User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
216 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: P01 in cevabi MINIKSLERE

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canımı sıkacak bişe yazmadım sıksa ne olacak benimi öldürecen hayırdır??
    He canım ha güzelim tabi tabi işim gücüm yok senle uraşıcam nehalin varsa gör

Adanalı Dedin Delikanlı olur saygıyı hörmeti bilir senin gibi olmaz yazık .....
    saygısız adamdan bi halt olmaz yaz sen sabaha kadar kumunda debelen git işine sıkma canımı araya girmeyin yazdım oraya almıyo kafan haala saçmalıyosun.
    alıntı yapıp cevap yazma uraşamam bebe muhabbetlerinle .......!!!!
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım problemin ne ? bu konu ne ? neden gaz veriyosun ortaya
    kime gaz wermişim ne problemi adam bana yazdıkların canını sıkar gerçek hayatta diyor ne diyim tmm abi deyip elinimi öpim gaz felan wermedim kimseye adam bişe yazmıyor siz neden yorum yapıyorsunuz anlamadımki

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence olay cok tatsiz bir yere gitti ve gitmeyede devam ediyor.

Sami Abiyi cok uzun senedir tanirim, kendisine,bilgisine cok saygi duyarim. Bircok kez birlikte birseyler tasarladik, konustuk hic sorun sikinti yasamadik. Bircok bilgi ve malzeme alisverisimiz olmustur gerek kendisiyle gerek cevresiyle hic sorun yasamadim.

Minikslerlede ticaretimiz, muhabbetimiz oldu. Sorun yasamadim kendi adima. Zaten Erdemin yeri bende ayridir onu bu konunun icinde gormuyorum.

bu tarz sorunlar problemler ticarette her zaman olabilir, yasanabilir ki benim bildigim minikslerin tutumu bu sekilde olmazdi. hele ki sami abi gibi bir insana bu tutumu gostermezlerdi. Bence bir oz elestri yapip olaylar daha da tatsiz yere gitmeden kisiler kucuk buyuk uzerine duseni yapmali.

Arabalar yapilir sokulur, turbolar sokulur takilir yeri gelir patlar kirilir; dostluk,abilik kardeslik bakidir bence bu ortamin hancilari bir birlerine sahip cikmali saygi cercevesinin disine hicbir zaman cikmamali.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu araya girip Adana böle adana şöle diyenler bi çekilsin Antepliyim adanayıda bilirim burda kimsenin kimseyi küçümsediği yok adamlar sizin yüzünüzden anlaşamıyo

ZART ZURT GİRMEYİN ARAYA !!!! KOSKOCA ADAMLAR KONUŞUR ÇÖZERLER !!!
    adananın neyini bilirsin okuman yazman yokmu iice hepsini oku adana hakkında neler yazıyorlar
    kime gaz wermişim ne problemi adam bana yazdıkların canını sıkar gerçek hayatta diyor ne diyim tmm abi deyip elinimi öpim gaz felan wermedim kimseye adam bişe yazmıyor siz neden yorum yapıyorsunuz anlamadımki
    ya arkadaşım sence şu yukarda mesaja verdiğin cevap mantıklımı ? yazan arkadaşın adını bile bilmem tanımam sadece forumda yazdığı mesajları okurum. hatta benim bile bu konuyla alakam yok sadece okuyorum ama şimdi bu senin yazdıkların hakkaten saçma ve gereksiz mantıksız gereksiz bir gaz verme ortalığı celallendirme. bunu düşün mantıklı konuş.

birde biz neden yorum yapıyomuşuz onu açıklıyım ben ef186 mesaj yazmadan yazdım, yaklaşımın itici olduğu için yazma gereği duydum.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He canım ha güzelim tabi tabi işim gücüm yok senle uraşıcam nehalin varsa gör

Adanalı Dedin Delikanlı olur saygıyı hörmeti bilir senin gibi olmaz yazık .....
    saygısız adamdan bi halt olmaz yaz sen sabaha kadar kumunda debelen git işine sıkma canımı araya girmeyin yazdım oraya almıyo kafan haala saçmalıyosun.
    alıntı yapıp cevap yazma uraşamam bebe muhabbetlerinle .......!!!!
    adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adama sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gereksiz yere ortamı gererseniz sizi uyarmak zorunda kalırlar
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adam sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin

bilmiyorum biliyormusun fakat burdaki insanlar muhabbeti var herkes birbirini tanıyor Sami abi olsun diğerleri olsun tanıyor olayı bilmeden gerilmiş ortamı germe iyice haklılar çok agresif yazıyorsun lütfen diyorum bak normalde bu kadar demem bile ama bırak konuyla alakalı insanlar konuşsun
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım sence şu yukarda mesaja verdiğin cevap mantıklımı ? yazan arkadaşın adını bile bilmem tanımam sadece forumda yazdığı mesajları okurum. hatta benim bile bu konuyla alakam yok sadece okuyorum ama şimdi bu senin yazdıkların hakkaten saçma ve gereksiz mantıksız gereksiz bir gaz verme ortalığı celallendirme. bunu düşün mantıklı konuş.

birde biz neden yorum yapıyomuşuz onu açıklıyım ben ef186 mesaj yazmadan yazdım, yaklaşımın itici olduğu için yazma gereği duydum.
    ok tmm size göre gazı veren benim tek kelimemle yargılıyorsunuz ben sadece kendimi savundum bu konu hakkında yorum yapmıyorum BENİMLE İLGİLİ ALINTI YAPILMASIN!!

