User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
158 sonuçtan 153 ile 158 arası

Konu: 2009 tuning show yarışmasında yapılan şike ve hile bu kadar olur

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astragsı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm aracım modlu zaten merak etme benm aracımda olanlar senin aracındakilerden fazladır.
    çocuk gibisin kardeşim yaa.git yoluna allah aşkına.yaa uğraşamıycam akşam akşam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı df274 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuk gibisin kardeşim yaa.git yoluna allah aşkına.yaa uğraşamıycam akşam akşam..
    kimin çocukça hareket ettigi ortada neyse ben karısmıyorum benim demek istedigim şeyi baska yöne çekiyorsun ve kawga cıkarmaya calısıyorsun. bizim senin aracına bişey dediğimiz yok aracın gayet güzel ve hoş duruyor. fakat EF kasa civic e yapılan işlemler daha çok göze hitap ediyor ve daha çok işlem yapılmıs. senin aracına yaptıgın seyler normal sıradan seyler ama güsel olmus . EF kasa civic direk fuara hitap ediyor senin aracın ise normal günlük kullanımlara.

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=STeaM;657040]
    Alıntı df274 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ümit bende sezai.
    başkasının nickinden yazma kanka, neticede o arkadaş bu şekilde yazarsan uyarı alacak yada bi cezaya tabi olacak.

aracının güzel olduğu konusunda herzaman aynı yorumları duymayacaksın, arada çirkin diyenler, bundan heryerde var diyenlerde olacak. bunu rover ından düşün. hep iyi yorumu olmaz. belki benzetmeler hoşuna gitmedi ve bu konuda haklsıın, bununla birlikte tehditkar konuşmak sana yakışmıyor kanka, gerek yok.
    sevgiler
    SEZAİM KANKİ YAZILANLARI SEN GÖRÜYOSUN KANKİ ALLAH AŞKINA Bİ SÖYLE HAK EDİYOMUYUM BUNLARI.Bİ DÜŞÜN KANKİ YAA ARABANIN İLK HALİNİ BİLİYOSUN DİMİ KAZALI HALİNİ İK ALDIĞIM HALİNİ STOK DİYOLAR BU ARABAYA YAA.YAA ONLAR ARABACILIĞI BİLMİYO YADA BEN.AMA SANA BİŞEY DİYİM ONUR ÇOK YANLIŞ YAPTI.BENLE Bİ ALIP VEREMEDİĞİ VARSA ÇIKSIN YÜZÜME SÖYLESİN BÖYLE TOPİK AÇARAK FALAN Bİ YERE VARAMAZ KARDEŞİM.SENİN YERİN HERZAMAN AYRI BENDE.SAKIN HİÇ BİŞEYİ ÜSTÜNE ALINMA KARDEŞİM.AMA ONUR BİTTİ BENİM İÇİN...

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asfalta kadar inen fiber tamponların abartı şeylerin modası geçiyor yavaş yavaş,bu yarışmanın amacı emeğe oy vermekmiydi aracın görüntüsüne mi,güzellik göreceli bir kavramdır.bu kasa civice yakışan bana göre en güzel renkte ve yapılabilcek en hoş modifiyeyi yapmış ümit abi.ne yapsaydı öne fiber tamponu takınca arabada emek mi olucaktı.eğer emek varsa 1.olan civic tede çoook emek var vede allah nazardan saklasın çok güzel bir araç oldu.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu kimse arabaya kötü demiyor ki.EF daha güzel diyor.Bunda büyütülecek nevar ?

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin emegi kendine , bu konunun yeri burasi degil . aksesuarcilik arabacilik olmus . itirazi olan yada şike oldugunu dusunen fuari duzenleyen komiteye basvursun . burda birbirinizle didismekten baska bisi yapmiyorsunuz . konuyu kitliyorum .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)