende onun ustası olarak P01 i gördüğüm için onun hakkında yorum yaptım diyor. Adanalı arkadaşta Yüreğirin ustası P01 değil başka birisi, o kişi turbo için çin malı dedi diyor.
Bence ortada yanlış anlaşılma var yok yere tartışma çıkmış gerçekten üzüldüm olayda adı geçen şahıslarda, firmalarda saygı değer, bugüne kadar yaptıkları işlerle anılan insanlar. Kimi kaliteli parça alıp satar malının arkasında durur insanları kazıklamadan düzgün alışveriş yapar güvenilir esnaflığıyla anılır, kimisi araba modifiye eder satın aldığı parçaları iyi bir işçilikle montajını yapar, ayarını yapar sağlamlığıyla iyi ustalığıyla anılır. Elma ile armutları kıyaslamaya gerek yok aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaş, tecrübe, bilgi görecelidir herkes kendi notunu verir ona göre gider istediği kişiden parçasını alır, istediği garajda arabasını yaptırır, istediği kişiye ayar yaptırır.
Bunları tartışmaya gerek yok, şahsen üzüldüm iki taraf içinde boş yere birbirinizi kırmışsınız.