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu mınıksle samı beyın arasında ama onlar harıc butun forum gırmıs mewzuya bıkac alakalı ınsan harıc adamlar medenenı ınsan gıbı yazısıoylar kımse kımseyı assalamıo gereksıs mesaj atıp konuyu uzatıyosunuz bence ...

excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada 2 kişinin tartışması war ama maşallah bütün ahali yazıp çiziyor. bu atıp tutan arkadaşlar; yarın öbürgün bu sorun hallolduğunda nolucak?! adamlar sorunu çözüp herşeye kaldıkları yerden devam edicekler siz ise birçok insanı karşınıza almış olcaksınız.

Mantıklı olun ve kimse kimseye laf sokmasın. Sorunu olan adamlar yazsınlar sadece.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adama sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin
    Bak sok kez türkçe yazıyorum

YAZ MA !

SA NA NE !

Sami abiye bundan seneler önce avcr satmıştım ozaman telefonda konuştuk beyfendi bi adam olarak bilirim.
    Minikleri senelerdir tanırım görüşürüöm mal alırım alanada kefil olurum herzaman.
    Buna rağmen meselesini çözebilicek 2 adam varken *** yemek düşer diye bir kelime yazmadım ama durmuyosunuz adamlar sustu siz konuşuyosunuz ......

Konu ile uzaktan yakından alakam yok araya zart zurt girip yazılıyor diye bi mesaj attım ORTAYA ALINTI YAPMADAN sonra sen üzerine alındın bana döndün okuman yazman yokmu yazıyosun .....

senin canın sıkılıyosa sıkıntı atma yeri burası değil artık bak sabırla anca bukadar kibar kalabiliyorum yazma kardeşim yazma artık anlıyomusun boş boş muhabbetle doldurma ortalığı ....

GEREKSİZ MESAJLAR SİLİNSİN BAYDI ARTIK SIRF MİLLETİN GAZINDAN KÖTÜ YERLERE GİDER BU KONU ....

Buğra
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın arkadaslar ben bu ısı zevk ıcın yapıyorum benım asıl meslegım bu degıl. kım ne derse desın ben burda ne konusursam konusayım benım meslegım ısmım zedelenmez ya da ben bole dusunuorum. zedelense de umrumda olmaz. o yuzden ben bunu yaptım sole ustayım demeyın. sen buna yaptırırsın kendın yapamazsın da demeyın. ben kendımı 5 senede ne kadar gelıstırdım cok ıyı bılıyorum. daha da gelıstırıyorum. bırgun bu ısı yapmayacagımdan emın olun ozmn kendım ıcın yapmaya dewam edıcem. o yuzden sattıgım her malın arkasında dururum. benım sattıgım ıkıncı el malzemeyı bıle ınsanlar aldıgında sıfır mal gıbı mal aldım dıe telefon acıp tesekkur ederler. benım malıma kımse *** atamaz. atarsa da once kendıne baksın derım.

dedıgım gıbı ben bu meslegı zevk ıcın yapıyorum o yuzden kımseye kazık atmam. kımseyı kandırmam. olmayan dua ya amın demem. elımde kı malı mıllete cakmaya kalkmam. bır mal kotu ıse cope atarım uzerınde cay ıcerım evıme dekor yaparım.
    o yuzden bazı seylerı bılemeden benım hakkımda yazı yazan adanalılar bence bıraz sussun. tanımayanlar da once bırılerıne sorup ısı ogrensın sagına soluna baksın bu ısler neden olmus onu ogrensın. yanında kı ınsanla konusup benı ole suclasın. ondan sonra buraya bırseyler yazsın.
    benı tanımayanlar da bu konuya sadece bız adanalıyız bırlık oluruz dıe yazmasınlar.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok tmm size göre gazı veren benim tek kelimemle yargılıyorsunuz ben sadece kendimi savundum bu konu hakkında yorum yapmıyorum BENİMLE İLGİLİ ALINTI YAPILMASIN!!
    canımı sıkacak bişe yazmadım sıksa ne olacak benimi öldürecen hayırdır??

Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    alıntı yapsam ne olacak benimi öldürecen hayırdır??

onkarakter

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bertanada söledim wallahi bu turboyu alıp arabama takmak isterdim alemin en tanınmış turbosu oldu GT2860
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada bir satış varmış ve satan adamda zaten malını geri almış parasını en kısa zamanda verecekmiş , zaten niyeti bozuk olsa geri almaz malını diye düşünüyorum .
    Bence miniks adlı arkdas haksızlıga ugradıgını dusundugunden bu kadar msj gonderiyor diger turlu adamın dunya umrunda degil kıçı kırık bir turbomu bu kadar umrunda olacak ..
    Kısaca bir ozetleyeyim dedim

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay 2 cok sewdıgım ınsan arasında gecıyor..2 tarafta cok aklı basında ınsanlar emınım kendı aralarında bu sorunu cozerler..olayda anladıgım kadarı ıle bı yanlıs anlasılma mevcut..bu yanlıs anlasılmanın uzerıne yangına korukle gıdılırse 2 taraf anlasamaz,o zmn ınsanlar mutlu mu olıcak? devılboy samı abıye kımse laf solemıyor solemezde,herkesın saygı duydugu bı abımız..mınıklerın tıcaret anlayısınada kımse laf soleyemez,sattıgı kıbrıt bıle olsa arkasında duran,esnaflıgı bellı olan on numara bı arkımız..

2 tarafı yatıstırıp abı sunu yanlıs anladın,kardesım bak bu bole deıl,yapmayın dıyecegınıze,gaz vermeyın..rıca ederım,2 sewdıgım,saygı duydugum ınsanın burada bole seyler ıle muhattap oldugunu gormek benı uzdu..sabahtan berı yazmıyım dıorum cozerler aralarında dıorum ama 3.kısıler( adana,ıstanbul olarak ayırmıyorum,benım ıcın 2sıde Turkıye 2 tarafta benım vatandasım kısacası benım) ortalıgı cok bulandırıyolar..yapmayın ayıp oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ARkadaşlar öncelikle konuyu baştan sona okudum.
    Burada asıl konuşması gerekenlerin dışında herkes konuşmuş bu işin adanası mersini istabulu ankarası yok. biraz saygı üslüp çerçevesinde yazılır ise daha da kırıcı olmadan tatlı bi şekilde bağlanır. Miniskleri sadece formdan tanırım şahsen tanımam,

Miniksler yazmışsınız k20 swap a geç kaldınız kalmasa idiniz die de, keşke turboya acele etmese idiniz arabanın hiç bir yerini sökmeden bi denemek ister idim sizinle de ve üşenmedende ankaraya kadar da gelir idim. neticede driftbox videosu'nu koyduk ama tabiki bu da sizi tatmin etmedi videoyu editler iken editleyen arkadaşımız final drive yazdığımız harf hatasına takılıp kaldınız bunlar gerçekten çok küçük şeyler bunlara gerek yok. bu işin turbo aşaması da var tabiki ama şahsıma zaman lazım netice de maaşla çalışan insanlarız hazırımız yok. ümid ediyorumki turbo’yu yetiştirene kadar siz k20 yi satmamış olursunuz da bir deneme şansımız olur.

Korhan ne guzel yazmis tebrik ederim...

Saygılar
    Ruhi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı carpediem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARkadaşlar öncelikle konuyu baştan sona okudum.
    Burada asıl konuşması gerekenlerin dışında herkes konuşmuş bu işin adanası mersini istabulu ankarası yok. biraz saygı üslüp çerçevesinde yazılır ise daha da kırıcı olmadan tatlı bi şekilde bağlanır. Miniskleri sadece formdan tanırım şahsen tanımam,

Miniksler yazmışsınız k20 swap a geç kaldınız kalmasa idiniz die de, keşke turboya acele etmese idiniz arabanın hiç bir yerini sökmeden bi denemek ister idim sizinle de ve üşenmedende ankaraya kadar da gelir idim. neticede driftbox videosu'nu koyduk ama tabiki bu da sizi tatmin etmedi videoyu editler iken editleyen arkadaşımız final drive yazdığımız harf hatasına takılıp kaldınız bunlar gerçekten çok küçük şeyler bunlara gerek yok. bu işin turbo aşaması da var tabiki ama şahsıma zaman lazım netice de maaşla çalışan insanlarız hazırımız yok. ümid ediyorumki turbo’yu yetiştirene kadar siz k20 yi satmamış olursunuz da bir deneme şansımız olur.

Korhan ne guzel yazmis tebrik ederim...

Saygılar
    Ruhi

once benım gectıklerımı bır gecın ondan snra bana bılenın. e30 herzaman burda. alırım ankaraya gelırım. arabam turbo oldu dıe rahat konusmana gerek yok. e30 hala duruo.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakasız yazılmasın birşey lütfen yaw anlamıyormusunuz? ingilizcemı yazalım napalım?
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)